Amarok Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 3 godziny temu, kaczadupa napisał: Wrzucę fotki. Najpierw idę coś zjeść, potem drzemka a potem unboxing. Może koło północy podłączę pod prąd jak już sprzęt złapie temperaturę pokojową. Taki jest plan. Mistrz zen nowoczesności. Adam wie co robi. Cisza buduje napięcie. 😁 1 Odpisz, cytując
lpomis Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, majkel74 napisał: Zdaje się że w Polsce obowiązuje tylko ~400-godzinny proces wygrzewania ( 336 godzin na zwrot ) Też nie do końca. 14 dni to mamy na odstąpienie od umowy zakupu. Kolejne 14 na odesłanie. Jak ktoś dobrze zakombinuje, to i 600h+ sobie powygrzewa. Producenci jeszcze tego chyba nie przewidzieli, powinni pójść krok dalej i dobić z zaleceniami „otwierania się brzmienia” myślę tak do 800h. Dla pewności 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu @kaczadupa przewertowałem Kodeks Karny i lojalnie uprzedzam , że na Twoje postępowanie są odpowiednie paragrafy ! 3 Odpisz, cytując
Rega Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu @kaczadupaTo jest normalnie psychiczny mobing. Jak Cię zamkną do pierdla to zobaczysz! Wtedy potestujesz bardachę. (przepraszam za slang ) 2 Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, Chmarski napisał: Jak @Tomasz Kluczynski kupił Auruma A9 to czekał kilka miesięcy zanim go odpalił. Ja w tym czasie paznokcie obgryzałem z nerwów, bo kupił go w ciemno sugerując się moją opinią o Aurum A8. No tak po prawdzie to było trochę inaczej. Kupiłem go w Niemczech po tym co pisałeś o A8 na forum. Przywiozłem go do Warszawy i poleżał nie otwierany trochę w pudełku na szafie. Jakoś zgadaliśmy się i zdecydowałeś się go wziąć ode mnie. Wtedy ja czekałem co powiesz o tym jak się sprawuje. Jak opinia była pozytywna to postanowiłem kupić w Niemczech następny egzemplarz. W między czasie cena spadła o 200euro i to był duży plus. Przywiozłem do Polski, szybko dokupiłem Eversolo A8, i mogłem już sprzedać Arcama SA30. Odpisz, cytując
MMarek Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu A ja zachowując spokój, bzyknełem rowerem do Ustki (21 km), ale to w innym wątku Wiem jedynie, że dla @kaczadupa, a także dla innych forumowiczów nie wyprodukowano jeszcze wzmacniacza i kolumn, przy ktorych poczuliby audionirwanę 😀 1 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, kaczadupa napisał: podłączę pod prąd jak już sprzęt złapie temperaturę pokojową. Taki jest plan. Ile tam jeszcze brakuje? Z pół stopnia? To olej może … Odpisz, cytując
pairtick Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: przewertowałem Kodeks Karny i lojalnie uprzedzam , że na Twoje postępowanie są odpowiednie paragrafy ! O przepraszam, ale od paragrafów to ja tu jestem 😁 Art. 207 §1a i §2 kk. https://arslege.pl/znecanie-sie/k1/a243/ 2 1 Odpisz, cytując
Chmarski Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 34 minuty temu, Tomasz Kluczynski napisał: No tak po prawdzie to było trochę inaczej. Kupiłem go w Niemczech po tym co pisałeś o A8 na forum. Przywiozłem go do Warszawy i poleżał nie otwierany trochę w pudełku na szafie. Jakoś zgadaliśmy się i zdecydowałeś się go wziąć ode mnie. Wtedy ja czekałem co powiesz o tym jak się sprawuje. Jak opinia była pozytywna to postanowiłem kupić w Niemczech następny egzemplarz. W między czasie cena spadła o 200euro i to był duży plus. Przywiozłem do Polski, szybko dokupiłem Eversolo A8, i mogłem już sprzedać Arcama SA30. Niezależnie cały czas się stresowałem czy dla Ciebie będzie lepszy niż Arcam. Zatem od momentu zakupu do odpalenia przez Ciebie i tak cały ten okres spędziłem w dużych nerwach. 2 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 54 minuty temu, Rega napisał: mobing Nie zachodzi podległość służbowa. 1 Odpisz, cytując
Chmarski Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, pairtick napisał: O przepraszam, ale od paragrafów to ja tu jestem 😁 Art. 207 §1a i §2 kk. https://arslege.pl/znecanie-sie/k1/a243/ Jak mu nie dacie się najeść i wyspać, to można tego samego artykuły i paragrafu użyć wobec Was 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Chmarski napisał: Jak mu nie dacie się najeść i wyspać, to można tego samego artykuły i paragrafu użyć wobec Was Na jakiej podstawie? My nie mamy wpływu na to czy on je i śpi natomiast on, na to czy będziemy mogli przeczytać, to co on napisze, owszem 😜 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 27 minut temu, Chmarski napisał: Jak mu nie dacie się najeść i wyspać, " Dobry recenzent to głodny recenzent " 31 minut temu, pairtick napisał: Nie zachodzi podległość służbowa. No dobra , ale jak coś , to każdy sąd nas uniewinni ? Działanie w afekcie i takie tam ... 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, MMarek napisał: zachowując spokój, bzyknełem Nie chcę się mądrzyć, ale ,,bzykanie,, w gwarze oznacza coś trochę innego:), a jeszcze rowerem??? Odpisz, cytując
pairtick Napisano 52 minuty temu Napisano 52 minuty temu 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: No dobra , ale jak coś , to każdy sąd nas uniewinni ? Działanie w afekcie i takie tam ... Po zadaniu takiego pytania, już nie. 1 Odpisz, cytując
Chilli Napisano 39 minut temu Napisano 39 minut temu 42 minuty temu, Rega napisał: Nie chcę się mądrzyć, ale ,,bzykanie,, w gwarze oznacza coś trochę innego:), a jeszcze rowerem??? Wolałbyś by napisał, że bzyknął na pedałach? 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts