tomek4446 Napisano 6 maja 2022 Udostępnij Napisano 6 maja 2022 1 godzinę temu, Matt Daemon napisał: Po zakupie gramofonu Dual 714q piękny 44 letni drapak. Gratuluję. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matt Daemon Napisano 6 maja 2022 Udostępnij Napisano 6 maja 2022 Przed chwilą, tomek4446 napisał: piękny 44 letni drapak. Gratuluję. Szukałem rówieśnika ale trafił się rok starszy ha ha Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 6 maja 2022 Udostępnij Napisano 6 maja 2022 2 minuty temu, Matt Daemon napisał: Szukałem rówieśnika ale trafił się rok starszy ha ha No to mój 44 letni JVC z twoim by się dogadali 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FromBorg Napisano 6 maja 2022 Udostępnij Napisano 6 maja 2022 11 minut temu, tomek4446 napisał: No to mój 44 letni JVC z twoim by się dogadali Ustalcie który jest chłopiec, który dziewczynka i jak się podzielicie szczeniakami gdy zostawicie je razem na jakiś czas w jednym pokoju 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 6 maja 2022 Udostępnij Napisano 6 maja 2022 Przed chwilą, FromBorg napisał: Ustalcie który jest chłopiec, który dziewczynka i jak się podzielicie szczeniakami gdy zostawicie je razem na jakiś czas w jednym pokoju Czekałem na taki wpis , to była tylko kwestia czasu 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matt Daemon Napisano 6 maja 2022 Udostępnij Napisano 6 maja 2022 1 minutę temu, tomek4446 napisał: Czekałem na taki wpis , to była tylko kwestia czasu Nie może być nudno 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 7 maja 2022 Udostępnij Napisano 7 maja 2022 Nowy zawodnik.. 3 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 7 maja 2022 Udostępnij Napisano 7 maja 2022 No proszę 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 7 maja 2022 Udostępnij Napisano 7 maja 2022 52 minuty temu, MarcKrawczyk napisał: Nowy zawodnik.. Kiedyś w kręgu mojego zainteresowania. Dnia 5.05.2022 o 17:48, Rega napisał: Nowe źródełko u mnie ,,wybiło,, Już jest, ale posłucham go dopiero za dwa-trzy miesiące, kiedy córcia przywiezie z Danii. Dobrze się zastanów, czy nie chcesz z nim zostać na dłużej. Tylko dużo droższe cd grają lepiej. Laery o których mówicie są podrobkami. Od dawna brak oryg. Bez przesady. W PL można kupić ładne egzemplarze w niezłej cenie. Ja zapłaciłem grosze więcej, a stan jest bliski perfekt. P.S. Widzę, że wątek wrócił w końcu na właściwe tory. Już przestałem zaglądać na to forum Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 9 maja 2022 Udostępnij Napisano 9 maja 2022 Dnia 7.05.2022 o 10:26, audiowit napisał: Kiedyś w kręgu mojego zainteresowania. no, no niezłe namaszczenie... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 maja 2022 Udostępnij Napisano 9 maja 2022 Dnia 7.05.2022 o 09:33, MarcKrawczyk napisał: Nowy zawodnik.. Mytek Brooklyn ? Ludzie , nie można pisać normalnie co to jest ? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 9 maja 2022 Udostępnij Napisano 9 maja 2022 przecie mógł zobaczyć na zlocie, ze to matrix element i... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 maja 2022 Udostępnij Napisano 9 maja 2022 3 minuty temu, MarcKrawczyk napisał: przecie mógł zobaczyć na zlocie, ze to matrix element i... Mógł ale kurna nie zobaczył , więc grzecznie pyta Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 9 maja 2022 Udostępnij Napisano 9 maja 2022 1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał: no, no niezłe namaszczenie... Polowałem na m ale nic na rynku wtórnym się nie pojawiało. Ideałem byłby x no ale.... Mam duże zaufanie do tej firmy. Bardzo dobry stosunek jakosć/cena. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FromBorg Napisano 9 maja 2022 Udostępnij Napisano 9 maja 2022 Nowi audiofilscy zawodnicy : Lumin D2 i Kallax. Wreszcie godna oprawa dla wybitnej muzyki. 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FromBorg Napisano 9 maja 2022 Udostępnij Napisano 9 maja 2022 23 minuty temu, PaVson napisał: Rzeczywiście wybitna muzyka 😉 Ein Häuptling, eine Partei, eine Musik! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 17 maja 2022 Udostępnij Napisano 17 maja 2022 A teraz trochę egzotyki z końca lat 80tych. Najwyższy model wzmacniacza NEC model A10X. O ile NEC to potentat w produkcji półprzewodników - nie jeden z nas ma tranzystory końcowe właśnie tej firmy o tyle sprzęt audio tej firmy to rarytas oferowany głównie na rynek Japan. Ten model to klasa solidności; wykonanie top, porządne kondensatory Elna, świetne ekranowanie i moc ok 150w na kanał. Dźwięk tez wysokiej klasy - nie ma do czego się przyczepić. Jest moc, przestrzeń, wypełnienie pasma to może się podobać. Konstrukcja dual mono. 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 18 maja 2022 Udostępnij Napisano 18 maja 2022 Zerwałem poniemieckie dechy w pokoju. SZYBKO, JAKI KABEL SIECIOWY KUPIĆ POD AUDIO bo zaraz legary i podłogę kładę!!!??? Tylko taki nie za tani, żeby na lata starczył! 1 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 18 maja 2022 Udostępnij Napisano 18 maja 2022 I chyba Wojtku z naciskiem na poprawę definicji basu, prawda? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FromBorg Napisano 18 maja 2022 Udostępnij Napisano 18 maja 2022 12 minut temu, lpomis napisał: Zerwałem poniemieckie dechy w pokoju. SZYBKO, JAKI KABEL SIECIOWY KUPIĆ POD AUDIO bo zaraz legary i podłogę kładę!!!??? Tylko taki nie za tani, żeby na lata starczył! Kazdy o gwarantowanej specyfikacji. Tylko pusc w peszelu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 18 maja 2022 Udostępnij Napisano 18 maja 2022 "Schowek" na dowolną ilość subwooferów a później wszyscy odwiedzajacy... jak te monitory nisko schodzą 😉 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 19 maja 2022 Udostępnij Napisano 19 maja 2022 @lpomis a nie chciałbyś tej przestrzeni czymś wypelnic , nie pamiętam już nazwy ale jest taki granulat który zastępuje styropian , pelni funcje izolacji termicznej a może i ukustycznej nie wnikałem jak to sypałem 😉. Jest w workach dużych jak kora, tej wielkości .Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 19 maja 2022 Udostępnij Napisano 19 maja 2022 18 godzin temu, kaczadupa napisał: poprawę definicji basu, prawda? Bardziej zależy mi nie ukrywam na wysycaniu źródeł pozornych, żeby wyciągnąć je zdecydowanie lepiej ze sceny muzycznej, przy okazji wprowadzając w ten spektakl nieco pastelu, delikatnie go wygładzając. Oczekuję też wyjątkowo ciepłych, humanistycznych tonacji. Jeśli chodzi o bas to chciałbym jedynie jego melodyjnie plastycznego uwypuklenia 5 godzin temu, Dedal75 napisał: @lpomis a nie chciałbyś tej przestrzeni czymś wypelnic Już kiedyś poprawiałem w tym domu niemiecką myśl inżynieryjną i nie wyszło to na dobre. Od spodu są otwory wentylacyjne i nie wiem czy chcę je czymś zapychać żeby zmniejszyć obieg powietrza. Ale dzięki, to dobra rada, poczytam o tych wypełniaczach mimo wszystko 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 19 maja 2022 Udostępnij Napisano 19 maja 2022 37 minut temu, lpomis napisał: Bardziej zależy mi nie ukrywam na wysycaniu źródeł pozornych O , kur..a ! Wojtek , nie pamiętam czy byłeś już na Forum jak robiliśmy eksperymenty ze źródłami pozornymi. Konkluzja była taka , że ich lokalizacja , wybrzmiewanie jest różna w zależności od akustyki pomieszczenia i tyle. Może warto powtórzyć , podaj utwór , czas pojawienia się źródła pozornego w utworze , każdy napisze , rozrysuje gdzie je słyszy. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 19 maja 2022 Udostępnij Napisano 19 maja 2022 @tomek4446 kurczę, bo ja myślałem, że to kablami się robi. Tak pisali na sterełoikolorowo i hifi philozophy 😛 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts