tomek4446 Napisano 6 maja 2022 Napisano 6 maja 2022 1 godzinę temu, Matt Daemon napisał: Po zakupie gramofonu Dual 714q piękny 44 letni drapak. Gratuluję. 1 Odpisz, cytując
Matt Daemon Napisano 6 maja 2022 Napisano 6 maja 2022 Przed chwilą, tomek4446 napisał: piękny 44 letni drapak. Gratuluję. Szukałem rówieśnika ale trafił się rok starszy ha ha Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 6 maja 2022 Napisano 6 maja 2022 2 minuty temu, Matt Daemon napisał: Szukałem rówieśnika ale trafił się rok starszy ha ha No to mój 44 letni JVC z twoim by się dogadali 1 Odpisz, cytując
FromBorg Napisano 6 maja 2022 Napisano 6 maja 2022 11 minut temu, tomek4446 napisał: No to mój 44 letni JVC z twoim by się dogadali Ustalcie który jest chłopiec, który dziewczynka i jak się podzielicie szczeniakami gdy zostawicie je razem na jakiś czas w jednym pokoju 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 6 maja 2022 Napisano 6 maja 2022 Przed chwilą, FromBorg napisał: Ustalcie który jest chłopiec, który dziewczynka i jak się podzielicie szczeniakami gdy zostawicie je razem na jakiś czas w jednym pokoju Czekałem na taki wpis , to była tylko kwestia czasu 2 Odpisz, cytując
Matt Daemon Napisano 6 maja 2022 Napisano 6 maja 2022 1 minutę temu, tomek4446 napisał: Czekałem na taki wpis , to była tylko kwestia czasu Nie może być nudno 😉 Odpisz, cytując
audiowit Napisano 7 maja 2022 Napisano 7 maja 2022 52 minuty temu, MarcKrawczyk napisał: Nowy zawodnik.. Kiedyś w kręgu mojego zainteresowania. Dnia 5.05.2022 o 17:48, Rega napisał: Nowe źródełko u mnie ,,wybiło,, Już jest, ale posłucham go dopiero za dwa-trzy miesiące, kiedy córcia przywiezie z Danii. Dobrze się zastanów, czy nie chcesz z nim zostać na dłużej. Tylko dużo droższe cd grają lepiej. Laery o których mówicie są podrobkami. Od dawna brak oryg. Bez przesady. W PL można kupić ładne egzemplarze w niezłej cenie. Ja zapłaciłem grosze więcej, a stan jest bliski perfekt. P.S. Widzę, że wątek wrócił w końcu na właściwe tory. Już przestałem zaglądać na to forum Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 9 maja 2022 Napisano 9 maja 2022 Dnia 7.05.2022 o 10:26, audiowit napisał: Kiedyś w kręgu mojego zainteresowania. no, no niezłe namaszczenie... 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 9 maja 2022 Napisano 9 maja 2022 Dnia 7.05.2022 o 09:33, MarcKrawczyk napisał: Nowy zawodnik.. Mytek Brooklyn ? Ludzie , nie można pisać normalnie co to jest ? 1 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 9 maja 2022 Napisano 9 maja 2022 przecie mógł zobaczyć na zlocie, ze to matrix element i... Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 9 maja 2022 Napisano 9 maja 2022 3 minuty temu, MarcKrawczyk napisał: przecie mógł zobaczyć na zlocie, ze to matrix element i... Mógł ale kurna nie zobaczył , więc grzecznie pyta Odpisz, cytując
audiowit Napisano 9 maja 2022 Napisano 9 maja 2022 1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał: no, no niezłe namaszczenie... Polowałem na m ale nic na rynku wtórnym się nie pojawiało. Ideałem byłby x no ale.... Mam duże zaufanie do tej firmy. Bardzo dobry stosunek jakosć/cena. Odpisz, cytując
FromBorg Napisano 9 maja 2022 Napisano 9 maja 2022 Nowi audiofilscy zawodnicy : Lumin D2 i Kallax. Wreszcie godna oprawa dla wybitnej muzyki. 2 1 Odpisz, cytując
FromBorg Napisano 9 maja 2022 Napisano 9 maja 2022 23 minuty temu, PaVson napisał: Rzeczywiście wybitna muzyka 😉 Ein Häuptling, eine Partei, eine Musik! Odpisz, cytując
elektron6 Napisano 17 maja 2022 Napisano 17 maja 2022 A teraz trochę egzotyki z końca lat 80tych. Najwyższy model wzmacniacza NEC model A10X. O ile NEC to potentat w produkcji półprzewodników - nie jeden z nas ma tranzystory końcowe właśnie tej firmy o tyle sprzęt audio tej firmy to rarytas oferowany głównie na rynek Japan. Ten model to klasa solidności; wykonanie top, porządne kondensatory Elna, świetne ekranowanie i moc ok 150w na kanał. Dźwięk tez wysokiej klasy - nie ma do czego się przyczepić. Jest moc, przestrzeń, wypełnienie pasma to może się podobać. Konstrukcja dual mono. 4 Odpisz, cytując
lpomis Napisano 18 maja 2022 Napisano 18 maja 2022 Zerwałem poniemieckie dechy w pokoju. SZYBKO, JAKI KABEL SIECIOWY KUPIĆ POD AUDIO bo zaraz legary i podłogę kładę!!!??? Tylko taki nie za tani, żeby na lata starczył! 1 2 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 18 maja 2022 Napisano 18 maja 2022 I chyba Wojtku z naciskiem na poprawę definicji basu, prawda? 1 Odpisz, cytując
FromBorg Napisano 18 maja 2022 Napisano 18 maja 2022 12 minut temu, lpomis napisał: Zerwałem poniemieckie dechy w pokoju. SZYBKO, JAKI KABEL SIECIOWY KUPIĆ POD AUDIO bo zaraz legary i podłogę kładę!!!??? Tylko taki nie za tani, żeby na lata starczył! Kazdy o gwarantowanej specyfikacji. Tylko pusc w peszelu. Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 18 maja 2022 Napisano 18 maja 2022 "Schowek" na dowolną ilość subwooferów a później wszyscy odwiedzajacy... jak te monitory nisko schodzą 😉 2 Odpisz, cytując
Dedal Napisano 19 maja 2022 Napisano 19 maja 2022 @lpomis a nie chciałbyś tej przestrzeni czymś wypelnic , nie pamiętam już nazwy ale jest taki granulat który zastępuje styropian , pelni funcje izolacji termicznej a może i ukustycznej nie wnikałem jak to sypałem 😉. Jest w workach dużych jak kora, tej wielkości .Pzdr Odpisz, cytując
lpomis Napisano 19 maja 2022 Napisano 19 maja 2022 18 godzin temu, kaczadupa napisał: poprawę definicji basu, prawda? Bardziej zależy mi nie ukrywam na wysycaniu źródeł pozornych, żeby wyciągnąć je zdecydowanie lepiej ze sceny muzycznej, przy okazji wprowadzając w ten spektakl nieco pastelu, delikatnie go wygładzając. Oczekuję też wyjątkowo ciepłych, humanistycznych tonacji. Jeśli chodzi o bas to chciałbym jedynie jego melodyjnie plastycznego uwypuklenia 5 godzin temu, Dedal75 napisał: @lpomis a nie chciałbyś tej przestrzeni czymś wypelnic Już kiedyś poprawiałem w tym domu niemiecką myśl inżynieryjną i nie wyszło to na dobre. Od spodu są otwory wentylacyjne i nie wiem czy chcę je czymś zapychać żeby zmniejszyć obieg powietrza. Ale dzięki, to dobra rada, poczytam o tych wypełniaczach mimo wszystko 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 19 maja 2022 Napisano 19 maja 2022 37 minut temu, lpomis napisał: Bardziej zależy mi nie ukrywam na wysycaniu źródeł pozornych O , kur..a ! Wojtek , nie pamiętam czy byłeś już na Forum jak robiliśmy eksperymenty ze źródłami pozornymi. Konkluzja była taka , że ich lokalizacja , wybrzmiewanie jest różna w zależności od akustyki pomieszczenia i tyle. Może warto powtórzyć , podaj utwór , czas pojawienia się źródła pozornego w utworze , każdy napisze , rozrysuje gdzie je słyszy. 1 Odpisz, cytując
lpomis Napisano 19 maja 2022 Napisano 19 maja 2022 @tomek4446 kurczę, bo ja myślałem, że to kablami się robi. Tak pisali na sterełoikolorowo i hifi philozophy 😛 Odpisz, cytując
Recommended Posts