Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

A wiesz, że to od @Fafniak dowiedziałem się o co w tym wszystkim chodzi? Pomógł jeszcze @MariuszZ i obu im bardzo dziękuję. 

Od użytkownika @Rega nie dowiedziałem się nic oprócz tego, że temat nudny i nabijam posty. 

Ktoś tutaj obraca kota ogonem? 

Pewnie, że uśmiechać się do siebie możemy zawsze  ;)

Napisano (edytowany)

@JohnDoe - Chłopie (o przepraszam! ) Specjalisto od bit perfect , prawie dobę temu już przestałem o tym pisać, A Ty dalej swoje. Ciezko Ci wylać całą swoją ,,zółć,, w jednym poście i musisz drązyć w kilku następnych.  Myślałem, ze już wszystko sobie powiedzieliśmy.  I kto tu jest nudny? Nawet jeśli zamieścisz jeszcze sto postów w których będziesz przywoływał mój nick  to już więcej Ci nie odpowiem., a tym bardziej na tematy zwiazane z bit perfect bo jak wczesniej napisałem nie mam zielonego pojecia co to jest i zupełnie mnie to nie interesuje, a tym samym temat jest nudny. Nie kazdego interesują wykresy i tabelki. Sa tez tacy dla których wazniejszy jest sam dźwiek. Tyle ode mnie. Pozdrawiam. 

Edytowano przez Rega
Napisano

Masz rację. Temat poruszony od wczoraj. Niektórych nawet interesował. Nikt Ciebie nie zaczepiał i nie przywoływał. Za to Ty wpadasz co i rusz, nie wiesz o co kaman, mówisz, że nudne, jeszcze nic na temat nie napisałeś i robisz szum że ktoś Cię atakuje. 🤣🤣🤣

Napisano

Panowie @Rega  i @JohnDoe  dajcie sobie luz. Audio ma być przyjemnością, odpoczynkiem, relaksem. Bezsensu kwasy. Trochę więcej dystansu do siebie i innych. Życie jest wystarczająco stresujące ostatnimi czasy.

Życzę Wam Koledzy więcej luzu i uśmiechu 😁

Dziękuję za uwagę i pozdrawiam Was! 

Napisano

No i... czas na pierwsze wrażenia ze słuchania muzy z Myteka,

Otóż wydawało mi się że podczas podłączenia z TV strzela coś w kolumnach, ale było to na tyle subtelne, że pomyślałem" Ten typ tak ma".

Dziś poprosiłem syna żeby mi ogarnął te komputerowe pierdy, w sensie sterowniki itd. Flac zapodany ATB i co?

Strzela w głośnikach że masakra/ Jestem wku....y . Pisałem do człowieka. który mi sprzedał, ale nie wróżę pozytywnego odzewu

• 2 weeks later...
Napisano
Dnia 28.03.2020 o 22:53, Kubakk napisał:

@RoRo proponuje wydzielić problem karolkosa jako inny temat :D

Me pytanie do branży @Q21 @S4Home wiadomo coś , kiedy będzie topping d90 w wersji z mqa ? Zastanawiam się nad jakimś strumieniowcem ,ale chyba ten dac dzięki BT może być ciekawszą alternatywą :) 

D90 z MQA z tego co pamiętam może pojawić się w okolicach maja. Zobaczymy co czas pokaże 

Napisano

Inaczej to chyba nigdy nie będzie działało :) . A jak chcesz stremować z telefonu po bluetooth to wystarczy że oprogramowanie w telefonie będzie obsługiwało ten protokół. Jeśli chcesz mieć z tego jakiekolwiek korzyści, to pozostaje jedynie protokół LDAC HD po bluetooth, bo bez tego to w zasadzie nie ma sensu.

Napisano
17 godzin temu, Tomasz S. napisał:

Wysyłki wariantu z MQA starują 26 kwietna jeżeli zamawia się z Chin lub Hong Kongu

MSRP Normal Variant: 699$, Ready 

MSRP MQA Variant: 799$, Shipping starts 26th April,2020.

Biorąc obecnie pod uwagę kurs dolara i raczej pewnośc oclenia go lepiej kupować w Polsce  z negocjacją ceny.