mkk Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 Emotki emotkami, ale co z tapatalkiem ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 (edytowany) Warto by może "to i owo" doprecyzować ale myślę ze "mozna sie domyśleć" o co chodzi... Edytowano 5 października 2021 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 5 godzin temu, Chyba Miro 84 napisał: Do tej pory forum "radziło" sobie swietnie bez tych udziwnień Te Uczeń , masz coś do emotikonek ? Miro, a teraz wyobraź sobie ten sam tekst bez tej buźki na końcu. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 (edytowany) Eee. Chodziło mi nie o emotki ktore mozna wrzucić w tekscie tylko te ktore "doszły" niedawno.... Ps: wrzuciłem "zagubiony" w Twoim poście - to o tych pisalem Edytowano 5 października 2021 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 No... przepraszam ze zle to opisałem ale wiesz... pospiech... Tutaj myślę ze najlepiej "zostawic" pierwszy i ostatni... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 Czyli "gratulacje" i " lubie to" - ale to moje zdanie i nie musisz sie z nim zgadzać Przed chwilą, JaZz napisał: Panowie pod postem dajemy reakcje które dodają punktów do reputacji. Pisząc post używamy emotek. No pościej nie da się wytłumaczyć. Tylko chodzi o to by w "reakcje" byly Tylko te dwie ktore wymieniłem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 Unikniemy niepotrzebnego dymu... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 27 minut temu, Chyba Miro 84 napisał: No... przepraszam ze zle to opisałem ale wiesz... pospiech... Tutaj myślę ze najlepiej "zostawic" pierwszy i ostatni... Jeśli ma zostać to też jestem za, więcej nie potrzeba i bezpiecznie, i prosto. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 (edytowany) 9 godzin temu, misiek x napisał: Fafniak ja odpowiedziałem na Twoje pytanie, możesz odp. na moje ? Brak ogranicza formę ekspresji/wypowiedzi Co do tych "emotek na dole" wystarczy wyłączyć zliczanie/wpływ na rangę czy coś tam innego A nie zakazywać/usuwać możliwość reakcji - litości Edytowano 5 października 2021 przez Fafniak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 1 minutę temu, misiek x napisał: Rozumiem ze dla Ciebie jest to bardzo wazne Tak, jest dla mnie ważne bym mógł się swobodnie wypowiedzieć, w sposób dla mnie najwygodniejszy. Przekładanie tego na ważność ile "serduszek dostanę" jest spłyceniem tematu i ośmieszeniem problemu. Nieładny to zabieg, zdajesz sobie sprawę ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 53 minuty temu, Fafniak napisał: Brak ogranicza formę ekspresji/wypowiedzi 36 minut temu, Fafniak napisał: Tak, jest dla mnie ważne bym mógł się swobodnie wypowiedzieć, w sposób dla mnie najwygodniejszy. Kluczowe jest to co powyżej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 Dodałem emotkę "zdezorientowany" - proste i krótkie Nie wiem dlaczego przyspawałeś się do dostawania serduszek i lajków?!?!?!? Tu chodzi o prostą komunikację że czyjaś wypowiedź nie jest jasna, jest błędna, śmieszna , dobra itp. PO PROSTU Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 Przykro mi. Nie potrafię jaśniej tłumaczyć. Chce pisać, napiszę zdanie lub dwa. Nie chcę pisać a chce zaznaczyć swoje stanowisko, wrażenie itp. klikam ta emotkę. Tak one zastępują ta poza werbalną komunikację która na żywo jest czymś normalnym. Mogę wybrać połączenie. Czyli emotkę pod czyjąś wypowiedzią i kilka zdań od siebie. To już moja ostatnia próba wytłumaczenia. Obawiam się że twoje nastawienie jest na tyle negatywne że po prostu nie chcesz zrozumieć Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 Ale skąd wzięło to otrzymywanie?!?! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 Nagle rangą dogoniłem @Asia. Jakieś cuda nad urną. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 7 minut temu, misiek x napisał: A ja po wymianie kilku postów z Fafniakiem zostałem poszukiwaczem 😜 Też od jakiegoś czasu jestem poszukiwaczem, w moim przypadku to by się zgadzało, bo akurat poszukuje wzmacniacza 😀. A ty @misiek x tez może czegoś szukasz? 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 (edytowany) To zastanawiające, że stałam się punktem odniesienia dla poważnych forumowiczów 😅 @Kraft Edytowano 5 października 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 5 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 października 2021 Witajcie Od 2 h siedzię w panelu i nie powiem, żebym widziała w działaniu algorytmu logikę. Obecnie ustalam zasady przyznawania odznak, tak żeby miało to jakikolwiek sens, niemniej nie zawsze te zasady działają 😳 Na razie jest jak jest, jeszcze będę klikać. Rangi to oddzielna para kaloszy i dziś o nich nie myślę, bo dostanę nerwicy Reakcje mają służyć, jak to w mediach społecznościowych, wyrażeniu emocjonalnego stosunku do komentowanej treści i zastąpić słowo pisane; obecnie są pozytywne lub - jak by nie patrzeć - neutralne (a przynajmniej nie sarkastyczno-kpiarskie), więc nie powinny stać się powodem do zatargów. Działa to tak jak na Fb, gdzie nie wprowadzono znaczka "dislike", bo nastawienie jest na wzmacnianie pozytywnych przekazów w tym pełnym smutku świecie Z Tapatalkiem jest grubsza sprawa, ale działamy, przykro mi, że nie tak szybko to idzie, jak byście chcieli, ale dajcie nam jeszcze nieco czasu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 58 minut temu, Redakcja AUDIO napisał: Witajcie Od 2 h siedzię w panelu i nie powiem, żebym widziała w działaniu algorytmu logikę. Obecnie ustalam zasady przyznawania odznak, tak żeby miało to jakikolwiek sens, niemniej nie zawsze te zasady działają 😳 A wyłączyć się tego nie da? Przecież to dla dzieciaków funkcja. Tapatalk ważniejszy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 2 minuty temu, dorsz napisał: Tapatalk ważniejszy A co to Tapatalk ? I jak to gra ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 18 minut temu, tomek4446 napisał: A co to Tapatalk To taki bezprzewodowy trzepak tylko bez fikołków. Chyba.🤭 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 Aha , dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 No to sobie sami " naruchamy" rangę 😉😂😂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 Jaka jest najwyższa? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 Dawno w "zmianach " nie pisałem, ale skoro są zmiany... Domniemywam, że "puchary" i tym podobne mają służyć poskromieniu rozhulanych wpisów by zdobyć (poprzez kliknięcie odpowiedniej ikony) aprobatę dla swojej wypowiedzi. Niby fajnie, tylko, że ja wolałem napisać wprost "piszesz chłopie bzdury" niż klikać.... no właśnie co? Co do rang, to niby nikomu nie zależy, ale spora grupa mocno się nimi ekscytuje, bo prawda jest taka, że wszystkim powinno zależeć na tym, by nie być "nowicjuszem". Tu rozumiem użytkowników, którzy od lat są aktywni a nagle okazuje się że jakiś pan x jest ponoć od nich lepszy/mądrzejszy/etc. Wiem, że nie ma stałych i świat się zmienia (również forum) jednak w tym przypadku zmiany powinny promować wpisy merytoryczne, z pewną dozą wyrozumiałości i kultury i od tego są Moderatorzy a nie "klikalność". 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts