Amarok Napisano 20 października Udostępnij Napisano 20 października Chłopak 44 lata temu i obecnie. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 20 października Udostępnij Napisano 20 października Nic się nie zmieniłeś 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 20 października Udostępnij Napisano 20 października https://tidal.com/album/319557728?u 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAtomicus Napisano 20 października Udostępnij Napisano 20 października Ja tylko tyle, że koncert jak na razie świetny… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 20 października Udostępnij Napisano 20 października Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekPijowczyk Napisano 21 października Udostępnij Napisano 21 października U mnie dzisiaj to https://www.youtube.com/watch?v=KdzIMMlrovc&list=RDQMnDcqJlikPU4&index=4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajdek Napisano 21 października Udostępnij Napisano 21 października https://tidal.com/album/199468455?u 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 21 października Udostępnij Napisano 21 października (edytowany) U mnie dziś Fugazi. Cała płyta LP. Trochę trzeszczy, ale później dla porównania będzie z CD. troche ponuro i ciemno, ale taki właśnie mam nastrój🤔. Edytowano 21 października przez Rega 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 21 października Udostępnij Napisano 21 października A mnie wciągnęło takie brzmienie. Multi instrumentalne, nie wiem na czym się skupić. Nóżka chodzi. Nowe doznania i przygotowanie do live niebawem. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 21 października Udostępnij Napisano 21 października Można sobie pobasowić w dobrym tempie :). Dajcie głośniej jak ktoś lubi czasem disco disco @Rega masz tam klimacik 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 21 października Udostępnij Napisano 21 października 1 godzinę temu, Rega napisał: U mnie dziś Fugazi. (...). troche ponuro i ciemno, ale taki właśnie mam nastrój🤔. Chyba najbardziej mroczna płyta Marillionu z Fishem. Oby nastrój szybko Ci się poprawił. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 21 października Udostępnij Napisano 21 października (edytowany) @Rafał SMoże to nie na temat, ale dużych szans na to nie ma. PS Dla mnie Marillion bez Fisha to już nie Marillion. Bardziej mi odpowiada Miss Placed Childhood. Edytowano 21 października przez Rega 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 21 października Udostępnij Napisano 21 października Dziwne, że nikt jeszcze nie zapodał czegoś od żelaznej dziewicy? To ja z przekory wysłucham prawdopodobnie jednej z lepszych płyt Madonny, a na pewno jedynej w mojej kolekcji… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonique Napisano 21 października Udostępnij Napisano 21 października 43 minuty temu, Rega napisał: PS Dla mnie Marillion bez Fisha to już nie Marillion. Bardziej mi odpowiada Miss Placed Childhood. Też kilka razy podchodziłem do płyt Marillion ze Stevem na wokalu i finalnie nie dawałem rady. A tak bardzo się starałem zapełnić pustkę po Fishu. Marillion II za daleko pada jednak od art rockowych ideałów. Choć to ładna muzyka, pod tym względem zdecydowanie gładsza i łatwiejsza w odbiorze od pierwszych czterech płyt grupy. Tylko nie tego szukam. Kiedyś nie tak bardzo, ale dzisiaj najchętniej wracam jednak do Clutching at Straws. Może brak jej poezji Misplaced Childhood czy odkrywczości Fugazi, ale Clutching odbieram jako dojrzalszą i zdecydowanie najbardziej spójną. Pozostając w kręgu art rocka , szczególnie lubię wracać do tej płyty Genesis z roku 1976: 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 21 października Udostępnij Napisano 21 października 49 minut temu, MarcKrawczyk napisał: Dziwne, że nikt jeszcze nie zapodał czegoś od żelaznej dziewicy? To ja z przekory wysłucham prawdopodobnie jednej z lepszych płyt Madonny, a na pewno jedynej w mojej kolekcji… Dziwne. Ja mam chyba z 4ry jej krazki. Gdzie Ty sie w plyty zaopatrujesz? W Japonii? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 22 października Udostępnij Napisano 22 października 13 godzin temu, Artur Brol napisał: Gdzie Ty sie w plyty zaopatrujesz? W Japonii? Tak, używane na ebayu… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 22 października Udostępnij Napisano 22 października Dzięki z info. Może by warto się rozejrzeć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 22 października Udostępnij Napisano 22 października 17 godzin temu, sonique napisał: Pozostając w kręgu art rocka , szczególnie lubię wracać do tej płyty Genesis Też posłucham dziś Genezis. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 22 października Udostępnij Napisano 22 października U mnie dzisiaj: 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 22 października Udostępnij Napisano 22 października 55 lat skończyła druga płyta Led Zeppelin https://tidal.com/album/68705797?u 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 22 października Udostępnij Napisano 22 października Tego dnia w 1990 roku The Sisters of Mercy wydali swój trzeci album studyjny „Vision Thing” 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 22 października Udostępnij Napisano 22 października Dopiero co odkryłem Orłińskiego, oryginalny głos i wielki talent. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 23 października Udostępnij Napisano 23 października Obiektywnie; ależ to jest paskudnie nagrane. Ale przyjemność odbioru ogromna 🙂. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 23 października Udostępnij Napisano 23 października 18 godzin temu, Sipo napisał: Dopiero co odkryłem Orłińskiego, oryginalny głos i wielki talent. Sprawdź album 'Adela', Orliński występuje gościnnie w kilku utworach. Myślę, że Ci się spodoba 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 23 października Udostępnij Napisano 23 października Dziś przyszły kolejne japońce, zaczynam od Siouxsie z 1988, tak myślę że te późniejsze ich albumy bardziej doceniam, może po prostu wreszcie nauczyli się grać na instrumentach… 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts