marcinmarcin Napisano Piątek o 19:00 Napisano Piątek o 19:00 (edytowany) 1 godzinę temu, Rega napisał: @lpomis - Wojtek, coś mi to przypomniało😉. Tylko liczba zgredów była większa.😂 To zawsze i wszędzie tak samo wygląda 😆 Edytowano Piątek o 19:01 przez marcinmarcin 3 Odpisz, cytując
Amarok Napisano Sobota o 06:52 Napisano Sobota o 06:52 14 godzin temu, kaczadupa napisał: Teraz jesteśmy już starsi Czyli już nie zgredy a tetrycy. 😉 4 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Sobota o 07:09 Autor Napisano Sobota o 07:09 15 minut temu, Amarok napisał: Czyli już nie zgredy a tetrycy. 😉 Zabij mnie ale nie pamiętam o czym wczoraj pisałem. Odpisz, cytując
MMarek Napisano Sobota o 08:01 Napisano Sobota o 08:01 13 godzin temu, Rega napisał: @lpomis - Wojtek, coś mi to przypomniało😉. Tylko liczba zgredów była większa.😂 No nie, w porównaniu ze zgredem...... (nie będę wskazywał palcem), to jesteście młodzieńcy 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano Sobota o 08:17 Napisano Sobota o 08:17 @MMarek- No, nie taki jestem młodzieniec. Pochodzę z połowy ubiegłego wieku. A więc raczej eksponat, a nie młodzieniec🙂. 2 Odpisz, cytując
misiekx Napisano Sobota o 09:59 Napisano Sobota o 09:59 2 godziny temu, kaczadupa napisał: Zabij mnie ale nie pamiętam o czym wczoraj pisałem. Ja to nawet czasami nie wiem, co to za forum i co tu robię 😀 5 Odpisz, cytując
Kochanek2 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu UNITRA OUT? Kostrzewa i Krupowicz odchodzą z Unitry, koniec? 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Kochanek2 napisał: UNITRA OUT? Kostrzewa i Krupowicz odchodzą z Unitry, koniec? Możesz bardziej wyjaśnić. Kim są te osoby ? Odpisz, cytując
michaudio Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu To odpowiednio: Szef działu sprzedaży, i główny konstruktor. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu (edytowany) Wysoko. Za to u mnie za dwa dni Unitra WSH605. I coś jeszcze (niespodzianka) od strony - jak to nazywa Jarek - nieprawidłowo skonstruowanych wzmacniaczy - można zakładać w ciemno, że „brytol”. Przyszły tydzień tj. poniedziałek i wtorek mam wolny od pracy więc będzie czas na spokojnie poznać i wyrobić sobie własną opinię na temat dwóch - jak teoretycznie zakładam - zupełnie innych pomysłów na brzmienie. A czy założenia o różnicach w brzmieniu są słuszne to się okaże. I tylko tych rocznicowych AE1 szkoda, cztery wzmaki do dyspozycji, w tym trzy brytole, to już grubo. Widocznie muszę jeszcze na nie poczekać. Głośniczki jakich użyję do testów to oczywiście ATC SCM 7 i Dynaudio X14. Gdzieś tam w odmętach kabli pojawi się też harpagan Qutest. Na tym zakończę ogłoszenia parafialne. Edytowano 3 godziny temu przez kaczadupa 2 1 Odpisz, cytując
Chmarski Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Kochanek2 napisał: UNITRA OUT? Kostrzewa i Krupowicz odchodzą z Unitry, koniec? Podrzucisz źródło, bo googluję i nie mogę znaleźć 1 Odpisz, cytując
lpomis Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 36 minut temu, Chmarski napisał: źródło https://www.facebook.com/photo/?fbid=1267462438734665 3 Odpisz, cytując
Chmarski Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, Rafał S napisał: Szkoda. Jak poszukiwałem dzisiaj, to znalazłem 3-częściowy wywiad z nimi. W Unitrze w tej chwili zachodzą zmiany i zaczynają przekładać wajchę w kierunku produkcji. Może te zmiany w zarządzie też są tym spowodowane. Do tego dochodzi kwestia zajęcia się Diorą. Ja na razie nie patrzę na to jako zwijanie się z rynku. Może to zaplanowane od początku założenia, że w pewnym momencie takie zmiany zajdą, bo panowie mają ruszyć projekt do momentu gdy właśnie tą wajchę Unitra przełoży na zwiększenie produkcji i sprzedaży. Na razie informacja jest taka, ze odchodzą z zarządu. To niekoniecznie oznacza odejście z firmy, ale o tym pewnie niedługo się dowiemy. 2 Odpisz, cytując
Kochanek2 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 24 minuty temu, Rafał S napisał: Szkoda. Jaka tam szkoda? Nikt na forum nawet tego nie kupił, tylko ględził. Tyle warta firma, że ucieka z stąd dwóch najważniejszych ludzi. Od początku wiedziałem, że to tak się skończy. 1 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Kochanek2 napisał: yle warta firma, że ucieka z stąd dwóch najważniejszych ludzi. Od początku wiedziałem, że to tak się skończy. Porsche też pogoniło prezesa, ale Unitry Chińczycy nie kupią. Bo po co? Odpisz, cytując
Chmarski Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Kochanek2 napisał: Nikt na forum nawet tego nie kupił, tylko ględził. Kiedy zamierzasz kupić nowy wzmacniacz za te 15-20k PLN? Jak ja miałem fazę testów wzmacniaczy, to jeszcze nie był dostępny. Teraz mam taki, że pewnie przeskoczę ten pułap cenowy i jeśli będę zmieniał to już z wyższego budżetu. Większość ludzi na forum ma pewnie podobną sytuację - nie szukają akurat w tej chwili takich produktów. Kolumny były na forum recenzowane i przynajmniej jeden użytkownik je kupił i jeśli dobrze go rozumiałem, to był bardzo zadowolony z przejścia z Pylonów Jasper 18 na Unitrowe podstawkowe. 1 Odpisz, cytując
terracan1929 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 58 minut temu, lpomis napisał: https://www.facebook.com/photo/?fbid=1267462438734665 cytując klasyka " ....i wylądował..." Czy to koniec projektu, czy "tylko" zmiana polityki cenowej, sprzętowej etc. nie wiadomo. Ale wiadomo na pewno, że za dobrze to się w Unitrze nie dzieje. Bo gdy jest dobrze, to do takich odejść / roszad nie dochodzi. Szkoda. Odpisz, cytując
Recommended Posts