Kamill00 Napisano 19 marca 2021 Udostępnij Napisano 19 marca 2021 @tomek4446 co firma to firma. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 19 marca 2021 Udostępnij Napisano 19 marca 2021 Posiadacze tych wintydżów czemu mnie tak dzisiaj wkurzyliście to nieee wieeem ale wiem, że normalnie Wam zazdroszczę. Znaczy wkurzam się, że coś przegapiłem, a Wy z kapelusza takie fajne rzeczy wyciągacie. Piękne sprzęty i pewnie pięknie grają i niech nikt tego nie psuje komentarzem, że oczy mają w tym udział bo to nie ma znaczenia najmniejszego... A ten, jak to Marcin określił mlask, klik, czy jakoś tak to już poezja audiofilko-wintage'owa 😉 Nie podejrzewałem go o takie upodobania 😂 Bez zbędnego już słowotoku... GRATKI, że utrzymujecie w życiu te Perełki 🤓 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 20 marca 2021 Udostępnij Napisano 20 marca 2021 @MariuszZ Mariusz, Wy , tam budujcie na razie te wzmacniacze. Kiedyś , gdzieś , u kogoś , za lat ...... , też ktoś może powie o nim perełka . Konstruktorzy tych sprzętów też od czegoś zaczynali A jak już wszystkich zmęczy dociekanie , czy słyszą różnicę między mp3 , waw , flack , DSD to niech odpalą prezentowany powyżej sprzęt i tu nie ma takich dylematów Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 21 marca 2021 Udostępnij Napisano 21 marca 2021 A ja nadal pod urokiem vintage , człek czasem nie wie co ma w piwnicy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 21 marca 2021 Udostępnij Napisano 21 marca 2021 nad który wygląda "jak człowiek" - niesamowite... Nie ma zielonego przycisku ?!?!?!????? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 marca 2021 Udostępnij Napisano 21 marca 2021 38 minut temu, tomek4446 napisał: A ja nadal pod urokiem vintage , człek czasem nie wie co ma w piwnicy U mnie w piwnicy to tylko ogórki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 21 marca 2021 Udostępnij Napisano 21 marca 2021 Michał nie przejmuj sie - w pewnych okolicznościach takie ogórki mogą być bardzo przydatne i z ,,małymi dodatkami,, bardzo mocno wpływają na jakość słuchanego sprzętu.🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 marca 2021 Udostępnij Napisano 21 marca 2021 (edytowany) Roman co fakt to fakt :). Choc dziś przy ogólnym uwielbieniu whisky kiszony ogórek traci na wartości ;). Żeby nie gadać po próżnicy, słuchamy z nowego pro streamera w koszcie dodatku do ogórków ;). Edytowano 21 marca 2021 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 21 marca 2021 Udostępnij Napisano 21 marca 2021 Jeśli to faktycznie koszt ,,dodatku do ogórków,, to bedę musiał się zainteresować i w końcu przejść na nowszy (wyższy) poziom źródła. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 marca 2021 Udostępnij Napisano 21 marca 2021 Roman nie wiem czy to wyższy, nowszy, może wygodniejszy, ale nie powiem że lepszy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 21 marca 2021 Udostępnij Napisano 21 marca 2021 4 godziny temu, Fafniak napisał: Nie ma zielonego przycisku Ma , tylko okrągły, a nie kwadratowy. zmieniłem fotoshopem 4 godziny temu, Sanwing napisał: U mnie w piwnicy to tylko ogórki Nigdzie nie pisałem że targam to ze swojej piwnicy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 21 marca 2021 Udostępnij Napisano 21 marca 2021 2 godziny temu, tomek4446 napisał: Nigdzie nie pisałem że targam to ze swojej piwnicy to ładnie masz w tej piwnicy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 21 marca 2021 Udostępnij Napisano 21 marca 2021 1 godzinę temu, gienas napisał: to ładnie masz w tej piwnicy No dobra , przyznaje , że ten NAD to mój ,ale zdjęcie zrobione u córki. Za dwa tygodnie NAD wraca do mnie, do córki wędruje Sansui AU - 907 MR. , o ile nie zamkną granic , bo jedzie z Luksemburga. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 26 marca 2021 Udostępnij Napisano 26 marca 2021 @tomek4446 Zapytam z innej beczki, czym robisz tak super jakosciowe fotki? U mnie ostatnio zmiany w postaci systemu Daphile ktory jednak bez problemu wyparł Windowsa. Do tego sterowanie po smartfonie też wygodne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 26 marca 2021 Udostępnij Napisano 26 marca 2021 5 minut temu, Arko55 napisał: Zapytam z innej beczki, czym robisz tak super jakosciowe fotki? Jak chce zrobić dobre zdjęcie to pożyczam od żony Samsunga S10 , bo mój Iphon 8 to jakieś nieporozumienie , jeżeli chodzi o optykę aparatu 14 minut temu, Arko55 napisał: U mnie ostatnio zmiany w postaci systemu Daphile ktory jednak bez problemu wyparł Windowsa. Rozmawiasz z facetem który całkiem niedawno dopiero opanował WIN 10 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 26 marca 2021 Udostępnij Napisano 26 marca 2021 11 minut temu, tomek4446 napisał: bo mój Iphon 8 to jakieś nieporozumienie , jeżeli chodzi o optykę aparatu ekhm... wyczyść obiektyw Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 26 marca 2021 Udostępnij Napisano 26 marca 2021 49 minut temu, Fafniak napisał: ekhm... wyczyść obiektyw Mówisz ? Czym najlepiej ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 26 marca 2021 Udostępnij Napisano 26 marca 2021 Powiem tak - trochę moich znajomych ma srajfony - optyka tam jest niezła(albo soft który obrabia to co wychodzi z optyki i matrycy) Czyścić? bawełniana koszula a chuchnąć dobrym alko. Tu nie ma specjalnych wymagań Jak jest bardzo tłuste to jeżeli masz płyn do odkażania powierzchni (bez gliceryny i innych dodatków) lub spirytus izopropylowy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 26 marca 2021 Udostępnij Napisano 26 marca 2021 Machnąłem Kontaktem / alkohol izopropylowy/ , zdjęcie zrobione po zabiegu. Dzięki. A tak a'propos systemów, to słucham obecnie plików DSD przez RME podłączone do Sony V5 , ciekaw jestem reakcji konstruktorów tego amplitunera z 1978 roku na to jakie źródło / plik/ przechodzi przez ich dzieło. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 marca 2021 Udostępnij Napisano 26 marca 2021 (edytowany) 58 minut temu, Fafniak napisał: Czyścić? bawełniana koszula a chuchnąć dobrym alko. 😆 Najlepsze są ściereczki e-cloth do szkła. Wypróbujcie a nie będziecie chcieli nic innego. Nie trzeba żadnych płynów, powierzchnie zostają idealnie czyste. Czyszczę tym okulary, telefony, obiektywy, piloty i co tam jeszcze mam. Bawełna tylko rozmazuje wszystko i może zostawić mikro nitki a e-cloth nie pozostawia nic. Serio, nic lepszego do czyszczenia nie miałem. Nie mam już opakowania ale wygląda to tak Edytowano 26 marca 2021 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 26 marca 2021 Udostępnij Napisano 26 marca 2021 trza poszukać u nasz ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 marca 2021 Udostępnij Napisano 26 marca 2021 8 minut temu, Fafniak napisał: trza poszukać u nasz ... Coś takiego to jest. Tutaj na aledrogo ale w sklepach też są, może taniej. E-cloth do szkła >>> https://allegro.pl/oferta/scierka-kuchenna-do-szkla-z-mikrowlokna-e-cloth-9315044488?utm_feed=d555514d-44de-460c-9f5c-9c41de21138e&utm_content=supermarket&utm_source=ceneo&utm_medium=cpc&utm_campaign=feed Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 26 marca 2021 Udostępnij Napisano 26 marca 2021 znalazles wtyczke do foobara-? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 marca 2021 Udostępnij Napisano 26 marca 2021 No właśnie nie wiem gdzie tą wtyczkę foobar DR pobrać. Naczytałem się tylko, że to jest do bani 😆 Czyli jak z tym jest? https://wiki.hydrogenaud.io/index.php?title=Foobar2000:Components/Dynamic_Range_Meter_(foo_dynamic_range) https://hydrogenaud.io/index.php?topic=114734.0 Podaj proszę link gdzie to pobiorę. Chcę porównać z tym co roon pokazuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
castel Napisano 26 marca 2021 Udostępnij Napisano 26 marca 2021 2 godziny temu, JohnDoe napisał: 😆 Najlepsze są ściereczki e-cloth do szkła. Wypróbujcie a nie będziecie chcieli nic innego. Nie trzeba żadnych płynów, powierzchnie zostają idealnie czyste. Czyszczę tym okulary, telefony, obiektywy, piloty i co tam jeszcze mam. Bawełna tylko rozmazuje wszystko i może zostawić mikro nitki a e-cloth nie pozostawia nic. Serio, nic lepszego do czyszczenia nie miałem. Nie mam już opakowania ale wygląda to tak Kolego ,którą polecasz najbardziej nadającą się do czyszczenia szkła ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts