KrólKiczu Napisano 27 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 27 czerwca 2023 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 27 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 27 czerwca 2023 Dnia 25.06.2023 o 19:23, AudioTube napisał: W poszukiwaniu dobrego basu zatopiłem się w tym czymś. Nie wiem, czy to dobrze, ale pokój basem oddycha. Kojarzyłem okładkę, więc kiedyś na pewno już słuchałem, ale... Piękna jest ta muzyka, normalnie przynosi uspokojenie... 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 27 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 27 czerwca 2023 Wczoraj zapomniałem wstawić zdjęcie 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 28 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 28 czerwca 2023 @tchocky, @lpomis, @Profi, i inni - może Wam się spodoba. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 28 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 28 czerwca 2023 @Adi777 Mi się nie podoba, no, powiedzmy że 2 kawałki bym wyjął. Szybko przyszła mi do głowy myśl, że to jakiś nowy alias Ulricha Schnaussa, ze względu na podobieństwo niektórych dźwięków. A skoro go przywołałem, wklejam album, który mi się baaardzo podoba Ulrich Schnauss 'Far Away Trains Passing By' (album + bonus) https://www.discogs.com/release/557096-Ulrich-Schnauss-Far-Away-Trains-Passing-By 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 28 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 28 czerwca 2023 @Adi777 No takie sobie @Profi Ja lubię tę jego płytę. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 28 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 28 czerwca 2023 (edytowany) Są płyty, które bronią się nawet na starej miniwieży, czy głośniczku BT. Ale akurat ta poniższa do nich nie należy. System musi dać choć trochę w miarę sensownego basu, żeby dało się jej słuchać z przyjemnością. Mocni zawodnicy i funkujący jazz z wyrazistym groove'm. Bill Evans - Soul Insider, 2000 r. @MariuszZ - pewnie znasz, a jeśli nie to polecam. @KrólKiczu Seba - lubisz takie granie? (Tak mi się skojarzyło, a propos Marcusa Millera, choć akurat tutaj rządzą dęciaki, a bas prawie nie wychodzi poza podawanie rytmu). @lpomis Wojtek, jestem ciekaw, jak by to grało na Twoich Dali z Regą. U mnie to całkiem fajnie stuka, ale Twój system jest chyba stworzony do takiej muzyki. Edytowano 28 czerwca 2023 przez Rafał S 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekPijowczyk Napisano 29 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 29 czerwca 2023 Dnia 26.06.2023 o 22:43, kaczadupa napisał: Ojj mega gościa lubiłem. Szkoda, że tak szybko "odszedł ":( Miał swój niepowtarzalny styl, którego nie miał nikt. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 29 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 29 czerwca 2023 12 minut temu, MarekPijowczyk napisał: Ojj mega gościa lubiłem. Szkoda, że tak szybko "odszedł ":( Miał swój niepowtarzalny styl, którego nie miał nikt. To prawda, ale tak było też z Tiną Turner, Davidem Bowie, Freddim Mercury, czy innymi artystami tamtego pokolenia. Dzisiaj trudno o takich artystów niestety. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 29 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 29 czerwca 2023 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekPijowczyk Napisano 29 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 29 czerwca 2023 13 minut temu, DiBatonio napisał: To prawda, ale tak było też z Tiną Turner, Davidem Bowie, Freddim Mercury, czy innymi artystami tamtego pokolenia. Dzisiaj trudno o takich artystów niestety. To prawda, oni wszyscy byli po prostu niepowtarzalni. Wszystkich, których wymieniłeś też mega lubiłem 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 29 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 29 czerwca 2023 Ambient techno. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 29 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 29 czerwca 2023 Avant-Garde Metal, Experimental Rock, Post-Metal. @Fandiscopolo Znasz zespół? Do gustu przypadła mi ich płyta Gamma Knife. Ciekawe połączenie metalu z jazzem. Nie jest nudno. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Highlander_now Napisano 29 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 29 czerwca 2023 53 minuty temu, Fandiscopolo napisał: @Adi777 jak napisalem tak zrobilem.Totalnie nie moja bajka.Teraz napierdala sobie Celeste 'Nihiliste(s)'.Jakas tam odmiana BM podobno to jest.Znasz? @Highlander_now okladka ladna czy plebejska? Z powietrza. Zdjęcie nie jest brzydkie. Ja bym jednak inaczej położył cienie i światła. Troszeczkę obrócił modelkę. Poza tym to chyba nie to forum :-). 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 29 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 29 czerwca 2023 1 godzinę temu, Fandiscopolo napisał: Teraz napierdala sobie Celeste 'Nihiliste(s)'.Jakas tam odmiana BM podobno to jest.Znasz? Nie, jedyne Celeste jakie znam, to te 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 30 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 30 czerwca 2023 "Filosofem" to on nie jest. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 30 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 30 czerwca 2023 Spodobali mi się. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Highlander_now Napisano 30 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 30 czerwca 2023 Staroć określana przez Jerzego Kordowicza jako rock elektroniczny. Tangerine Dream i Stratosfear. Oryginalne pierwsze wydanie niemieckie z 1976 roku. Matryca, wariant 2 wg Discogs. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 30 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 30 czerwca 2023 2 godziny temu, Highlander_now napisał: Tangerine Dream To ja też, ale w trochę innym klimacie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nie wszystko wiedzący Napisano 30 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 30 czerwca 2023 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 30 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 30 czerwca 2023 5 godzin temu, Highlander_now napisał: Staroć Kiedyś , ktos o Tobie tez tak powie. Jak się poczujesz??? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 30 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 30 czerwca 2023 (edytowany) Out of context. Edytowano 30 czerwca 2023 przez Bebop 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Highlander_now Napisano 1 lipca 2023 Udostępnij Napisano 1 lipca 2023 (edytowany) 10 godzin temu, Rega napisał: Kiedyś , ktos o Tobie tez tak powie. Jak się poczujesz??? Sam o sobie tak mówię ;-). Poprzedzające wpisy zainspirowały mnie do przypomnienia Jose Feliciano i chyba najlepszej interpretacji California Dreamin'. Swego czasu bardzo popularny hiszpańsko języczny wykonawca. Edytowano 1 lipca 2023 przez Highlander_now 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 1 lipca 2023 Udostępnij Napisano 1 lipca 2023 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 1 lipca 2023 Udostępnij Napisano 1 lipca 2023 Eksperymentalny post-punk. @Bebop Znasz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts