Piotr Sonido Napisano 29 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2022 Ale on sie nie zmieści we wnęce. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 30 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2022 Aaaa ok, rzeczywiście przeoczyłem. No to rzeczywiście ciężko, jedynie nieco wyżej NAD C368 z modułem HDMI. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 31 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2022 Zgadza się. ale miał mieć też sieć Model 368 ma 2 sloty ale wkładanie płytki z HDMI oraz BluOS powoduje że ten wzmacniacz jest funkcjonalny ale znacznie droższy niż jego walory brzmieniowe. Piotr 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riDERQS Napisano 11 września 2022 Udostępnij Napisano 11 września 2022 (edytowany) Jest ktoś z Warszawy kto na jakiś tydzień chciałby wymienić się na Onkyo tx-8270 i butelkę wina? Najchętniej Yamaha 803, Cyrus One Cast, Arcam SA 30 lub Roksan Attessa Stream? Albo coś innego stereo co ma wbudowany streamer Spotify. Edytowano 11 września 2022 przez riDERQS Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 12 września 2022 Udostępnij Napisano 12 września 2022 To modele ktore są dostępne w salonach w Warszawie. Płacisz kaucje i wypożyczasz. Co Attessa i SA 30 robi w towarzystwie RN 803? Piotr 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 września 2022 Udostępnij Napisano 13 września 2022 Jeżeli wchodzi w grę wypożyczenie takie jak napisał Piotrek, to możemy wspomóc Attessą i Arcam, One Cast'a na ten moment nie mamy, a 803D nie widzieliśmy już z 10 miesięcy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 14 września 2022 Udostępnij Napisano 14 września 2022 @riDERQS jakie kolejne kroki? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel09 Napisano 28 września 2022 Udostępnij Napisano 28 września 2022 Wracając do Denon PMA 900 zakupił ktoś ten model i może opisać wrażenia z odsłuchu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 29 września 2022 Udostępnij Napisano 29 września 2022 23 godziny temu, Daniel09 napisał: Wracając do Denon PMA 900 zakupił ktoś ten model i może opisać wrażenia z odsłuchu? Oj chyba sam będziesz musiał sprawdzić. Spotkałem się już z kilkoma osobami tutaj co go nabyły. Jednak nowe osoby mają to do siebie że "polecają co same kupiły" więc nie wiem jak mocno byś się na tym opierał. nie możesz go wypożyczyć? Piotr 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel09 Napisano 29 września 2022 Udostępnij Napisano 29 września 2022 Wiadomo że najlepszy odsłuch w swoich ścianach , chodziło mi o ogólne wrażenia co na plus a co mogło być lepsze w oferowanym dzwięku . 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 30 września 2022 Udostępnij Napisano 30 września 2022 16 godzin temu, Daniel09 napisał: Wiadomo że najlepszy odsłuch w swoich ścianach , chodziło mi o ogólne wrażenia co na plus a co mogło być lepsze w oferowanym dzwięku . To samo. W PL kto kupił cokolwiek nie powie Ci co mogło by być lepsze. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gałązka Napisano 11 października 2022 Udostępnij Napisano 11 października 2022 Dnia 30.09.2022 o 07:20, Piotr Sonido napisał: To samo. W PL kto kupił cokolwiek nie powie Ci co mogło by być lepsze. Nie no jak kupowałem Amlituner Pioneera to to dość szybko uświadomiłem sobie, że wiele modeli brzmieniowo jest dla mnie lepszych 😅 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 12 października 2022 Udostępnij Napisano 12 października 2022 22 godziny temu, Michał Gałązka napisał: Nie no jak kupowałem Amlituner Pioneera to to dość szybko uświadomiłem sobie, że wiele modeli brzmieniowo jest dla mnie lepszych 😅 Ale pisałeś o tym otwarcie? To jest takie nasze zatwardziałe uparcie. Ja na przykład jak miałem swoje sprzety, za które wydałem swoją kasę. To nie uważałem ich za idealne. Zawsze coś znajdywałem. To wygląd to brzmienie, to wykonanie to jakieś funkcje. Próbujemy przez takie gadanie uświadomić podświadomość że to był dobry wybór. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gałązka Napisano 12 października 2022 Udostępnij Napisano 12 października 2022 Nie no jasne, że zawsze próbujemy sobie wmówić, że to był dobry wybór ale jak sam wiesz, zdaję sobie sprawę z niedoskonałości tego co zakupiłem i wiem, że dźwiękowo może być lepiej Czy pisałem o tym otwarcie? Nie było mnie na tym forum, ale jak ktoś ze znajomych mnie pytał, to mówiłem wszystko tylko nie Pioneer i że gdyby nie okazja cenowa, która mi pozwoliła nie stracić na sprzedaży po dwóch latach słuchania to bym żałował tego wyboru. Swoją drogą muszę przyznać, że amplitunery Yamahy i Pioneera sprzedają się naprawdę od strzała a na pioneerze ( jeden amplituner kina jedno stereo i jeden wzmacniacz) można jeszcze naprawdę całkiem dobrze zarobić bo niesamowite jakie ceny uzyskują te sprzęty na rynku wtórnym. 15-20% większe niż lepiej grająca z tej samej półki konkurencja 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 października 2022 Udostępnij Napisano 12 października 2022 Dnia 29.09.2022 o 14:53, Daniel09 napisał: Wiadomo że najlepszy odsłuch w swoich ścianach , chodziło mi o ogólne wrażenia co na plus a co mogło być lepsze w oferowanym dzwięku . Jeżeli jesteś z naszej okolicy, albo chcesz go posłuchać to zapraszamy, mamy ten model w salonie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel09 Napisano 12 października 2022 Udostępnij Napisano 12 października 2022 Dzięki za zaproszenie , ale zbyt daleko mam do Was , a pierwszy odsłuch był i dla mni dośc dobrze wypadł 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 13 października 2022 Udostępnij Napisano 13 października 2022 16 godzin temu, Daniel09 napisał: Dzięki za zaproszenie , ale zbyt daleko mam do Was , a pierwszy odsłuch był i dla mni dośc dobrze wypadł 😉 Jest już w domu? Jak się sprawuje? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel09 Napisano 13 października 2022 Udostępnij Napisano 13 października 2022 Jeszcze trochę ... w sobote ma być na miejscu 😀. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBIXXX Napisano 17 października 2022 Udostępnij Napisano 17 października 2022 Media już podłapały temat z nad https://www.telepolis.pl/artykuly/felietony/aktualizacja-zepsula-sprzet-chromecast-spotify-connect-nad-c338 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 19 października 2022 Udostępnij Napisano 19 października 2022 To zasługuje na wpisanie i tu i tu. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 20 października 2022 Udostępnij Napisano 20 października 2022 No proszę. NAD wypuścił sprzęt z "wycieraczkami", w stylu retro. Tego bym się nie spodziewał po tej firmie. https://www.tophifi.pl/stereo/wzmacniacze-zintegrowane/nad-c-3050-le.html 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 20 października 2022 Udostępnij Napisano 20 października 2022 8 minut temu, terracan1929 napisał: No proszę. NAD wypuścił sprzęt z "wycieraczkami", w stylu retro. Tego bym się nie spodziewał po tej firmie. https://www.tophifi.pl/stereo/wzmacniacze-zintegrowane/nad-c-3050-le.html Trzeba strzyc barany dodając jakieś błyskotki, oczywiście nie wyłączając mnie 😛 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 20 października 2022 Udostępnij Napisano 20 października 2022 9 minut temu, terracan1929 napisał: No proszę. NAD wypuścił sprzęt z "wycieraczkami", w stylu retro. Tego bym się nie spodziewał po tej firmie. https://www.tophifi.pl/stereo/wzmacniacze-zintegrowane/nad-c-3050-le.html I to jeszcze Limited Editon. Tak właściwie to są dwie wersje tego wzmacniacza. Limitowana i "konsumencka" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 20 października 2022 Udostępnij Napisano 20 października 2022 (edytowany) 39 minut temu, terracan1929 napisał: No proszę. NAD wypuścił sprzęt z "wycieraczkami", w stylu retro. Tego bym się nie spodziewał po tej firmie. https://www.tophifi.pl/stereo/wzmacniacze-zintegrowane/nad-c-3050-le.html Jak wyjdzie C 3030 to wymienię swojego. Trzeba przyznać, że długo każą mi czekać na następcę. Inna sprawa, że mimo swoich 44 lat moja 3030-tka ciągle gra nieźle - właśnie sobie na niej słucham The Meters "Trick Bag" z 1976 roku. Edytowano 20 października 2022 przez Kraft 5 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 20 października 2022 Udostępnij Napisano 20 października 2022 Infrasonic, hi-filter, loudness... kiedyś to były sprzety z dodatkami 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts