Rega Napisano 15 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2023 @Dedal75 - może lepiej nie😉. Bo cena odstraszy potencjalnego kupca. Custom nie nalezy do tanich rzeczy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 15 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2023 Właśnie tu nikt się kosztami nie dzieli , jest jeden wyjątek , zabawny .😊 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 15 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2023 @Dedal75 czy to jakaś aluzja? Jeśli tak to opisz sytuację. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 15 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2023 Tak ale nie do Ciebie , więc o co chodzi ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 15 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2023 O jeny, ktoś ma ból tyłka, bo napisałem ich cenę. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 16 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2023 @Kraft Jeszcze niewiele wiem. Cały czas AJ testuje różne przetworniki, więc trochę sobie jeszcze poczekam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 16 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2023 5 godzin temu, Adi777 napisał: O jeny, ktoś ma ból tyłka, bo napisałem ich cenę. Przecież to są twoje pieniądze nikomu nic do tego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 16 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2023 1 godzinę temu, RLC2 napisał: Przecież to są twoje pieniądze nikomu nic do tego. Wiem, "jeden taki zabawny" się chyba nudzi. Za mało pracy pewnie ma. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 16 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2023 7 godzin temu, Adi777 napisał: O jeny, ktoś ma ból tyłka, bo napisałem ich cenę. Haha jako jedyny kwotami rzucasz chłopaku nawet jak laptopa kupowałeś to forum musiało wiedzieć za ile 🙂 21 minut temu, Adi777 napisał: Wiem, "jeden taki zabawny" się chyba nudzi. Za mało pracy pewnie ma. Nie mniej niż ty . A co masz ból dupy 😂 1 godzinę temu, RLC2 napisał: Przecież to są twoje pieniądze nikomu nic do tego. Dla mnie może i milon wydać . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 16 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2023 1 godzinę temu, Dedal75 napisał: Dla mnie może i milon wydać . A mnie nie interesuję kto ile wydaje na swoje zachcianki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 16 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2023 A mialo byc o sprzecie a jest o kasie 🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 16 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2023 28 minut temu, RLC2 napisał: A mnie nie interesuję kto ile wydaje na swoje zachcianki. RLC2 - i to jest prawidłowe podejście, proszę by inni też się to tego dostosowali 🙂 Zaglądanie do czyjeś kieszeni nie jest zbyt miłe. Pozdrawiam PS. W domyśle - proszę o spokój! Usunąłem ostatnie dwa posty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 16 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2023 @RoRoa.kto komu zagląda? Ja wbijam w to kto ile wydaje . Więc jak o sprzęcie ,to co mnie obchodzi za ile 🤨 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 17 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2023 Dnia 12.08.2023 o 13:02, Wing0 napisał: No st70 jest uznawany za najlepszy wzmacniacz lampowy w historii firmy. Widzę że ten ma nowsze trafo zasilające ale głośnikowe wyglądają na orginał. Kondensatory też zmienione. Za najlepszy wzmacniacz Dynaco jest uznawany ST35. Natomiast ST70 jest wzmacniaczem sprzedanym w największej ilości egzemplarzy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 18 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2023 Sonus Faber Lumina 1 Na żywo wyglądają obłędnie. 6 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 18 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2023 Wygladaja całkiem ładnie. Ciekawe jak z dźwiękiem - słuchałem raz Sonneto 2 i dość przyjemnie brzmiały, choć basu im trochę brakowało. Tak troszeczkę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 18 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2023 1 godzinę temu, Artur Brol napisał: Wygladaja całkiem ładnie. Ciekawe jak z dźwiękiem - słuchałem raz Sonneto 2 i dość przyjemnie brzmiały, choć basu im trochę brakowało. Tak troszeczkę. Trzeba było lewą gałeczkę troszeczkę w prawo obrócić . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 18 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2023 3 godziny temu, lysy napisał: Sonus Faber Lumina 1 Na żywo wyglądają obłędnie. Gratuluję nowego nabytku 👍🙂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 18 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2023 (edytowany) A to one sa aktywne? 😁 Kurcze, nie wkleilem kawalka z podkreceniem lewej galki. To tak w odpowiedzi... Edytowano 18 sierpnia 2023 przez Artur Brol Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 19 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 19 sierpnia 2023 Rafał-gratuluję nowych kolumn 👍 Jak się sprawują w porównaniu do poprzednich MA Silver 2? Jak niskie tony -głośnik na dole mniejszy, litraż obudowy również. Pozdrawiam 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 19 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 19 sierpnia 2023 Romku napiszę w odpowiednim wątku tj. w Klubie Sonus Faber Tak na szybko, to basu w nich nie brakuje, mając na uwadze ich gabaryty, a wręcz mogą zawstydzić dużo większe kolumny. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 8 września 2023 Udostępnij Napisano 8 września 2023 Zauważyliście, od jak dawna nikt nie pochwalił się nowym nabytkiem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 8 września 2023 Udostępnij Napisano 8 września 2023 Kryzys😔 Konta zamrożone. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 8 września 2023 Udostępnij Napisano 8 września 2023 Może nie chcą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 9 września 2023 Udostępnij Napisano 9 września 2023 14 godzin temu, Artur Brol napisał: Kryzys😔 Konta zamrożone. Budzisz się, sprawdzasz stan konta, a tam 2 miliony w plecy to i zakupy nie wchodzą Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts