Amarok Napisano 3 listopada 2021 Udostępnij Napisano 3 listopada 2021 To chociaż może kask kup 😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 3 listopada 2021 Udostępnij Napisano 3 listopada 2021 Panowie - nie jest tak źle z tym basem! Trochę ,,masuje klatę,, ale można sie przyzwyczaić😄. Na mnie już nie robi żadnego wrażenia. Dobrze byłoby posłuchać jakichś niżej schodzących. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Mamoń Napisano 3 listopada 2021 Udostępnij Napisano 3 listopada 2021 (edytowany) Mi nie chodzi o ten bas. Bardziej mam pierdolca o legendę 107. Lubię takie rzeczy i tyle, nic nie poradzę. Nawet w ciemno jestem zakochany. Nie mam za dużo starych legend (jak @elektron6 ) ale każdy ma ile może 😊 Jak tu się kogoś teraz wzywa? Czy @.... działa? Edytowano 3 listopada 2021 przez Mamoń jestem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 3 listopada 2021 Udostępnij Napisano 3 listopada 2021 2 godziny temu, Mamoń jestem napisał: Dobry wieczór Zmiany na forum - pewnie dotyczą też nowych użytkowników. Ja nie jestem nowy ale uczciwość wymaga aby się przyznać. JohnDoe / Mamoń - to teraz ja Serdecznie witam moje mordeczki kochane 😘 Babskie fochy miałem ale mi odeszły 😆 Przyjmijta do tej grupy zacnej 😘 Dobra "Mordeczko", witaj znowu na naszym Forum 🙂 i to by było na tyle w ty wątku - tutaj piszemy o zmianach na Forum - więc jak chcecie o kolumnach to jest np. wątek o naszych systemach i tam proszę kontynuować Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Mamoń Napisano 3 listopada 2021 Udostępnij Napisano 3 listopada 2021 @Fafniak wzywam Cię interkontynentalnie i kosmicznie 😎 2 minuty temu, RoRo napisał: Dobra "Mordeczko", Tak tak, podporządkuję się kapitanie. Jak zawsze 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 3 listopada 2021 Udostępnij Napisano 3 listopada 2021 A swoją drogą - to czemu nie wróciłeś ze starym nickiem? To by było najwygodniej dla wszystkich 🙂 Pozdrawiam PS. Jak coś chcesz konkretnego do Kolegów - to PW działa i możesz z tego korzystać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Mamoń Napisano 3 listopada 2021 Udostępnij Napisano 3 listopada 2021 36 minut temu, RoRo napisał: A swoją drogą - to czemu nie wróciłeś ze starym nickiem? Nie dało się zrobić. Nie chciałem się jednak ukrywać i po prostu mówie, że byłem tu kiedyś. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 3 listopada 2021 Udostępnij Napisano 3 listopada 2021 Skontaktuj się w tej sprawie na PW z @Redakcja AUDIO i zobaczymy co z tym można zrobić. A jak się nie uda - to np. można zmienić Twój obecny nick na "JohnDoe2" lub jakoś tak i będzie łatwiej dla wszystkich 🙂 Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Mamoń Napisano 3 listopada 2021 Udostępnij Napisano 3 listopada 2021 4 minuty temu, RoRo napisał: i będzie łatwiej dla wszystkich 🙂 Dla wszystkich (i mnie) już i tak jest łatwo. Dziękuję Ci za pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 4 listopada 2021 Udostępnij Napisano 4 listopada 2021 @Mamoń jestem Dobre to. Witamy ponownie i bez fochów proszę. Pozdrawiam! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 4 listopada 2021 Udostępnij Napisano 4 listopada 2021 Moja propozycja , jak ktoś zakłada nowe konto to może dać w podpis coś typu "stary nick" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 4 listopada 2021 Udostępnij Napisano 4 listopada 2021 Takie " d. E. Wedel "? 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Mamoń Napisano 4 listopada 2021 Udostępnij Napisano 4 listopada 2021 2 godziny temu, Kubakk napisał: Moja propozycja , jak ktoś zakłada nowe konto to może dać w podpis coś typu "stary nick" Nic tu nie nabroiłem na starym nicku (nie mówię, że tak twierdzisz ). Przyznałem się od razu bo nie mam nic do ukrycia. Stary nick JohnDoe już i tak nie istnieje na forum i nie była możliwa reaktywacja. Kto tam chciał już wie, że wróciłem. 1 godzinę temu, Asia napisał: Takie " d. E. Wedel "? 😁 W sumie to sam nie wiem, nie zastanawiałem się zbytnio co wybrać. Miałem dobry humor i tak palnąłem byle co 😆 Nie chcę pisać już w tym wątku bo on nie dotyczy mnie ani moich spraw. Wybrałem chyba złe miejsce żeby się ujawnić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 5 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 listopada 2021 @Mamoń jestem i ja witam Cię ponownie, fajnie, że jesteś. Jeśli masz ochotę, przerobię Cię na Johna z "2" @Asia racja 🙂 Oni się od nas niewiele różnią, ale "zupa jest 12 raz pod rząd ta sama BO TAK" mówią cwaniaki Niemiej bez płci męskiej mogłoby na forum zawiać nudą 😁 Zresztą nie tylko na forum Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 8 listopada 2021 Udostępnij Napisano 8 listopada 2021 @Inżynier Mamoń widzę że "Mamoń" pozostał w nick-u pozdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Mamoń Napisano 9 listopada 2021 Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 Jestem letko zniesmaczony, że zauważyłeś jeno Mamoń. Inżynier Mamoń jestem, przykro mi 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 9 listopada 2021 Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 Ups.... Rozumiem ze to "oczko" po "przykro mi" oznacza ze sie nie obraziłeś. Pozdr. Inżyniera Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 14 listopada 2021 Udostępnij Napisano 14 listopada 2021 Dziś, przy wymianie korespondencji zobaczyłem współczynnik "reputacji", hmm.... troche ucierpiało moje ego 😬 Widać ze to bezsensowny gadżet oderwany od rzeczywistości, ale niech sobie jest i nie dziwie się ze jest schowany. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 14 listopada 2021 Udostępnij Napisano 14 listopada 2021 Czy jest szansa na przesunięcie w prawo ikonki/obszaru "Aktywność" tak aby nie była nad "Strona główna" ? Bardzo często po przełączeniu kart w przeglądarce, kursor zjeżdża w dół po "aktywnosci" - tam rozwija się okno z opcjami. A chcę najczęściej kliknąć "strona główna" która zostaje przykryta okienkiem aktywności. Pierdoła ale złości Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 14 listopada 2021 Udostępnij Napisano 14 listopada 2021 Popieram. Też mnie to wkurza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 14 listopada 2021 Udostępnij Napisano 14 listopada 2021 No faktycznie, moja wina ze dopiero teraz to dostrzegłem. Tak tylko się teraz zastanawiam? co to jest ta reputacja? Wiedza? uprzejmość? doświadczenie? podziękowanie? hmm.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 14 listopada 2021 Udostępnij Napisano 14 listopada 2021 Lajki, a zwłaszcza zakładka "O mnie" w profilu, są słabo wykorzystywane. @Redakcja AUDIO może warto aby zakładka "O mnie" w profilu była na stałe, z domyślnym tekstem po co tam jest i jak ją można edytować. Zamiast wielolinijkowych, kobylastych i nawet kolorowych "sygnaturek" w których to już chyba tylko czcionki Gotyk brakuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 (edytowany) Dnia 14.11.2021 o 13:53, J4Z napisał: Do tego wciąż większość użytkowników nie korzysta z tego. Wielu zamiast dać like spami postami typu "dziękuję", "popieram". Czasami lubimy pospamić. Dnia 14.11.2021 o 13:53, J4Z napisał: Nie widać, tylko Twoim zdaniem. Niestety, nie tylko Bogusia zdaniem. Edytowano 15 listopada 2021 przez lysyrafal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Mamoń Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 Dziękuję ale to chyba nie załatwia sprawy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 16 listopada 2021 Udostępnij Napisano 16 listopada 2021 @Redakcja AUDIO Co z Tapatalk? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts