tomek4446 Napisano 15 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2020 Przesłuchałem , nie znałem , szkoda , że dopiero .......... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 15 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2020 (edytowany) Taki misz/masz miedzy innymi dzisiejszego wieczoru.... Edytowano 15 grudnia 2020 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 16 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2020 Też do rzucę dwa grosz co słuchałem ostatnio. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 16 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2020 Całkiem niezła aranżacja Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 17 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2020 @MarcKrawczyk wspomina o świętach, idąc tym tropem postanowiłam odszukać w moich zbiorach kolędy i odkurzyć CD to na święta. Dzisiaj też CD - odkurzanie i przypomnienie jak gra. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 18 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2020 co do kolęd @Karol64208, to u nas nie wyobrażam sobie wigilii bez tej płyty... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 18 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2020 @MarcKrawczyk, wiesz gdybym był w kraju, ma to co mam z dawnych czasów Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 18 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2020 Wieczór planuję z muzyką z CD Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 19 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2020 Ostatnio słucham tego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 20 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2020 heh radosne granie : A jest i nowa płyta https://theanti-queens.bandcamp.com/album/self-titled Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2020 6 godzin temu, Fafniak napisał: radosne granie : Dziewczyny dają radę 👍 Trochę inne ale też radosne granie 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 20 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2020 2 godziny temu, JohnDoe napisał: Dziewczyny dają radę 👍 Trochę inne ale też radosne granie 😉 znajome klimaty 14 minut temu, JaZz napisał: Nie znałem. Dziękuję a proszsz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2020 W roku 2000 Jimmy Dean (Afrojax) i Skarlett (była manager Afro Kolektywu), oboje zafascynowani od dawna muzyką lat 80, postanowili dokonać jednego nagrania w domu - w celu sprawdzenia, czy robienie podobnej muzyki ma w ogóle sens u progu ery, w której lodówkę podłącza się do internetu i sprzęga z aparatem fotograficznym. Próba wypadła pomyślnie, a nagranie "Wszyscy (w dupie mam lód)" - utrzymane w stylistyce syntezatorowego dancehall spod znaku Eddy Granta i UB40 - zgłoszone do konkursu dla debiutantów (ogłoszonego w 2001 przez "RadioStację" i "Gazetę Co Jest Grane"), zostało jednym z jego laureatów. W lecie 2002 roku duet rozpoczął rejestrację kolejnych, poważniejszych nagrań w domowym 'studio' Jimmy Deana. Do marca 2003 powstało ich siedem, prezentujących rozmaite odcienie new romantic - od szybkich i agresywnych, poprzez miarowo i powoli pulsujące, aż do dyskotekowo tanecznych. Cała siódemka stanowi repertuar płyty demo "1984", którą, po ukończeniu masteringu (dokonywanego oczywiście we własnym zakresie), zespół będzie dystrybuował w pewnym zakresie w kwietniu 2003. Do składu dołączyli w marcu 2003 dwaj kolejni muzycy (basista Michał oraz gitarzysta Bartek) i tak Surowa Kara Za Grzechy stała się zespołem mogącym w razie potrzeby produkować się również na żywo. [Bio Last-Fm] Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artsky Napisano 20 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2020 (edytowany) https://tidal.com/browse/artist/9118113 Król jest tylko jeden 😅😅 Edytowano 20 grudnia 2020 przez Artsky Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2020 😂😂😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artsky Napisano 21 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2020 Teraz na poważnie, polecam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artsky Napisano 21 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2020 Szkoda, że zapisała się do klubu 27, z takim głosem mogła by nas jeszcze nie raz miło zaskoczyć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 22 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2020 W tym okresie często powracam do FISH,a "Vigil..." i Cohena. Stwarzają klimat świąt. Nie zabraknie też Oldfielda. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 23 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2020 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 23 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2020 Natomiast dzisiejszy wieczór spędzę z klasyką. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 24 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 24 grudnia 2020 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 24 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 24 grudnia 2020 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 24 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 24 grudnia 2020 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 24 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 24 grudnia 2020 A my z żona słuchamy teraz prezentu Żona mnie bardzo zaskoczyła ale pod choinką znalazłem takie cuś : Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 25 grudnia 2020 U mnie Pani Mikołajowa zostawiła to pod choinką w szczególności interesuje mnie Tulja wieczorem słuchamy 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts