Adi777 Napisano 27 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2021 (edytowany) 1 godzinę temu, Kenobi napisał: Nie wiem , walczylem mocno ale w polowie trzeciego utworu przegralem i zasnąlem. Mnie akurat Journey To The Line nie zachwyca jakoś szczególnie, a to najbardziej znany utwór z tej ścieżki, najbardziej znany, i chyba najlepiej oceniany, być może też najlepiej oceniany z wszystkich utworów Zimmera. Z tego, co wiem, był bardzo ważny w jego twórczości. Ja natomiast wolę Light, piękna kompozycja. Wychodzi na to, że jesteś w mniejszości. Edytowano 27 kwietnia 2021 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenobi Napisano 27 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2021 (edytowany) @Adi777 Oczywiscie ze jestem w mniejszości, we wszystkim mam nietypowe gusta. Ludzie są niestety jak lemingi, sluchają opinni wiekszosci i je przyjmują. Natomiast jeszcze jest kwestia muzykalnosci. Np na liscie ktora pokazales Interstellar jest bardzo wysoko. Owszem uwazam to za swietną plyte ale nie jest to pozycja ktora mogłbym sluchac non stop i tez nie ciagnie mnie do niej z powrotem. A mam swoje ulubione albumy ktore moga leciec przez caly dzień. Jeden album w kółko. Akurat spirit podbil moje ucho, leciał wczoraj i nawet dziś do poludnia. 😉 Edytowano 27 kwietnia 2021 przez Kenobi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 27 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2021 tak dużo dziś w wątku o muzyce filmowej to jeszcze nóż w wodzie dodam, dobrze, że jeszcze zdążyłem przed północą, Komeda skończyłby dziś 90 lat... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 27 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2021 Ostatnio uzależniony od tego albumu ( A Jazz Odyssey). Kapitalne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 27 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 28 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2021 Ja dziś zagłębiam się w temat paneli akustycznych a muzycznie będzie przygrywał Mike O. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 28 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2021 dziś coś takiego klimatycznego... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 28 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2021 U mnie znowu jazz. Bardzo intensywne granie, momentami podchodzące pod free, ale bez jakichś totalnych odjazdów w takim kierunku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 28 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2021 8 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: dziś coś takiego klimatycznego... Dobre to ! Nie znałem , cały czas w bardzo fajny basik Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 28 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2021 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 28 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2021 (edytowany) Dziś na nocną porę do książki - Birdy Edytowano 28 kwietnia 2021 przez Amarok Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 29 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2021 Genialny zespół. Ekstraklasa rocka progresywnego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 29 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2021 Dnia 28.04.2021 o 13:02, MarcKrawczyk napisał: dziś coś takiego klimatycznego... Trochę mi się skojarzyło z tym utworem: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 30 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2021 (edytowany) Serio słuchasz takich rzeczy? Edytowano 30 kwietnia 2021 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma sensu cytować go w całości... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 30 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2021 No przyznaj się 😀 że w chwilach słabości czasem odpalasz 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 30 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2021 1 godzinę temu, JaZz napisał: Haha nie, no co ty. Słuchasz jazzu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 30 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2021 U mnie jazz, znowu: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 1 maja 2021 Udostępnij Napisano 1 maja 2021 Dziś, tak z rana do śniadania Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 1 maja 2021 Udostępnij Napisano 1 maja 2021 „Wielkie kłamstewka”, co prawda serialu nie widziałem ale ponoć dobry, poza tym graja świetne aktorki. Co do wykonawczy, cała płytę miło posłuchać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 1 maja 2021 Udostępnij Napisano 1 maja 2021 (edytowany) Ja męczę od rana Yello. Ukazała się świetna czteropłytowa kompilacja całokształtu ich dorobku z okazji 40 rocznicy działalności. Bardzo dużo niespotykanych wersji i świetna jak zwykle u nich realizacja. Prawie pięć godzin uczty dla fana tych wariatów i 71 kawałków z całego ich dorobku. https://www.dvdmax.pl/yello-yello-40-years-earbook-limited-4cd,art1376701 Edytowano 1 maja 2021 przez HQ150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 1 maja 2021 Udostępnij Napisano 1 maja 2021 (edytowany) Bardzo dobra płyta wibrafonisty Bobby'ego Hutchersona. Uwagę zwraca przede wszystkim utwór "The Creators", hipnotyzujący, ze świetną grą lidera na wibrafonie, ostrymi dźwiękami gitary, i chóralnymi partiami wokalnymi. Edytowano 1 maja 2021 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 1 maja 2021 Udostępnij Napisano 1 maja 2021 od święta niech będzie disco.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 2 maja 2021 Udostępnij Napisano 2 maja 2021 (edytowany) Bez komentarza. Wystarczy posłuchać. Edytowano 2 maja 2021 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 2 maja 2021 Udostępnij Napisano 2 maja 2021 Sophie Zelmani cichy i powściągliwy głos w połączeniu z gitarą akustyczną. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 2 maja 2021 Udostępnij Napisano 2 maja 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts