Kubakk Napisano 15 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2021 brzmienie gitary pod koniec przypomniała mi stare czasy jak sam grałem podobnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqter83 Napisano 15 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2021 (edytowany) wersja koncertowa brzmi rewelacyjnie Edytowano 15 grudnia 2021 przez Sqter83 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 15 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2021 18 minut temu, Sqter83 napisał: wersja koncertowa brzmi rewelacyjnie Jeśli chodzi o Toto "Live in Amsterdam", to mam DVD i jakoś nie wracam do niego. Kupując liczyłem na więcej. Instrumentalnie - wiadomo wysoka półka. Ja zresztą jestem trochę fanem Luke'a jako gitarzysty i mam parę jego solowych płyt. Ale sam dźwięk tego DVD mógłby być lepszy, nie sądzisz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqter83 Napisano 15 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2021 (edytowany) trudno mi się wypowiedzieć bo słucham ze spotiFAJA .. a akurat leci właśnie Live in Amsterdam i zdecydowanie ta płytka odstaje od większości innych nagrań. Ogólnie zauważyłem że wersje koncertowe na Spotyfaj brzmią w wielu przypadkach o wiele lepiej o zwykłych wydań. Edytowano 15 grudnia 2021 przez Sqter83 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 16 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2021 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 16 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2021 Dawno nie słuchałem takich klimatów 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bahzell Napisano 16 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2021 Up polecam planszówki na podstawie. Są bardzo przyjemne. Ostatnio strasznie wpadła mi w ucho ta piosenka. Plus historia tej piosenki też jest bardzo ciekawa. 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 16 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2021 20 minut temu, J4Z napisał: Momentami nieźle pokręcone. Na bank narkomani jacyś 😀 To trochę klimaty Zappy czy wydaje mi się? Psychodelia, Panie Zappa? Nie, bardziej w stylu Beatlesów, tych mniej piosenkowych, a bardziej poszukujących, albo The Byrds. Coś w ten deseń. Zappa był bardziej "humorzasty". Ciągnę dalej psychodeliczny pociąg Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 16 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2021 1 godzinę temu, Adi777 napisał: Ciągnę dalej psychodeliczny pociąg Klasyka. A przy okazji świetni muzycy, szczególnie Jorma i Jack. Że nie wspomnę o gościnnym udziale jednego z moich ulubieńców. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqter83 Napisano 17 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 (edytowany) @Rafał SPrzesłuchałem na głośnikach Toto - Live in Amsterdam i faktycznie nie jest tak kolorowo... muzycznie fajnie, ale wokal momentami psuje całość. Ale 'Hold the Line' i 'Georgy Porgy' z tej płyty biorę, zaklepuje na zawsze a na rozbudzenie z rana jedziemy z Folk Trapem heh ... Edytowano 17 grudnia 2021 przez Sqter83 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 17 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 11 godzin temu, Rafał S napisał: Klasyka. A przy okazji świetni muzycy, szczególnie Jorma i Jack. Że nie wspomnę o gościnnym udziale jednego z moich ulubieńców. Właśnie uświadomiłem sobie, że mam spore braki w psychodelii. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 17 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 A gdzie duch Bożego Narodzenia? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 17 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 1 godzinę temu, Sqter83 napisał: a na rozbudzenie z rana jedziemy z Folk Trapem heh ... Ale kosmos... 😀. 14 godzin temu, Bahzell napisał: Up polecam planszówki na podstawie. Są bardzo przyjemne. 👍 O ile czytać Lovecrafta po prostu nie mogę, to planszówki osadzone w tym klimacie uwielbiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 17 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 16 minut temu, Asia napisał: A gdzie duch Bożego Narodzenia? Mam coś i na tą okazję Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 17 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 Fajne, fajne. Tylko nie liczyłabym na jemiołę w wigilijny wieczór 😉. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 17 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 Moje muzyczne guilty pleasure na 2021 rok Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 17 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 Polecam wieczorkiem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 17 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 17 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 (edytowany) "Najbardziej mnie teraz wk****a u młodzieży to, że już więcej do niej nie należę" 🙃 A do jakiej muzyki Wy wracacie bardziej z powodu sentymentu aniżeli tak zwanej wartości artystycznej? Ale tę płytę kocham miłością niezmienną i prawdziwą: Edytowano 17 grudnia 2021 przez Grzesiek202 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 17 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 (edytowany) Łatwe i przyjemne. W czerwcu w Polsce. Liczę na dobrą zabawę 🤘😜 https://tidal.com/browse/album/208573817 Edytowano 17 grudnia 2021 przez slaw0001 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 17 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 Świątecznie 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 17 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 No to troche pospamuję, jak okreslił to jeden z szanownych Kolegów 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 17 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 W taką niedzielę tylko DiMeoli słuchać 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 17 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 @gienas przypomniałeś mi tę płytę. Moim zdaniem najlepszy rzecz od Wagli. To jeszcze to: https://youtu.be/EARAwCCsYpU Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 17 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts