Redakcja AUDIO Napisano 21 marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 marca 2017 Tak, coś się stało, działamy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 21 marca 2017 Udostępnij Napisano 21 marca 2017 35 minut temu, Kostku napisał: Jest jakiś problem z wyszukiwaniem zawartości, bo moja aktywność kończy się na październiku 2016 i przez to wcięło trochę postów. Ale tak poza tym, to wszystko wygląda bardzo obiecująco. Kostku, Już powinno być dobrze, bo "przybyło" postów na liczniku. A teraz to cały czas wymagana jest cierpliwość (będzie jeszcze pare zmian) i poznawanie co jest gdzie na nowym Forum! Pozdrawiam PS. A nasza Ola straciła "oko" na Forum, na rzecz "spokoju" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kostku Napisano 21 marca 2017 Udostępnij Napisano 21 marca 2017 Super, że wreszcie jest wersja mobilna. Często piszę z telefonu. Git. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 21 marca 2017 Udostępnij Napisano 21 marca 2017 1 godzinę temu, RoRo napisał: PS. A nasza Ola straciła "oko" na Forum, na rzecz "spokoju" Ale budzi dalej grozę... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 21 marca 2017 Udostępnij Napisano 21 marca 2017 Witam U was jest również nieco za mała płynność przy przewijaniu treści ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 21 marca 2017 Udostępnij Napisano 21 marca 2017 (edytowany) Witam Najpierw zaskoczenie, a teraz jestem ujarany (ee, nie dosłownie) fajnie to wyszło. Koniec z "gazetą" Gratuluję efektu Arko55 u mnie jest ok. Dłuższe wczytywanie mam tylko przy kolejnych stronach. Edytowano 21 marca 2017 przez Chili Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasny Napisano 21 marca 2017 Udostępnij Napisano 21 marca 2017 Da się lekko zmodyfikować skórkę, żeby cytat odznaczał się większym kontrastem od tekstu autora? Poza tym fajnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 21 marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 marca 2017 Cieszę się, że się Wam podoba, jeszcze paru zmian się spodziewajcie, ale nastąpią one w ciągu kilku dni. Jasny - sprawdzimy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Note Napisano 21 marca 2017 Udostępnij Napisano 21 marca 2017 (edytowany) Świetna robota. Elegancka szata graficzna i intuicyjna obsługa + fajne dodatki , ale stara wersja też była fajna, taka ... oryginalna Edytowano 21 marca 2017 przez Note Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 marca 2017 Udostępnij Napisano 22 marca 2017 (edytowany) Przepraszam, ale ja nie będę piał z zachwytu skoro nie mam możliwości edytowania swoich starszych postów. Przez ten fakt powieliłem swój tekst w jednym z wątków zamiast go poprawić sądząc, że go edytuję (było źle załadowane zdjęcie, zresztą jest nadal, co uważam psuje wątek). Poza tym nie zauważyłem żadnej rewolucyjnej zmiany, jakiej tu wielu się spdziewało. Edytor ubożuchny (nie znajduję możliwości wprowadzania indeksów, klorów i jnnych funkcji) W efekcie jest gorzej niż było..... Pozdrawiam, WP Edytowano 22 marca 2017 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revo Napisano 22 marca 2017 Udostępnij Napisano 22 marca 2017 Od siebie - dobra forma graficzna, intuicyjność. W kwestii użytkowej i technicznej - myślę, że wyjdzie z czasem. Ogólnie mnie się podoba. Dobra robota. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 marca 2017 Udostępnij Napisano 22 marca 2017 Z całkiem innej beczki. Czy stopki wrócą do łask? Na chwilę obecną są niewidoczne, przy najmniej na telefonie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 22 marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 marca 2017 Note - dzięki wpszoniak - edycja postów jest już możliwa, była to kwestia ustawień. Paleta kolorów (a tych jest dużo) rozwija się spod literki A w edytorze. Jakie dodatkowe funkcje w edytorze masz na myśli?s4Home - działamy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pboczek Napisano 22 marca 2017 Udostępnij Napisano 22 marca 2017 Wyszukiwarka wreszcie działa! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 22 marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 marca 2017 I przy okazji - czy widzicie, będąc zalogowani, stopki np. RoRo czy s4Home? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PromatAudio Napisano 22 marca 2017 Udostępnij Napisano 22 marca 2017 Stopki są widoczne. Jest OK. Zmiany oceniam pozytywnie ;-) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 22 marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 marca 2017 Cieszymy się Włączyłam panel boczny, jeśli go zaakceptujecie, zostanie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 marca 2017 Udostępnij Napisano 22 marca 2017 Na telefonie stopki nie ma. U mnie na kompie także jej nie widać. Dodatkowo baner reklamowy w tym przypadku devialeta strasznie rozjeżdża widok na telefonie. Czy tylko ja tak mam? Strona jest wtedy nie responsywna Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 marca 2017 Udostępnij Napisano 22 marca 2017 3 godziny temu, ola_be napisał: Jakie dodatkowe funkcje w edytorze masz na myśli? Chodzi o indeks górny i dolny.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 22 marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 marca 2017 s4Home:na mobilnych sygnaturek nie będzie - ergonomia. Zajmujemy się też billboardem wpszoniak: myślałam, że może coś więcej niż indeksy byłoby pożądane. Dowiem się, czy damy radę ulepszyć edytor. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 marca 2017 Udostępnij Napisano 22 marca 2017 (edytowany) 5 godzin temu, ola_be napisał: wpszoniak: myślałam, że może coś więcej niż indeksy byłoby pożądane. Dowiem się, czy damy radę ulepszyć edytor. Olu, staram się mieć jak najmniejsze potrzeby,by problemów nie przysparzać. PS Chyba ktoś już zwracał uwagę, że cytat o treści zasadniczej jest rozdzielony mało znacząco. Jeśli tak, to moja uwaga jest tylko wsparciem sugestii poprzednika. Edytowano 22 marca 2017 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 22 marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 marca 2017 OK. I jeszcze coś - ochrona antyspamowa działa tak skutecznie, że system wymusza zatwierdzanie przez nas postów zawierających w treści nawet grafiki - szukam rozwiązania, za niedogodności przepraszam. A potrzeby możesz mieć i je artykułować. Jest to pożadane PS. Voo Doo przeniosłam do Rozmów (nie)kontrolowanych niechcący bez linku Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 marca 2017 Udostępnij Napisano 22 marca 2017 Szanowna Administracjo, moim zdaniem (skromnym nad wyraz i pokornym bardzo) brak działu jaki jest we wszystkich forach (jakie ja znam), a które zauważyły istotną rolę w systemach audio kable i akcesoriów audio. Przemieszczając niektóre wątki do takiego działu zwolni się trochę wirtualnej przestrzeni dla tych, które się w nich "czują" lepiej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 23 marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 23 marca 2017 Tak jak pisał RoRo i ja, pewne zmiany przed nami - w tym struktury. Na razie należało przenieść forum i wykluczyć błędy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 23 marca 2017 Udostępnij Napisano 23 marca 2017 Ok na kompie z zainstalowanymi dodatkami stopki widać. Na urządzeniu mobilnym nie. Ale to jest wyjaśnione Banerek dość mocno przeszkadza na mobilnych. Na kompie jest dobrze. Nie tylko grafiki. Jak wkleja się więcej niż 3 linki to jest to samo raz mi się zdarzyło także przy 2. Czyste linki bez obrazków. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts