Adi777 Napisano 5 listopada 2022 Udostępnij Napisano 5 listopada 2022 1 minutę temu, Wing0 napisał: Ja pomału wchodzę w świat Jazzu Będziesz miał co słuchać Zazdraszczam nawet trochę 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 5 listopada 2022 Udostępnij Napisano 5 listopada 2022 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 5 listopada 2022 Udostępnij Napisano 5 listopada 2022 Nom mówię o bardziej ambitnym bo takie tam popularne plumkania znam ;). Tak widzę po ludziach że to etapami idzie. Potem już tylko klasyka, a na koniec folklor i własne kompozycje 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 5 listopada 2022 Udostępnij Napisano 5 listopada 2022 4 minuty temu, Wing0 napisał: Nom mówię o bardziej ambitnym Tylko nie zaczynaj od free, bo się zniechęcisz 😄 10 minut temu, Wing0 napisał: Nom mówię o bardziej ambitnym bo takie tam popularne plumkania znam A co znasz z jazzu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 5 listopada 2022 Udostępnij Napisano 5 listopada 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 5 listopada 2022 Udostępnij Napisano 5 listopada 2022 5 minut temu, J4Z napisał: Supcio! Aż mam dreszcze. Nadrabiam breakouty. 🙂 Klasyka. Też nadrabiałem jakiś czas temu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 6 listopada 2022 Udostępnij Napisano 6 listopada 2022 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 6 listopada 2022 Udostępnij Napisano 6 listopada 2022 Christodoulos Halaris - grecki kompozytor tworzący muzykę bizantyjską. Tutaj krótki wpis o tym twórcy: http://akcentpismo.pl/spis-tresci-numeru-12013/jaroslaw-sawic-christodoulos-halaris-piewca-epok-minionych/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 6 listopada 2022 Udostępnij Napisano 6 listopada 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 6 listopada 2022 Udostępnij Napisano 6 listopada 2022 Kawał historii. Polecam wysłuchać nawet na You Tube. A' propos nigdzie nie mogę znaleźć tego utworu w tym wykonaniu na bardziej cywilizowanym nośniku. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 6 listopada 2022 Udostępnij Napisano 6 listopada 2022 23 minuty temu, tomek4446 napisał: Kawał historii. Polecam wysłuchać nawet na You Tube. A' propos nigdzie nie mogę znaleźć tego utworu w tym wykonaniu na bardziej cywilizowanym nośniku. To jest pierwsza wersja Hotel California A tu współczesna 😁 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 6 listopada 2022 Udostępnij Napisano 6 listopada 2022 Tak mi się przypomniało. I nadal gra świetnie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 6 listopada 2022 Udostępnij Napisano 6 listopada 2022 Creed, Creep, Cruice... szlag by to ☹️ 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 6 listopada 2022 Udostępnij Napisano 6 listopada 2022 Niemniej ta gitara kasuje flet 1 godzinę temu, Adi777 napisał: To jest pierwsza wersja Hotel California A tu współczesna 😁 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 6 listopada 2022 Udostępnij Napisano 6 listopada 2022 2 minuty temu, gienas napisał: Niemniej ta gitara kasuje flet To Ty się lepiej do Szkocji nie wybieraj z takimi podglądami 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 6 listopada 2022 Udostępnij Napisano 6 listopada 2022 Szkocja - nie, ale szkocka tak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 6 listopada 2022 Udostępnij Napisano 6 listopada 2022 4 minuty temu, gienas napisał: Szkocja - nie, ale szkocka tak Z tym że, Szkocką kupisz wszędzie. A Szkocji nigdy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 7 listopada 2022 Udostępnij Napisano 7 listopada 2022 (edytowany) Końserwartywnie i jeden z moich ulubionych kawałków Edytowano 7 listopada 2022 przez gienas literówka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 7 listopada 2022 Udostępnij Napisano 7 listopada 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 7 listopada 2022 Udostępnij Napisano 7 listopada 2022 Przeniosłem graty na górę, gdzie mam zamiar z nimi pozostać docelowo i jestem bliski wyrzucenia wszystkiego przez okno. Nie gra. Nawet to zjawiskowe wykonanie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 7 listopada 2022 Udostępnij Napisano 7 listopada 2022 26 minut temu, Grzesiek202 napisał: Przeniosłem graty na górę, gdzie mam zamiar z nimi pozostać docelowo i jestem bliski wyrzucenia wszystkiego przez okno. Nie gra. Pewnie zbyt pusto jest. Zapełnisz pomieszczenie i zagra. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 7 listopada 2022 Udostępnij Napisano 7 listopada 2022 9 minut temu, Rafał S napisał: Pewnie zbyt pusto jest. Zapełnisz pomieszczenie i zagra. Oby, bo nie poznaję moich kolumn. Choć pokój jeszcze nie zrobiony. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonique Napisano 7 listopada 2022 Udostępnij Napisano 7 listopada 2022 29 minut temu, Grzesiek202 napisał: Oby, bo nie poznaję moich kolumn. Choć pokój jeszcze nie zrobiony. Jedyne co się zmieniło to pomieszczenie więc wiesz już gdzie szukać poprawy dźwięku. Jeżeli będziesz mógł dowolnie je adaptować akustycznie to wspaniała przygoda przed Tobą! A Ty się martwisz…;) 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 7 listopada 2022 Udostępnij Napisano 7 listopada 2022 Powiedzmy że ogranicza mnie tylko fantazja i fundusze 😉. A tak na serio, to akustyka nie jest intuicyjna. Napiszę może więcej w innym wątku żeby tego nie psuć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonique Napisano 8 listopada 2022 Udostępnij Napisano 8 listopada 2022 Nawiązując do tematu wątku ale trzymając się wciąż Twojego problemu napiszę tylko, że dopóki nie ogarniesz akustyki, możesz słuchać mruczącego Kanadyjczyka, który w słabej akustyce wciąż wypada nadzwyczaj dobrze - sprawdzone 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts