Kraft Napisano 14 grudnia 2024 Autor Udostępnij Napisano 14 grudnia 2024 Wiedzieliście, że Kaufland oferuje setki wzorów ustrojów akustycznych? Do wyboru do koloru: absorbery, hybrydy, dyfuzory, pułapki basowe... https://www.kaufland.pl/s/?page=10&search_value=akustyczne panele Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 14 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2024 No, zaimponowali mi 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 17 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2024 Dnia 14.12.2024 o 12:03, Kraft napisał: Wiedzieliście, że Kaufland oferuje setki wzorów ustrojów akustycznych? Do wyboru do koloru: absorbery, hybrydy, dyfuzory, pułapki basowe... To raczej UA-Acoustic sprzedaje poprzez stronę Kaufland, co nie zmienia faktu,że to super opcja. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Dnia 26.09.2019 o 19:21, audiowit napisał: Panowie. Czy ktoryś z Was slyszał kiedyś taki naprawdę dobry system? Jeśli tak to powiedzcie coś o nim. Króciutko. Bez Tannoy Kensington GR nie ma co zaczynać 😉 Dnia 26.09.2019 o 20:01, MariuszZ napisał: Ja nie słyszałem lepszego od swojego 😂 Podobnie do tego podchodzę. Gdybym chciał coś zmienić, to bym zmienił. A tak to: DAC - 15 lat Kolumny - 12 Wzmacniacz - 10 Transport - 8 Dnia 26.09.2019 o 22:32, tomek4446 napisał: Tannoye Kensington A potem przeszliśmy do stereo i przede wszystkim urzekła mnie naturalność brzmienia , harmonia jaka panowała , równowaga tonalna , żadnych przejaskrawień i bardzo definiowalna scena. A nie mówiłem? 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 58 minut temu Udostępnij Napisano 58 minut temu 2 godziny temu, pairtick napisał: A nie mówiłem? To było jeszcze przed usłyszeniem Melodiki BL 40. Potem , to już świat przestał istnieć Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts