Audio Autonomy Napisano 5 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2023 10 godzin temu, lpomis napisał: Chciałem wstawić do działu "Technika lampowa i analogowa", ale jeszcze boję się tam zaglądać Dawaj, dawaj Fajne fotki i fajny drapak 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 5 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2023 10 godzin temu, lpomis napisał: Miał być jakiś nowy streamer, skończyło się na drapaku. Rega Planar P3 z wkładką Exact. Wojtku, w drodze na szczyt jeszcze 6, 8 ,10 ale można od razu i ostatecznie 😂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 5 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2023 1 godzinę temu, MMarek napisał: Wojtku, w drodze na szczyt jeszcze 6, 8 ,10 ale można od razu i ostatecznie 😂 Złośliwość oczywiście "0" Marek Ty to pamiętliwy jesteś @lpomis Wojtek , fajna wkładka , jak zaczną robić takie męskie, to też sobie kupię 😂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 5 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2023 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: Złośliwość oczywiście "0" Marek Ty to pamiętliwy jesteś Nie mógłbym spokojnie sypiać, gdybym się nie odgryzł za te Bowersiki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 5 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2023 1 godzinę temu, MMarek napisał: Nie mógłbym spokojnie sypiać, gdybym się nie odgryzł W pełni rozumiem. Też tak mam 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 6 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2023 Dnia 5.12.2023 o 13:57, tomek4446 napisał: Dnia 5.12.2023 o 12:47, MMarek napisał: Nie mógłbym spokojnie sypiać, gdybym się nie odgryzł W pełni rozumiem. Też tak mam Ale zgryźliwcy!😉 Pomyślałby kto, ze faktycznie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 6 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2023 Idąc za forumową modą też kupiłem strymer ale jak zwykle na opak i inaczej niż wszyscy... włoszczyzna na dodatek 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 7 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2023 A ktory?😃 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 7 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2023 Volumio Primo 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 7 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2023 Takie cos bez ekranu. To tak pod prad idziesz, juz myslalem ze nastepny Eversolo 🙂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 7 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2023 8 godzin temu, marcinmarcin napisał: Idąc za forumową modą też kupiłem strymer No i dobrze. 1 godzinę temu, marcinmarcin napisał: Volumio Primo Odwołuję to poprzednie . Marcin , a serio to jak ? Zadowolony ? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 7 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2023 (edytowany) 10 godzin temu, tomek4446 napisał: Marcin , a serio to jak ? Zadowolony ? Na razie mam testowy z forum AS. Mój prywatny sie grzeje bo zmarzniety. Bardzo przyzwoite granie. Pełne, dociążone, głębokie i przestrzenne. (Z liniowym, bo bez średnie). Ładnie gra z wbudowanego daca. 10 godzin temu, Artur Brol napisał: Takie cos bez ekranu I tak z takiej odległości to nic nie widzę... 🙂 Edytowano 7 grudnia 2023 przez marcinmarcin Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 7 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2023 (edytowany) No , jesli nic nie widzisz, to rzeczywiscie, szoda kasy na ekran.🙂 Troche inne wzornictwo ale calkiem ladnie sie prezentuje.👍 Edytowano 7 grudnia 2023 przez Artur Brol 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 16 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2023 Wpadł z wizytą do mnie dzisiaj Hifiman Serenade. Co prawda, wypożyczony by porównać go z moim Singxer sda2 ( zamieszczę testu wyniki, w moim temacie na temat sluchawek) ale jako że, to też DAC I również R2R, to głupio nie wykorzystać okazji i nie porównać go z Gato. Więc też tak zrobiłem. W odróżnieniu od Holo - w ten sam sposób testowany jak Holo - różnicy nie słyszę. Jeśli bym jednak, kiedyś zmieniał wzmacniacz na taki bez przetwornika, i machnął ręką na wbudowany w Serenade streamer - niestety tylko przewodowy - to z pewnością bym go pod uwagę wziął. Bardzo elegancka zabawka, ciężka, czarna i z prostym wyświetlaczem. Czytelnym co jest bardzo ważne. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikelas76 Napisano 17 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2023 Po rewolucjach system u mnie wygląda tak 7 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halik Napisano 18 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2023 Jadę posłuchać tego kloca 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 20 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2023 nowa zabawka, ciekawe czy ktoś zgadnie? 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 20 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2023 wzmacniacz a jaki? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano 20 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2023 (edytowany) Sugden a21se Edytowano 20 grudnia 2023 przez michaudio 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 20 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2023 2 minuty temu, michaudio napisał: Sugden a21se szybko poszło... 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 20 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2023 Wujek Google pomógł 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 21 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2023 @marcinmarcin Marcin, sadzone jajka na nim da radę, ale napisz proszę jakie zmiany w brzmieniu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 21 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2023 A co ten Sudgen taki słaby? 🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 21 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2023 39 minut temu, AudioTube napisał: napisz proszę jakie zmiany w brzmieniu Głębiej, potężniej, gęsto, wokale intymnie bliskie i namacalne. A przy tym z moimi paczkami dalej szybko i energetycznie... 31 minut temu, Artur Brol napisał: A co ten Sudgen taki słaby? 🤔 Niby tylko 30/40W a wrażenie że ma 10x więcej mocy od 250W Hypexa... 🙂 Prosimy same chodzą po pokoju, jedna probowała wyjść nawet na przedpokój... 😄 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 21 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2023 (edytowany) 11 minut temu, marcinmarcin napisał: Niby tylko 30/40W a wrażenie że ma 10x więcej mocy od 250W Hypexa... 🙂 Swego czasu też go rozważałem, bo to ponoć zjawiskowe granie i pasuje do różnych paczek. Tylko ten pobór mocy i grzanie mnie odstraszyły. Marcin, a jak Sugden radzi sobie z kontrolą basu? Żadnego poluzowania na dole? I jak w cięższym rocku - zachowuje separację? Nie ma ściany pozlepianych dźwięków? Edytowano 21 grudnia 2023 przez Rafał S Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts