AudioTube Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, michaudio napisał: U mnie to samo, każdy z trzech pieców gra inaczej Podpisuję się pod tym cytatem. Inność grania jest niewielka. 2A3 słychać pudło i więcej pogłosu. Jakby „krawędzie” drgały, lekkie trzęsienie ziemi. 211 także to samo słychać, ale już minimalnie upraszczają, upłynniają. Bez gorzały barwa ta sama. Inność poświaty lamp znaczna. 2 waty kontra 20. W ciągu dnia można zatem przy jednej poszaleć. Trzeci, d klasowy. Estradowy. Jak frytki bez soli. Czasem jestem głodny. Zjem i podziękuję. Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Jak ktos ma chęci zapraszam też obecnie jeszcze trzy na stanie mam każdy inna bajka i to dość mocno się różnią. Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Wing0 napisał: zapraszam Ale do kupna czy odwiedzin 🤪? Odpisz, cytując
Rega Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowany) 22 minuty temu, AudioTube napisał: 2 waty kontra 20. U mnie lampy 9W (SE) przeciw 28 W (PP) w lampach i 55W przeciw 90W przeciw 120W w tranzystorach. Różnice brzmienia znaczące , nawet dla niedosłyszących. Musze porozsyłać noty protestacyjne do Włoch, Japonii, USA i Norwegii. No, jak oni mogą tak źle konstruować te wzmacniacze! Będzie dym ogólnoświatowy. A z Grześkiem ( @Audio Autonomy),projektantem i wykonawcą mojego SE, to już porozmawiam sobie osobiście. Niech tylko zjawi się w mojej piwnicy to ..... sprawdzimy barek:) Może wtedy jednak zagrają jednakowo:) @Kraft - Jarek - dołączysz? Drogę znasz, a trochę się ostatnio zmieniło. Edytowano 6 godzin temu przez Rega 4 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 28 minut temu, KrólKiczu napisał: Ale do kupna czy odwiedzin 🤪? A dowolnie. Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Wing0 napisał: A dowolnie. Nie omieszkam wpaść z Areczkiem i z flaszką domowej nalewki 😉. Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 38 minut temu, KrólKiczu napisał: Nie omieszkam wpaść z Areczkiem i z flaszką domowej nalewki 😉. Zgarnij go kiedy, bo się wybiera jak sójka za morze blondynka jeszcze byś wziął:). Bigosu nastawię gar zeby Wam sie w miłej atmosferze wracało 3 Odpisz, cytując
Amarok Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 12 godzin temu, KrólKiczu napisał: Nie omieszkam wpaść z Areczkiem i z flaszką domowej nalewki 😉. Żart Tak beze mnie 😁,... żart. Niestety nie ta część Polski. Odpisz, cytując
Recommended Posts