Adi777 Napisano 22 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2021 27 minut temu, misiek x napisał: I słusznie. To tylko moja sprawa. Oj tam. Jakie płyty lubisz najbardziej z muzyki rockowej? Może mamy jakieś wspólne albumy? Jakby Ci się chciało oczywiście. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaluch Napisano 22 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 22 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2021 2 minuty temu, Sqter83 napisał: Adi mam nadzieję, że nie skupiasz się głównie na twórczości muzycznej tylko z dobrymi recenzjami. Wiele może Cię ominąć. Nie no, coś Ty, pewnie, że nie, ale tak jakoś wyszło, że gusta mamy zbieżne Ja wynajduję albumy z kilku miejsc w internecie. Ostatnio głównie RYM - polecam wszystkim ten serwis. Jak dla mnie genialny. Masa muzyki, przeróżnej. Można sobie wybrać kraj, rok, dekadę, podgatunek, no masa opcji. https://rateyourmusic.com/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 22 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 22 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2021 @PaVson Myślę, że dałbyś spokojnie radę z powyższą płytą Bardzo ładna, stonowana muzyka, zachęcam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 23 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2021 12 godzin temu, misiek x napisał: Nikt nikogo nie zmusza żeby tu pisać. .....albo czytać. Nie, ale co szkodzi czytać, obrazić się i dać post "proszę usunąć moje konto! ", nieprawdaż ? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 23 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2021 1 godzinę temu, Fafniak napisał: Nie, ale co szkodzi czytać, obrazić się i dać post "proszę usunąć moje konto! ", nieprawdaż ? Niby tak ,ale nadal konto nie usunięte Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 23 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2021 33 minuty temu, Kubakk napisał: Niby tak ,ale nadal konto nie usunięte A ja się cieszę, że Michał (zakładam, że nick pochodzi od imienia) wciąż tu jest. Chętnie czytam starszych audiofili (podobnie jak słucham starszych muzyków). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 23 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2021 3 minuty temu, Rafał S napisał: Chętnie czytam starszych audiofili (podobnie jak słucham starszych muzyków). A nie lepiej tak: "Ja słucham małolatów, żeby wiedzieć co się kroi Słucham zgredów, żeby wiedzieć jak było Jedni i drudzy słuchają słów moich Żyć trzea umić co by się nie wydarzyło"😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 23 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 23 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2021 3 godziny temu, seba3002 napisał: A nie lepiej tak: "Ja słucham małolatów, żeby wiedzieć co się kroi Słucham zgredów, żeby wiedzieć jak było Jedni i drudzy słuchają słów moich Żyć trzea umić co by się nie wydarzyło"😉. Sokół 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqter83 Napisano 23 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2021 Ten Andrzej od pana Kleksa i Szamanki. Taki nasz polski Cerrone Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 23 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2021 21 minut temu, Sqter83 napisał: Ten Andrzej Tego Andrzeja mam na CD. Ścieżka dźwiękowa z filmu "W pustyni i w puszczy." Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 23 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2021 30 minut temu, Sqter83 napisał: Ten Andrzej od pana Kleksa i Szamanki. Taki nasz polski Cerrone Raczej nasz Vangelis;) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqter83 Napisano 23 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2021 9 minut temu, Kraft napisał: Raczej nasz Vangelis;) No po tamtym kawałku to masz rację . Ale patrząc na okładkę płyty Sweet Music i po tym utworze To mi się z Cerrone skojarzyło. Ale fakt reszta utworów z płyty bardziej Vangelis Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 23 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaluch Napisano 23 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 23 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2021 Pakuję prezenty i jak co roku słucham płyty nr 2 z Best Christmas... ever 🙂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaluch Napisano 23 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 24 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 24 grudnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 24 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 24 grudnia 2021 Muzyka swiateczna dla tych, którzy za taką nie przepadają Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 24 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 24 grudnia 2021 16 godzin temu, Asia napisał: Pakuję prezenty i jak co roku słucham płyty nr 2 z Best Christmas... ever 🙂 Dykcja. Jak rzadko ją słychać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 24 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 24 grudnia 2021 Jeszcze jedna płyta z mojej świątecznej kolekcji. Trochę smutek bo to już kawałek historii bez happy endu (na razie). Ale nadal mogę zaśpiewać z Piotrem Baronem i Kornikami: więc dziś zatrzymaj się, głęboki oddech weź, bo dziś dla wszystkich jest ten najważniejszy dzień 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts