marcinmarcin Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, Rega napisał: @lpomis - Wojtek, coś mi to przypomniało😉. Tylko liczba zgredów była większa.😂 To zawsze i wszędzie tak samo wygląda 😆 Edytowano 14 godzin temu przez marcinmarcin 3 Odpisz, cytując
Amarok Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 14 godzin temu, kaczadupa napisał: Teraz jesteśmy już starsi Czyli już nie zgredy a tetrycy. 😉 3 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, Amarok napisał: Czyli już nie zgredy a tetrycy. 😉 Zabij mnie ale nie pamiętam o czym wczoraj pisałem. Odpisz, cytując
MMarek Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 13 godzin temu, Rega napisał: @lpomis - Wojtek, coś mi to przypomniało😉. Tylko liczba zgredów była większa.😂 No nie, w porównaniu ze zgredem...... (nie będę wskazywał palcem), to jesteście młodzieńcy Odpisz, cytując
Rega Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @MMarek- No, nie taki jestem młodzieniec. Pochodzę z połowy ubiegłego wieku. A więc raczej eksponat, a nie młodzieniec🙂. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts