Adi777 Napisano 6 lutego 2022 Udostępnij Napisano 6 lutego 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 6 lutego 2022 Udostępnij Napisano 6 lutego 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonique Napisano 6 lutego 2022 Udostępnij Napisano 6 lutego 2022 (edytowany) Za oryginałem nie przepadam. Ale w wykonaniu Tori, ten utwór dostaje dodatkową warstwę emocji. A jak się słucha i ogląda to nawet tych warstw dostaje kilka…:) Edytowano 6 lutego 2022 przez sonique Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 6 lutego 2022 Udostępnij Napisano 6 lutego 2022 o cholera, to już dwa lata... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 6 lutego 2022 Udostępnij Napisano 6 lutego 2022 4 godziny temu, Adi777 napisał: Grałeś w Machinarium? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 lutego 2022 Udostępnij Napisano 6 lutego 2022 A kto by nie grał w Machinarium?! 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 6 lutego 2022 Udostępnij Napisano 6 lutego 2022 i następni, których nie ma... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 6 lutego 2022 Udostępnij Napisano 6 lutego 2022 54 minuty temu, Asia napisał: A kto by nie grał w Machinarium?! 🙂 Głupki z kosmosu były fajniejsze Albo Neverhood Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 6 lutego 2022 Udostępnij Napisano 6 lutego 2022 Ja nie grałem, w sumie to pierwszy raz słyszę. 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 7 lutego 2022 Udostępnij Napisano 7 lutego 2022 8 godzin temu, Grzesiek202 napisał: Grałeś w Machinarium? Tak. Świetna gra, ale niestety zaciąłem się na jednej z zagadek, i dalej już nie grałem. Może kiedyś jeszcze do niej wrócę 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqter83 Napisano 7 lutego 2022 Udostępnij Napisano 7 lutego 2022 (edytowany) Dorośli robią inne rzeczy niż granie w gry 😂 z pozdrowieniami dla pań 😉 James Brown - Get Up (I Feel Like Being A) Sex Machine https://tidal.com/browse/track/3718233 Edytowano 7 lutego 2022 przez Sqter83 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 7 lutego 2022 Udostępnij Napisano 7 lutego 2022 Co do soundtracków z gier, to polecam także ścieżkę dźwiękową do gry Samorost 3, także autorstwa Tomáša Dvořáka. 8 minut temu, Sqter83 napisał: Dorośli robią inne rzeczy niż granie w gry 😂 Bardzo idiotyczna wypowiedź. Nawet jej nie skomentuję 😆 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 7 lutego 2022 Udostępnij Napisano 7 lutego 2022 Ja jestem dorosły i gram, w (małżeńskie 😊) Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqter83 Napisano 7 lutego 2022 Udostępnij Napisano 7 lutego 2022 Adi komentuj smiało, ciekawy jestem co wymyslisz 🤔 1 minutę temu, Dedal75 napisał: Ja jestem dorosły i gram, w (małżeńskie 😊) hmm chyba zazdroszcze... 😂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 7 lutego 2022 Udostępnij Napisano 7 lutego 2022 Do dla tych, którzy lubią gry logiczne polecam jeszcze "World of Goo". A mnie się zawsze podobała muzyka z Silent Hill. 13 minut temu, Adi777 napisał: Samorost 3 Ale ten tytuł sprawdzę 😄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 7 lutego 2022 Udostępnij Napisano 7 lutego 2022 1 godzinę temu, Sqter83 napisał: Dorośli robią inne rzeczy niż granie w gry Miło nie zaliczać się do tego grona. Choć przez chwilę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 7 lutego 2022 Udostępnij Napisano 7 lutego 2022 start OT Samorost a do tego Machinarium. To wsio jest na stronie Amanita end OT Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 7 lutego 2022 Udostępnij Napisano 7 lutego 2022 Ale Jamesa Browna u-wiel-biam! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 7 lutego 2022 Udostępnij Napisano 7 lutego 2022 Cytat To jest męski świat, lecz byłby niczym, zupełnie niczym, bez kobiety lub dziewczyny. James Brown Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 7 lutego 2022 Udostępnij Napisano 7 lutego 2022 Usiłowałam przeglądać wątek żeby przejąć tworzenie playlisty od @tomek4446. Szło kiepsko w związku z marnym działaniem forum więc zawiesiłam się na wrzutce od @audiowit Kayla Scintilla. Taki remiks na tej podstawie 1 godzinę temu, Grzesiek202 napisał: A mnie się zawsze podobała muzyka z Silent Hill. Muzyki nie pamiętam tylko to, że był klimat i się bałam 😁. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 7 lutego 2022 Udostępnij Napisano 7 lutego 2022 (edytowany) A u mnie wieje Jego ostatni koncert ( tak mówi ) będzie we Wrocku 02-04-2022 Edytowano 7 lutego 2022 przez gienas 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 7 lutego 2022 Udostępnij Napisano 7 lutego 2022 1 godzinę temu, Grzesiek202 napisał: Do dla tych, którzy lubią gry logiczne polecam jeszcze "World of Goo". Grałem, ale też nie przeszedłem 😁 Też polecam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts