tomek4446 Napisano 26 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2022 5 minut temu, Asia napisał: A my dziś mono. Na dźwięku mono idealnie się pozycjonuje kolumny , szczególnie kąt dogięcia i spójność sceny. Polecam wyłączyć filtry 22D , usiąść w punkcie odsłuchu i posłuchać, czy dźwięk jest idealnie ze środka oraz czy jest ciągły w płaszczyźnie poziomej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 26 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2022 Słuchamy zupełnie z pominięciem MiniDSP. Brzmi rewelacyjnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonique Napisano 26 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2022 Dla tych co nie chcą szybko zasnąć… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 26 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2022 23 minuty temu, sonique napisał: Dla tych co nie chcą szybko zasnąć… Ciekawy skład. Feldera znam głownie z Crusaders, Arthura Adamsa z jego solowych soul-bluesowych płyt z przełomu wieków. Nawet nie wiedziałem, że grali z Jimmy'm. Smitha jednak wolę albo we wcześniejszym wydaniu, albo te późne płyty. Środkowy okres jakby mniej. Ale to wciąż mistrz. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 27 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 27 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2022 Spamu cd 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pajto02 Napisano 27 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2022 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 27 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 27 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2022 1 godzinę temu, Pajto02 napisał: Doskonale wariował ( Ian ) na scenie z fletem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 27 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 27 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2022 (edytowany) Kiedyś już o tym wspominałem , że pragnę stworzyć playlistę opartą o ten wątek. Chciałem powiadomić , że zacząłem https://open.spotify.com/playlist/6paLZXrDC4naFCCksfOxeG?si=ce8ff9f10e634457 jestem na stronie 21 - szej , wybór jest czysto subiektywny Staram się pomijać /choć robię wyjątki / oczywistości w stylu Pink Floyd czy Queen. Skupiam się na zespołach ,których nie znam lub tych zapomnianych / @nowy78 na początku trafiłem na fanów Twojej nuty /. Każdy utwór przesłuchuje / choć te które znam nie do końca, przyznaje/ . Fajnie się czyta wpisy z 2009 roku przypominające mi wydarzenia, które wówczas wzbudzały emocje , były teraźniejszością, a obecnie wydają się zamierzchłą historią. Mam taki plan , byśmy się zmieniali przy tworzeniu listy. Zasada jest prosta , opieramy się wyłącznie na zespołach z wpisów forumowiczów z kolejnych stron. Nie musimy jednak wstawiać każdego zespołu ,czy płyty, tutaj mamy wolną rękę. W poniedziałek mogę przekazać pałeczkę , proszę o zgłoszenia . Każdy będzie miał tydzień , nie ma pośpiechu , nie ma znaczenia ile utworów zdoła wstawić. Co Wy na to ? Edytowano 27 stycznia 2022 przez tomek4446 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 27 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2022 Nuda panie, na tej kwarantannie/izolacji, co nie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 27 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2022 10 minut temu, Asia napisał: Nuda panie, na tej kwarantannie/izolacji, co nie? Cholera , jak by tu napisać ? No, masz kurde racje , niestety A co , pomysł z listą to jakiś objaw ? Mam zacząć się martwić ? No , napisz coś ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 27 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2022 23 minuty temu, Asia napisał: Nuda panie, na tej kwarantannie/izolacji, co nie? Skąd wiesz? 😜 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 27 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2022 Jak ja Wam chłopy zazdroszczę. Weźta i spacyfikujta sześciolatka z nadmiarem energii. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 27 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2022 Tomek na trochę więcej 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 27 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2022 53 minuty temu, tomek4446 napisał: jestem na stronie 21 Gdyby zachować to tempo (2 utwory na stronę) to wyjdzie prawie 500 utworów. Wróć! Od kiedy zaczął pisać @Adi777? 😝 4 minuty temu, PaVson napisał: mój 5 letni terrorysta 17 dni bez prawa do amnestii. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonique Napisano 27 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2022 (edytowany) Dla tych co nie chcą się za szybko zbudzić… Edytowano 27 stycznia 2022 przez sonique Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 27 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2022 29 minut temu, Asia napisał: Weźta i spacyfikujta sześciolatka z nadmiarem energii. Może to się przyda , choć fakt , pewnie ma zastosowanie do przeciwników mniejszego kalibru Ale , zawsze jakaś nadzieja https://www.bogulandia.pl/product-pol-5286-Sztuka-wojenna-Sun-Zi-Sztuka-wojny-Sun-Tzu-klasyczny-traktat-chinski.html 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 27 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2022 @tomek4446 , ile jest utworów na tej playliście ? U mnie pokazuje tylko 40 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 27 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2022 4 minuty temu, mkk napisał: @tomek4446 , ile jest utworów na tej playliście ? U mnie pokazuje tylko 40 Bo jest na razie 40 ści. Jutro dalszy ciąg , a i tak siedziałem nad tym trzy godziny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 27 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2022 Ok. Daj znać jak będzie więcej , to zrobię update na inne platformy https://open.qobuz.com/playlist/8233544 https://tidal.com/browse/playlist/8313a1a2-8a11-47f4-a28d-87f45a9e50c2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 27 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2022 No nieźle, Marcin roczarowany, że po analizie 8,7% wpisów jest TYLKO 40 utworów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonique Napisano 27 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2022 Na prom dotarłem późno i byłem bardzo zmęczony. „Tylko kilka nut i idę spać” - pomyślałem. Włożyłem słuchawki do uszu, włączyłem „Soil Festivities” i położyłem głowę na poduszce… Zbudziłem się na pełnym morzu grubo ponad godzinę później i to tylko dlatego, że Tidal po zakończeniu odtwarzania płyty zaproponował muzykę kompletnie nie w tym samym ambiencie: dynamiczną i skoczną (ach te nieudolne tidalowe algorytmy). Jednak dzięki nieudolności Tidala, gdyby założyć, że z muzyką w słuchawkach spałbym w najlepsze do rana - zaoszczędziłem przynajmniej 2 tysiące złotych: podczas mojego snu „lądowy” internet przełączył się na satelitarny. I tak, za około 30 minut romantycznego słuchania na morzu zapłaciłem jedyne 200zł. Soil Festivities - dla tych co nie chcą się za szybko zbudzić… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 27 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2022 4 minuty temu, Asia napisał: No nieźle, Marcin roczarowany, że po analizie 8,7% wpisów jest TYLKO 40 utworów. Zaraz rozczarowany Po prostu myślałem że moje darmowe spotify ucięło jakieś 471 kawałków Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts