HQ150 Napisano 2 lipca 2021 Udostępnij Napisano 2 lipca 2021 U mnie słodka Kat Edmonson Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 2 lipca 2021 Udostępnij Napisano 2 lipca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 2 lipca 2021 Udostępnij Napisano 2 lipca 2021 Dnia 23.06.2021 o 08:34, JaZz napisał: Back to the 80'... Again Ale autka mieli fajne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 2 lipca 2021 Udostępnij Napisano 2 lipca 2021 Dzisiejszy zakupu poniekąd uświadomił mi, że obecnie w słuchanej muzyce przedkładam jakość wykonania, wirtuozerię, kreację nad treść czy też szeroko rozumianą odkrywczość. No coż. Przyczyna wydaje się oczywista, także tego... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 2 lipca 2021 Udostępnij Napisano 2 lipca 2021 Żeby się dobić, to wczoraj miałem okazje wysłuchać koncertu Magdy Umer i na dodatek bardzo mi się podobał. Jakby mi to ktoś powiedział tak ze 30 lat temu... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 3 lipca 2021 Udostępnij Napisano 3 lipca 2021 A u mnie powtórka z wczoraj, bom zasnął... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 3 lipca 2021 Udostępnij Napisano 3 lipca 2021 Na RYM płyta określona jako downtempo, ale też Ritual Ambient i Tribal House. Dla mnie coś totalnie nowego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 3 lipca 2021 Udostępnij Napisano 3 lipca 2021 Dziś sobota, będzie F1 i zona szybko wróci z pracy wiec dużo nie posłucham, ale z rana włączyłem sobie Franka-Fronczewskiego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 3 lipca 2021 Udostępnij Napisano 3 lipca 2021 Kolejna płyta Tima Heckera, tym razem nowsza, z 2019 roku: Poprzedniczka była całkiem przyjemna, ciekawe, czy tutaj będzie podobnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 3 lipca 2021 Udostępnij Napisano 3 lipca 2021 Tim Hecker - "Anoyo" za mną. Ciężko wysuwać jakieś daleko idące wnioski po jednym przesłuchaniu, ale ten album podobał mi się znacznie bardziej niż poprzedni. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stream Napisano 3 lipca 2021 Udostępnij Napisano 3 lipca 2021 Globular (Morison Bennett) - mój faworyt jeśli chodzi o downtempo, psydub Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 3 lipca 2021 Udostępnij Napisano 3 lipca 2021 (edytowany) A gadajo we wsi i śfierszczykah ałdjo że ATC-y 7 tylko do wokali Edytowano 3 lipca 2021 przez kaczadupa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 3 lipca 2021 Udostępnij Napisano 3 lipca 2021 Pora na coś jazzowego, ale z nowszych rzeczy: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 3 lipca 2021 Udostępnij Napisano 3 lipca 2021 16 godzin temu, slaw0001 napisał: Przyczyna wydaje się oczywista, także tego... Wysłuchałem na 85 dB , robi wrażenie , choć były momenty , że miałem pewne obawy o wysokotonowy. Ale kolumienki dały radę , polecam i dzięki za przypomnienie o Paco. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 3 lipca 2021 Udostępnij Napisano 3 lipca 2021 Po przeglądzie płyt taka oto perełka wjedzie za chwilę na talerz: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 3 lipca 2021 Udostępnij Napisano 3 lipca 2021 4 godziny temu, Stream napisał: Globular (Morison Bennett) - mój faworyt jeśli chodzi o downtempo, psydub Bardzo fajne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 3 lipca 2021 Udostępnij Napisano 3 lipca 2021 (edytowany) Po raz pierwszy słucham tego albumu, zobaczymy. Na RYM opisany jako Avant-Folk, Ambient, ale też Progressive Folk, Modern Classical, Dark Folk, Neoclassical New Age. Edytowano 3 lipca 2021 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stream Napisano 3 lipca 2021 Udostępnij Napisano 3 lipca 2021 3 godziny temu, HQ150 napisał: Bardzo fajne. Inne jego płyty też bardzo fajne. Polecam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 3 lipca 2021 Udostępnij Napisano 3 lipca 2021 A wszystko stąd: https://open.spotify.com/playlist/37i9dQZF1DX4wta20PHgwo?si=GhYxfoO9RvaMBXMJvfdZng&utm_source=copy-link&dl_branch=1 Tak, tak, Spotify. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 3 lipca 2021 Udostępnij Napisano 3 lipca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 4 lipca 2021 Udostępnij Napisano 4 lipca 2021 @Asia Ten album Sonny'ego Rollinsa bardzo dobry, świetny hardbop. U mnie coś agresywniejszego: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 4 lipca 2021 Udostępnij Napisano 4 lipca 2021 3 minuty temu, Adi777 napisał: Ten album Sonny'ego Rollinsa bardzo dobry, świetny hardbop. Praktycznie każdy utwór z tej playlisty wiedzie do świetnego albumu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 4 lipca 2021 Udostępnij Napisano 4 lipca 2021 Szkocki piekarz A tu "Tribute to Gerry" z 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 4 lipca 2021 Udostępnij Napisano 4 lipca 2021 A u mnie kolejna nowość, jeśli chodzi o gatunek muzyczny - Ambient Techno, Ambient, Minimal Techno, Drone: GAS - Rausch (2018) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 5 lipca 2021 Udostępnij Napisano 5 lipca 2021 Moja czołówka, jeśli chodzi o soundtracki z gier video. Słucha ktoś z Was muzyki z gier? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts