Inferno Napisano 23 listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 listopada 2020 Ja sobie w Internetach kupiłem płytę Anette. Pisałem już kiedyś jakie było moje zdziwienie jak się okazało że to ona sama wypełniała druki i etykietę na przesyłce 😁 Przy okazji otrzymałem autograf, wyciąłem i zostawiłem sobie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 23 listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 listopada 2020 3 godziny temu, Inferno napisał: Ja sobie w Internetach kupiłem płytę Anette. Własnie zamówiłem. Dzięki 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 23 listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 listopada 2020 Jak bezpośrednio od niej to pewnie też będziesz miał autograf gratis 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 23 listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 listopada 2020 7 minut temu, Inferno napisał: Jak bezpośrednio od niej Jakiś link poproszę do strony. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 23 listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 listopada 2020 Szukam w e-mailu za chwilę podam 🙂 Taka chyba ale jeszcze sprawdzam w e-mailu ... https://bird-records.myshopify.com/collections/all Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 23 listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 listopada 2020 Dzięki , trzeba wspierać artystów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 23 listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 listopada 2020 Tam są vinyle też, niestety chyba wywaliłem e-mail 😐 ten z potwierdzenia zakupu albo jeszcze zerknę na komórkę. Ale to raczej ta strona. Podpisane Vinyle tez są 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 23 listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 listopada 2020 Właśnie teraz na wieczorne klimaty 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 24 listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 listopada 2020 od poniedziałku na nowo odkrywam płytę violator, napotkałem na wolumenie pierwsze wydanie z usa i nie mogę się nadziwić jak to miło brzmi, na początku było wiele niepewności, bo okładka jakoś dziwnie przycięta i napisy na samej płycie nie czarne, ale po włożeniu do cedeka stwierdziłem, że takich dźwięków to raczej z pirata bym nie usłyszał... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 24 listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 listopada 2020 @Inferno jak lubisz osobiście podpisywane przez twórcę / producenta "dzieła" to zamów sobie wódeczkę Millera Jego żona wypełnia , a TM podpisuje https://milerspirits.com/pl/wodki/wodka-ziemniaczana-miler-spirits a w temacie czego słuchasz : ostatnio było the white stripes - blue orchid , fajnie wybrzmiewa gitarka i perkusja po całości Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 24 listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 listopada 2020 @Kubakk zamówiona 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 24 listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 listopada 2020 @Inferno przydałby się może temat co pijesz podczas słuchania tylko obawiam się iż mogłyby wyjść zmiany brzmienia jak przy kablach , czyli kolejna zmienna a wtedy jak ktoś po 17 letnim ballantines-ie mógłby opisywać brzmienie tego samego sprzętu z kimś kto wypił np. johny walkera blue 😜 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 24 listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 listopada 2020 2 minuty temu, Kubakk napisał: czyli kolejna zmienna a wtedy jak ktoś po 17 letnim ballantines-ie mógłby opisywać brzmienie tego samego sprzętu z kimś kto wypił np. johny walkera blue 😜 Można by wtedy mówić „poczekaj musze się zniżyć do twojego poziomu i łyknąć Red Label” 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 24 listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 listopada 2020 (edytowany) Szanowni Koledzy - nie twierdzę, że jestem zupełnym abstynentem, ale poczytajcie opinie klientów firmy Miler, dotyczące wzmainkowanego alkoholu. Takich peanów na cześć to ze świecą szukać przy innych arytkułach. Bez przesady - to tylko alkohol i robienie celebry z jego spożywania jest chyba nie na miejscu, a niektóre opinie zakrawają wręcz na kabotyństwo. Myślę, że autorzy bardzo zręcznie próbują zamaskować pewną swoją skłonność lub zwyczajnie napisał to ktoś zainteresowany wysoką sprzedażą, bo treść bardzo dziwnie podobna. Jeszcze raz podkreślam - nie jestem zupełnym abstynentem i tez czasem wypiję szklaneczke lub dwie czegoś mocniejszego, słuchając dobrej muzyki, ale takie opinie to przynajmniej mnie by odstraszyły. Pozdrawiam. Edytowano 24 listopada 2020 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 24 listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 listopada 2020 Jednak wolę %. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 24 listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 listopada 2020 @misiek xPisalem to w kontekście wpisu przedmówcy, a nie o sposobie słuchania muzyki - no, ale masz rację. Każdy słucha tak jak mu odpowiada. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 24 listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 listopada 2020 (edytowany) A ja bedac na koncercie jakimkolwiek nie pamietam abym był trzeźwy tzn. Nie nabity w trupa ale chociaz pare piwek zawsze przyjme na klate tylko ze tam chodzi o zabawe a nie niuanse jednak po powrocie do domu człowiek chce to odtworzyć na trzeźwo na sprzecie i porównać do live z pamieci!!!! To dopiero jest jazda hehe Edytowano 24 listopada 2020 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 24 listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 listopada 2020 Na dzisiejszy wieczór z jednym piwem 😊 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 24 listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 listopada 2020 No, tak bo przy większej ilości mogłoby być takie pi........e jak u pewnego gościa, który od pół roku narzeka na swój wzmacniacz😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 24 listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 listopada 2020 Nie nudzi Cie jego ciągłe narzekanie? Mnie już się tam nawet nie chce zagladać bo wiem, ze zawsze będzie to samo. Już dawno powinni go z tamtad wyp...... bo tylko powietrze psuje. jeśli mu nie pasuję to po co zabiera głos w temacie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 24 listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 listopada 2020 (edytowany) 2 godziny temu, misiek x napisał: Również nie jestem zupełnym abstynentem,ale uważam i sam się do tego stosuję,że kiedy siadam i słucham już tak na poważnie to nie piję w ogóle niczego (oprócz herbaty czy soku). Alkohol wyzwala emocje ale i oszukuje, percepcja już nie ta. Cholera. Myślałem że emocje to dobra sprawa Słuchanie to twoja praca czy co? Słuchanie na poważnie ? Nie dla przyjemnosci? Jakoś to dziwnie zabrzmiało Edytowano 24 listopada 2020 przez Fafniak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 24 listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 listopada 2020 Cóż, jasne że tak. Po prostu to co napisałeś zabrzmiało trochę "zadaniowo" jakby przyjemność/emocje (nawet po alko) były czymś niepożądanym - po prostu kojarzy mi sie to z pracą Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 listopada 2020 Ja to nawet nie słucham artystów którzy walą mocno alko. Nie życzę sobie aby ktoś na "zmienionej percepcji" grał mi muzykę kiedy ja jestem trzeźwy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 24 listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 listopada 2020 o cholera... to kogo słuchasz ?🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 listopada 2020 (edytowany) Haha! 😉👍 Edytowano 24 listopada 2020 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts