pairtick Napisano 13 minut temu Napisano 13 minut temu 1 godzinę temu, Mikelas76 napisał: Skonczmy temat jajec moze. Juz lepiej jakies brzoskwinki co... 😉 1 Odpisz, cytując
audiowit Napisano 9 minut temu Napisano 9 minut temu 26 minut temu, Wing0 napisał: Tu sie jeszcze Witek zastanawiam czy w ogóle mozna podpiac suba tych firm np do ART czy innych kolum. @S!N! system kalibracji Neumanna pozwala na zszycie dowolnych kolumn pasywnych z Subem w ich programie? Czy wyłącznie kolumny z ich systemem dsp muszą być? Z tego co wiem to tylko z Neumann ale niech Sin sie wypowie. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 8 minut temu Napisano 8 minut temu 1 godzinę temu, audiowit napisał: co jest ponizej 40hz, bo są chociazby harmoniczne Harmoniczne, to chyba jednak powyżej częstotliwości podstawowej. 55 minut temu, kaczadupa napisał: Dziwne andrzejki w tym roku Czy ja wiem, właśnie szynkę na Święta zamówiłem 😋 Odpisz, cytując
Recommended Posts