terracan1929 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 52 minuty temu, kaczadupa napisał: Były jakieś ustroje akustyczne w pokoju Unitry czy grali w gołych ścianach ? Szyby było przesłonięte roletami, miejscami były żaluzje (widać na na fotce powyżej). A czy na ścianach coś było? Cholerka, nie zwróciłem uwagi, zafrapowany byłem rozmową z człowiekiem z Unitry. A później musiałem już pędzić, bo żonie znudził się pobyt w tej sali i oddalił się bez pozwolenia - musiałem ją namierzyć 2 minuty temu, kaczadupa napisał: Już ja wiem, gdzie wszyscy najwięcej czasu spędzali. Emocje gwarantowane Zgadza się, w tej sali było najwięcej hostess, ale ja się nie rozglądałem, byłem z żoną... 2 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 47 minut temu, kaczadupa napisał: Zwracam tylko uwagę, że jak chociaż trochę nie ogarnęli pokoju to... Nie widać ogarnięcia (za wyjątkiem audiofilskiego dywanu). 2 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Kraft napisał: Nie widać ogarnięcia (za wyjątkiem audiofilskiego dywanu). Tutaj jest raj dla Spendora Classic. Odpisz, cytując
Artur Charicki Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, terracan1929 napisał: Najważniejszym rynkiem zbytu są ...Chiny To jest hit. Produkują w Polsce 17 razy drożej żeby później sprzedawać chińczykom. Jakby nie mogli rozpocząć produkcji w Chinach jak prawdziwe audiofilskie marki z całej Europy i nie tylko 1 godzinę temu, majkel74 napisał: Grał cały system Unitry, więc największy udział w finalnym efekcie miały kolumny, które grały po prostu bardzo źle, płasko, sucho, bez życia. Przecież chyba kolega @S!N! kiedyś pisał że kolumny Unitry których słuchał grały zajebiscie. Chyba że to inne paczki. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Artur Charicki napisał: grały zajebiscie. Akustyka inna i może też inne oczekiwania co do charakteru brzmienia. Edytowano 6 godzin temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
terracan1929 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Artur Charicki napisał: Chyba że to inne paczki. To były chyba monitory ZGB-401. 1 Odpisz, cytując
Palmos Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Ja jak wczoraj byłem to też grali na swoich Ciekawe czy ktoś widział/słyszał jak podpieli Diory 1 Odpisz, cytując
Marlin Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 3 godziny temu, majkel74 napisał: Grał cały system Unitry, więc największy udział w finalnym efekcie miały kolumny, które grały po prostu bardzo źle, płasko, sucho, bez życia. Te kolumny to mogą być naprawdę wąskim gardłem jakości dźwięku, a Unitra wpadła w pułapkę, muszą prezentować swoje kolumny, bo jakby wyglądało, że podłączyli inne, mając swoje. A, że traci na tym opinia o wzmacniaczu, to inna sprawa... Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Te ich najlepsze kolumienki - monitory ZGB-401 grają naprawdę zacnie i w swoim budżecie (nawet dość wysokim), nie mają się czego wstydzić. 1 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Te białe Diory na świetnych przetwornikach SBA mogą być potencjalnie rewelacyjne. Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 godziny temu, Palmos napisał: Ja jak wczoraj byłem to też grali na swoich Ciekawe czy ktoś widział/słyszał jak podpieli Diory A miało coś takiego w ogóle miejsce? Byłem dzisiaj i grały tylko Unitry. Edytowano 3 godziny temu przez KrólKiczu Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu @KrólKiczu i jak zagrały Twoim zdaniem? Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Nowy75 napisał: @KrólKiczu i jak zagrały Twoim zdaniem? Nie słuchałem zbyt długo a powiedziałbym nawet, że prawie w ogóle więc nie będę się wypowiadał. Mam natomiast kilka innych przemyśleń dotyczących sprzętu audio słuchanego na audio show, ale to nie w tym wątku i raczej nie dziś 🙂. Pozdrawiam 2 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, KrólKiczu napisał: Mam natomiast kilka innych przemyśleń dotyczących sprzętu audio słuchanego na audio show, ale to nie w tym wątku i raczej nie dziś 🙂. No to czekam z niecierpliwością. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts