slaw0001 Napisano 5 listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 listopada 2021 1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał: ale klimat jest... i zasadniczo o to chodziło. O klimat niezależnego grania , które zapewniała wytwórnia 4AD. Z drugiej strony słychać, że są to produkcje niskobudżetowe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 6 listopada 2021 Udostępnij Napisano 6 listopada 2021 ładne płytki, choć avonmore nie znam, a u mnie dziś gadu kapele... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 6 listopada 2021 Udostępnij Napisano 6 listopada 2021 ja dziś w pracy słucham Mike Oldfield. Poniżej jak dla mnie jedna z lepszych płyt. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 6 listopada 2021 Udostępnij Napisano 6 listopada 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 6 listopada 2021 Udostępnij Napisano 6 listopada 2021 no to teraz hit na sobotę... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 6 listopada 2021 Udostępnij Napisano 6 listopada 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ropóh Napisano 6 listopada 2021 Udostępnij Napisano 6 listopada 2021 I przy sobocie przytrafił się przezaj.... klasyk.: Blade Runner. Oglądany, a przede wszystkim, po raz pierwszy słuchany, na nowym sprzęcie. Film (książka Philipa K. Dicka zresztą też) przerabiam już któryś raz i mi się nie nudzi. A muza dalej rozwala, jak za pierwszym razem. Polecam, idealnie komponuje się z chilijskim carmenere. Dzisiaj będzie noc z Vangelisem: 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 7 listopada 2021 Udostępnij Napisano 7 listopada 2021 Nie mój klimat , Spoify wrzuciło mi chyba przez pomyłkę , ale co sądzicie o basie ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 7 listopada 2021 Udostępnij Napisano 7 listopada 2021 U mnie troszkę rozlany. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 7 listopada 2021 Udostępnij Napisano 7 listopada 2021 U mnie też się trochę rozłazi. Podobnie jak w przeboju poprzedniego zlotu. Jest męczący przy najniższych częstotliwościach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 7 listopada 2021 Udostępnij Napisano 7 listopada 2021 obie odpowiedzi uznaje za prawidłowe A w nagrodę / proponuje posłuchać na wyższych poziomach głośności / Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 7 listopada 2021 Udostępnij Napisano 7 listopada 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 7 listopada 2021 Udostępnij Napisano 7 listopada 2021 1 godzinę temu, J4Z napisał: Przychodzę z zapytaniem. Z którego miejsca dochodzi do Was dźwięk "prawej" gitary? Przesłuchałem. U mnie obie gitary mniej więcej na tej samej wysokości i w równej odległości od osi kolumn. Zmierzyłem Prawa gitara na wysokości 1,3 m , w odległości od osi odsłuchu ok. 1,2 m. A swoją drogą świetny utwór , dzięki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 8 listopada 2021 Udostępnij Napisano 8 listopada 2021 Na delikatne przebudzenie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 8 listopada 2021 Udostępnij Napisano 8 listopada 2021 Bal w przedszkolu, to dopiero początek tygodnia 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 8 listopada 2021 Udostępnij Napisano 8 listopada 2021 5 minut temu, Asia napisał: Bal w przedszkolu, to dopiero początek tygodnia Kurde masz szczęście, a mnie nie chcieli zapisać Głównie chodziło mi o leżakowanie 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Mamoń Napisano 8 listopada 2021 Udostępnij Napisano 8 listopada 2021 🤦♂️ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 8 listopada 2021 Udostępnij Napisano 8 listopada 2021 Okeeeej... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 8 listopada 2021 Udostępnij Napisano 8 listopada 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 8 listopada 2021 Udostępnij Napisano 8 listopada 2021 taka snująca się jesienna piosenka od Gahana, co jak wino im starszy tym lepiej... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 8 listopada 2021 Udostępnij Napisano 8 listopada 2021 6 godzin temu, J4Z napisał: lukniecie w wolnej chwili? W poziomie, mniej więcej tak jak zaznaczyłeś, ale w pionie już zdecydowanie niżej - na poziomie głowy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 8 listopada 2021 Udostępnij Napisano 8 listopada 2021 8 godzin temu, J4Z napisał: @Kraft @marcinmarcin @nowy78 @Rega lukniecie w wolnej chwili? A na jakiej wysokości masz tweeter? Przypadkiem nie powyżej uszu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 listopada 2021 Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 4 godziny temu, J4Z napisał: Brzmi trochę jak improwizacja, ciekawe "Różowa Pantera " jest nieśmiertelna i rozpoznawalna wszędzie 8 godzin temu, J4Z napisał: Dodam że "lewa" gitara jest przyklejona do kolumny, na wysokości tweetera, o ile dobrze pamiętam. Odtworzyłem utwór jeszcze raz , lewa gitara tak jak u Ciebie , prawa jakiś 30 cm. wyżej . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 9 listopada 2021 Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 Dnia 7.11.2021 o 20:44, J4Z napisał: Przychodzę z zapytaniem. Z którego miejsca dochodzi do Was dźwięk "prawej" gitary? Szczególnie od czasu 1:11. U mnie mniej więcej stąd: na koncercie prawa de facto jest po lewej 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 9 listopada 2021 Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 20 godzin temu, Inżynier Mamoń napisał: 🤦♂️ Nie podobało się? 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts