Bogusław 66 Napisano 22 czerwca Autor Udostępnij Napisano 22 czerwca Czy to "kaprys" czy nie? nie zmienia to faktu ze robimy coś dla samych siebie, np. szukamy wśród wielu modeli, odpowiednich monitorów tracąc (pieniądze) przy tym na każdej przesyłce . Ostatnio miałem "kaprys" na LED Matrix Zamówiłem auto z "LED plus" konfiguracja wysłana i zatwierdzona do produkcji..... jednak postanowiłem zrezygnować z tego egzemplarza i skonfigurować dokładnie tak samo kolejny bo ..... miałem "kaprys" na jeszcze lepsze światła LED i nie wstydzę się tego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 22 czerwca Udostępnij Napisano 22 czerwca 5 godzin temu, Kraft napisał: Myślał, że ludziska wezmą jego brykę za Skodę? W przypadku samochodu to chyba inny powód usuniecia logo, niż z np. frontu koszuli czy tarczy zegarka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 24 czerwca Udostępnij Napisano 24 czerwca Mam stare, wieloletnie juz Bose QC i jest to samo. Aczkolwiek jeśl dobrze pamiętam pierwsze wersje graly ale duzo ciszej bez QC także gorzej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 31 sierpnia Autor Udostępnij Napisano 31 sierpnia Oficjalnie ... Sprzedam DAC - Moon 280D (bez MIND) transport CD - CEC TL5 Wzmacniacz Mcintosh MA 252 + dodatkowe lampy 81/83 a nawet Silent Angel Munich M1T 8GB ---------- wkrótce zdjęcia, ceny jeszcze nie znane ale do negocjacji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 2 września Udostępnij Napisano 2 września Taka sytuacja. Wszystkie te klamoty u zadowolonych audiofili. Co tam @Bogusław 66 teraz zamówisz? Kolumny nadal zostają? Dla pewności pytam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 3 września Autor Udostępnij Napisano 3 września To tylko sprzęt jak każdy inny, można go zamienić/wymienić. Dziś pieniądz jest potrzebny na cos innego a sprzęt audio? powróci .... możliwe że o półkę lub dwie wyższej klasy bo dziś człek mądrzejszy i już wie w jakim kierunku trzeba iść (....wiadomo o co chodzi). Kolumny zostają, ale? jestem gotów rozpatrzyć dobra propozycje cenową. jest jeszcze pomysł by pozbyć się części kabli które zalegają w szufladzie, (Harmonix/Audioquest/PAD) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 3 września Udostępnij Napisano 3 września Dnia 31.08.2024 o 17:52, Bogusław 66 napisał: transport CD - CEC TL5 Ponoć świetny transport. Masz na oku inny, czy rezygnujesz z CD? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 3 września Autor Udostępnij Napisano 3 września rezygnacja z płyt? nic z tych rzeczy. ale faktycznie, będzie problem znaleźć coś sensownego w sensownych pieniądzach, dziś postawił bym na Ayon CDTII, ale ..... ciągle ukazują się na rynku kolejne cd-ki mniejszych czy większych producentów np. Hegel czy Teac. Robi się ostatnio moda by CD Player miał wejście na swój wewnętrzny DAC, to zawsze zwiększa funkcjonalność sprzętu dając nowe możliwości ...... np. podłączenia streamera czy transport plików pod CD. Przyjdzie czas i taka możliwość rozpatrzę. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 3 września Udostępnij Napisano 3 września Boguś, to może system All-In-One z wysokiej półki? Żartowałem 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 3 września Udostępnij Napisano 3 września 5 godzin temu, Bogusław 66 napisał: jest jeszcze pomysł by pozbyć się części kabli które zalegają w szufladzie, (Harmonix/Audioquest/PAD) Jakieś kable XLR miałbyś na zbycie....o ile ci takie zalegają w szufladzie? 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 3 września Udostępnij Napisano 3 września Może coś ciekawego się z kabli pojawi w dziale.sprzedam, też zerknę 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 3 września Udostępnij Napisano 3 września 4 godziny temu, MMarek napisał: Boguś, to może system All-In-One z wysokiej półki? Żartowałem Marek, pisz na priv, dogadamy się Zaczynam licytację od dychy. I to nieprawda co mówią audiofile, że im Naim starszy tym lepszy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 3 września Udostępnij Napisano 3 września 2 godziny temu, kaczadupa napisał: Marek, pisz na priv, dogadamy się Zaczynam licytację od dychy. I to nieprawda co mówią audiofile, że im Naim starszy tym lepszy To była propozycja nowego otwarcia po pozbyciu się aktualnych przez Bogusia, absolutnie nie moja oferta sprzedaży. Po spróbowaniu lampy i Waszych radach, Naim u mnie na wieki wieków Nova 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 3 września Udostępnij Napisano 3 września 2 minuty temu, MMarek napisał: Po spróbowaniu lampy i Waszych radach, Naim u mnie na wieki wieków Nova 😀 A już się ucieszyłem na myśl o w końcu ładnym wzmacniaczu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 3 września Autor Udostępnij Napisano 3 września 3 godziny temu, Amarok napisał: Jakieś kable XLR miałbyś na zbycie....o ile ci takie zalegają w szufladzie? 😉 XLR nie używany to PAD Poseidon. Obecnie pojechał do USA na tankowanie. Kable Purista maja wieczysta gwarancje a u mnie zniknął płyn (fluid) wiec odesłałem do dystrybutora a oni za ocean, teraz trzeba poczekać aż wróci. uprzedzając pytanie co go zastąpiło? Acrolink A2070 Leggenda RCA Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 2 października Autor Udostępnij Napisano 2 października PAD Poseidon's z uzupełnionym płynem wracają za oceanu, hip,hip,hura. Teraz trzeba kable głośnikowe odkopać zza mebli i sprawdzić poziom. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 10 października Udostępnij Napisano 10 października @Bogusław 66 przewala Ci sie może PAD vesta coaxial rca albo PAD genesis rca interkonekt? Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 10 października Autor Udostępnij Napisano 10 października 4 godziny temu, Dedal napisał: @Bogusław 66 przewala Ci sie może PAD vesta coaxial rca albo PAD genesis rca interkonekt? Pzdr No nie bardzo. Z coax mam AQ Carbon i .... Siltech Classic Legend 380D Jest cyfrowy PAD Genesis ale w wersji XLR Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 10 października Udostępnij Napisano 10 października Ok. Dzieki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts