Dedal Napisano 30 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2022 Widzi mnie się 😊👍 . Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 30 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2022 @Marcin K Nie masz klimy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K Napisano 30 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2022 Nie nie mam klimy. Aktualnie jestem w trakcie rezygnacji z lampowych monobloków. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 30 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2022 Przed chwilą, Marcin K napisał: Aktualnie jestem w trakcie rezygnacji z lampowych monobloków. To Twoje WBA wiszą na olx? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K Napisano 30 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2022 Tak😈 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 30 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2022 Ładne, słuchałem Tomka WBA z moimi PMC. Podobało mi się. Gdybyś sprzedał je za pół ceny, chętnie bym wziął 😉. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 30 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2022 @audiowit Wrzucałeś może fotki z ukończenia zabawy na nowej akustyce? dawniej były z 2 zdjęcia a ciekawi mnie jak wyglądały boczne i za plecami ścianka :3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 30 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2022 9 minut temu, seba3002 napisał: Ładne, słuchałem Tomka WBA z moimi PMC. Podobało mi się. Tylko, czy wszystkie grają tak samo? Czyż każde nie są customizowane? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K Napisano 30 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2022 7 minut temu, seba3002 napisał: Ładne, słuchałem Tomka WBA z moimi PMC. Podobało mi się. Gdybyś sprzedał je za pół ceny, chętnie bym wziął 😉. Wiem. Każdy by chciał kupić je za pół ceny. Aż tak bardzo nie zależy mi na sprzedaży 🤓 zdziwił byś się jakie kwoty ludzie proponują🤣 2 minuty temu, Kraft napisał: Tylko, czy wszystkie grają tak samo? Czyż każde nie są customizowane? Generalnie we wszystkich układ jest ten sam. Tylko Tomka i Audiowita były robione na innych trafach. Na stronie tego nie ma ale w ofercie WBA Irony są w 3 wersjach - ironbird PSE, ironbird SE, ironbird A/B Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 30 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2022 (edytowany) 5 minut temu, Marcin K napisał: zdziwił byś się jakie kwoty ludzie proponują🤣 Nie dziwię się, siedzę trochę w tej "branży" i wiem jak działa olx i inne portale aukcyjne. Co do WBA. Bardzo spodobało mi się to, jak te kolumny dodały "mięsa" moim kolumnom🙂. Chociaż z drugiej strony podobny efekt mam słuchając ATC i marantza. Także gdybym miał pójść w te WBA, mogłoby się okazać, że np metal już nie grałby z taką lekkością. Edytowano 30 stycznia 2022 przez seba3002 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K Napisano 30 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2022 1 minutę temu, seba3002 napisał: Nie dziwię się, siedzę trochę w tej "branży" i wiem jak działa olx i inne portale aukcyjne. Co do WBA. Bardzo spodobało mi się to, jak te kolumny dodały "mięsa" moim kolumnom🙂. Chociaż z drugiej strony podobny efekt mam słuchając ATC i marantza. Także gdybym miał pójść w te WBA, mogłoby się okazać, że np metal już nie grałby z taką lekkością. Słuchałeś WBA Tomka jeszcze przed zmianą stopnia wejściowego czy już po? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 30 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2022 (edytowany) 13 minut temu, Kraft napisał: Tylko, czy wszystkie grają tak samo? Czyż każde nie są customizowane? Jarek, one nawet mają hebelek do regulacji tonów, z tego co wiem 🙂. Edytowano 30 stycznia 2022 przez seba3002 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K Napisano 30 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2022 3 minuty temu, PaVson napisał: Napisz coś więcej (dane techniczne) kupiłeś gotową czy składałeś sam? Użyłem gotowego modułu Hypex nc252mp. Symetryzator i obudowa od WBA Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 30 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2022 8 minut temu, Kraft napisał: Tylko, czy wszystkie grają tak samo? Czyż każde nie są customizowane? Jarek, one nawet mają hebelek do regulacji tonów, z tego co wiem 🙂. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 30 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2022 (edytowany) 21 minut temu, Marcin K napisał: Generalnie we wszystkich układ jest ten sam. Tylko Tomka i Audiowita były robione na innych trafach. Na stronie tego nie ma ale w ofercie WBA Irony są w 3 wersjach - ironbird PSE, ironbird SE, ironbird A/B Generalnie. Ale z Tego, co pamiętam Tomek potem jeszcze raz czy dwa udoskonalał. 21 minut temu, Marcin K napisał: Edytowano 30 stycznia 2022 przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K Napisano 30 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2022 Tak bo układ byl zmieniany do najnowszej wersji czyli tej co mam ja w moich blokach Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 30 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2022 17 minut temu, Arko55 napisał: @audiowit Wrzucałeś może fotki z ukończenia zabawy na nowej akustyce? dawniej były z 2 zdjęcia a ciekawi mnie jak wyglądały boczne i za plecami ścianka :3 Arek, wrzucałem już kilka razy boki i tył. Nie chcę robić zdjęć za każdym razem. Musiałbym za każdym razem sprzątać sprzęt np, którego nie chcę pokazywać. Tak już na marginesie to ta Integra Pier audio ( alias yaquin mc84 )poległa sromotnie na Kudosach. Nawet nie chce mi się opisywać, co było nie tak. Nie ta liga co WBA i Plinius. 1 minutę temu, Marcin K napisał: Tak bo układ byl zmieniany do najnowszej wersji czyli tej co mam ja w moich blokach Jest znaczną różnica w brzmieniu pomiędzy tymi dwoma wersjami. Poprzednia jest cieplejsza, wolniejsza. Najnowsza szybsza i jaśniejsza. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K Napisano 30 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2022 1 godzinę temu, audiowit napisał: Jest znaczną różnica w brzmieniu pomiędzy tymi dwoma wersjami. Poprzednia jest cieplejsza, wolniejsza. Najnowsza szybsza i jaśniejsza. Pamiętam jak porównywałem Twoje Irony w pierwszej wersji układu jeszcze przed przeróbką z moimi. Pomimo mniejszej mocy Irony SE grały tak jak piszesz - dynamiczniej i jaśniej. Szkoda , że już nie udało się ich posłuchać u mnie po zmianie układu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 31 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2022 (edytowany) Mission DAD7000 . Philips cdm-1 2x TDA1540 1984r Mało znany w PL klasyk o pięknym dźwięku. Posiada 2 poważne audiofilskie, wady dyskwalifikujące. Ma zintegrowane kable sygnałowe i zasilający: ))) Edytowano 31 stycznia 2022 przez audiowit Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 31 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2022 Śliczny brzydal A mi się marzy cały czas taki CD co płytę ładowało się pionowo -chyba philipsa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 31 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2022 Ładne to jest, unikatowy model. Fajny sprzęt ma swój klimat. Fakt że zintegrowany przewód zasilania jest jego największą wada lub zaletą:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 31 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2022 1540 w najlepszym wydaniu. Malutki ale ciężki 7-8 kg. Nie jest to oczywiście najlepsze cd jakie słyszałem ale może ten dźwięk się podobać. Gdyby nie miał zintegrowanych kabli to teraz zamiast słuchać muzyki poprawialbym jego brzmienie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 1 lutego 2022 Udostępnij Napisano 1 lutego 2022 Mi marzy sie taki typ ładowania (nie koniecznie ten/taki model): Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 1 lutego 2022 Udostępnij Napisano 1 lutego 2022 W tym Sanyo to szuflada działa jak w szwajcarskim zegarku - coś pięknego. Też poszukam takiego lub podobnego modelu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 1 lutego 2022 Udostępnij Napisano 1 lutego 2022 (zazdrość mode on) Tylko ty "w razie czego" umiesz coś takiego naprawiać ( zazdrość mode off) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts