tomek4446 Napisano 15 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2020 Bogusław , szczerze też brakuje mi dyskusji z WP oraz Audiowitem . Choć z Wojtkiem nie mogliśmy się dogadać w wielu kwestiach / głównie chodziło mi o lokowanie produktu oraz operowanie pewnikami / szanuje jego zapał , otwartość na nowinki , podejście do audio jako prawdziwej pasji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 15 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2020 1 godzinę temu, Bogusław Kożyczkowski napisał: Niestety, nie mam jak się z nim skataktowac, Dla chcącego nic trudnego : https://www.facebook.com/wojciech.pszoniak Możesz porozmawiać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 15 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2020 Myślałem o jakimś innym kontakcie niż przez "facebuka" z prostej przyczyny ... nie posiadam, zresztą "ćwierkacz" też już skasowany. ----------- @tomek4446 Poniekąd.... ja też reklamuje co nie co. Jest też różnica w wymianie poglądów (dyskusja), czy inne spojrzenie, a np. jaką kto kończył szkolę, takie dysputy faktycznie nie są potrzebne, to taka forma odgryzana się czy co? Wiadomo, że Wojtka droge dodatki nie zawsze trafiają na podatny grund. Z przykrością (dla mojego budżetu) muszę stwierdzić, że go rozumiem. ''''''' Wojtek mówił, że pieniądze grają, ja mówię, że dostajesz to za co zapłaciłeś. ---------------- Szkoda jest, że tak ogólnie nie mieszkamy bliżej siebie, pożyczył bym parę różnych dodatków od siebie na małe testy. Ostatnio nic nie działam przez operowaną przepuklinę, ale sieciowy Furutech trafił na chwile do @degsterr i nie pytałem o szczegóły, ale wiadomość sms mówiła, że test był krótki i kabel szybko wrócił do opakowania..... i tyle. Hmm... mogę się tylko domyślać dlaczego tak. A głos w tej sprawie oddaje Marcinowi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 15 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2020 35 minut temu, Bogusław Kożyczkowski napisał: Myślałem o jakimś innym kontakcie niż przez "facebuka" z prostej przyczyny ... nie posiadam, Cóż. Jeżeli naprawdę chcesz się skontaktować nic nie stoi na przeszkodzie aby zrobić sobie chwilowe konto i poprosić o kontakt. Druga opcja to pewnie na stronie wpszoniaka jest opcja kontakt i dla osoby chcącej nawiązywać kontakt napisanie maila będzie prosta sprawa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 15 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2020 Wysłałem ci na PW kontakt @Bogusław Kożyczkowski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 15 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2020 26 minut temu, Fafniak napisał: Wysłałem ci na PW kontakt @Bogusław Kożyczkowski Tak, dostałem. Skorzystam. Mam nadzieje, że się nie obrazi, że z drugiej ręki kontakt mam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 15 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2020 Nie Sam to zaproponował Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 15 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2020 Może nie jest to najlepsze miejsce do tego, ale spełniam prośbę ........wpszoniak "Pozdrawiam Ciebie (xxxxxxxx) i pozdrawiam też wypowiadających się na forum (przekaż proszę pozdrowienie), Wojtek" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 15 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2020 Może to nie jest najlepsze miejsce, ale Forum pozdrawia Wojtka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 15 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2020 Trochę brakuje tu jego wątku o zjawiskach paranormalnych w audio . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 16 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2020 10 godzin temu, MobyDick napisał: Trochę brakuje tu jego wątku o zjawiskach paranormalnych w audio . Pewnie Wojtek zapomniał wykluczyć Ciebie z tych pozdrowień. Zdarza się. 😪 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 16 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2020 1 minutę temu, Bogusław Kożyczkowski napisał: Pewnie Wojtek zapomniał wykluczyć Ciebie z tych pozdrowień. Zdarza się. 😪 Ja myślę że jeszcze kilka osób znalazłoby się na liście 😑 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 16 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2020 hehe... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 16 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2020 Ale przyznam się że od czasu do czasu na stronkę Pana Wojtka zaglądam 👍 Chociażby żeby zobaczyć ewolucje systemu. Te gniazda sieciowe Furutech tam pierwszy raz widziałem 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 16 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2020 (edytowany) 2 minuty temu, Inferno napisał: Ale przyznam się że od czasu do czasu na stronkę Pana Wojtka zaglądam 👍 Jest nas więcej.... Statystyka Edytowano 16 sierpnia 2020 przez Bogusław Kożyczkowski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 16 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2020 Ale ja również pozdrawiam Wojtka . Mimo że mam dość sceptyczne stanowisko do wielu aspektów takich urządzeń to czasem one działają. Nie zawsze pozytywnie wpływając na dźwięk, ale jeśli komuś tego potrzeba ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 17 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2020 Ja tak samo. Zastanawiam się czy to nadal chęć rozbudowy systemu czy juz wariactwo na jego punkcie. Ale nigdy z nikogo nie żartuje pod tym kątem i nie neguje. Nawet załatwiamy na testy tego typu urządzenia. Sam jednak przeznaczył bym budżet gdzie indziej. Także pozdrawiam Wojtka. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 17 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2020 (edytowany) Wojtek ponowił pozdrowienia dla wszystkich i dlatego założyłem osobny wątek, sadze że te pozdrowienia powinny trafić w szerszy eter. Edytowano 17 sierpnia 2020 przez Bogusław Kożyczkowski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 17 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2020 i teraz wszyscy razem chwytamy sie za ręce i... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 24 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2020 Współpraca z RCM w sprawie kabli sieciowych Furutech, idzie pod górę, wiec teraz popatrzę sobie na PAD Aqueous. Z wyglądu już budzi respekt. https://postimg.cc/7CYG6NHQ https://postimg.cc/XrgB4PbC Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 24 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2020 @Bogusław Kożyczkowski przy jednej wtyczce w tych kablach jest przypięte pudełeczko, co to jest? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 24 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2020 śmiechu ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 24 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2020 53 minuty temu, Inferno napisał: @Bogusław Kożyczkowski przy jednej wtyczce w tych kablach jest przypięte pudełeczko, co to jest? Autorski system Audioquest na walkę z zakłóceniami, zwany DBS https://www.audioquest.com/accessories/audio-enhancements/noise-trapping-dbs-packs Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 24 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2020 Jako ,że tu najlepszy wątek kablowy , poradzi ktoś jakiś super dynks na kabel usb który by ekranował ? W robocie jak odpalam klimę to mi ekran faluje Kabel usb do drukarki robi te cyrki bo jak odepnę to spokój. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 24 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2020 5 minut temu, Kubakk napisał: Jako ,że tu najlepszy wątek kablowy , poradzi ktoś jakiś super dynks na kabel usb który by ekranował ? W robocie jak odpalam klimę to mi ekran faluje Kabel usb do drukarki robi te cyrki bo jak odepnę to spokój. Sam już sobie odpowiedziałeś co trzeba zmienić. Ale żeby tak w pracy kabel USB zmieniać? eeeee szkoda kasy, nich sobie faluje obrazek. Zwykły USB A-B ma ekranowanie na poziomie ....... "0" tak wiem, tam w środku to tylko cyfry latają i nic więcej, Zrobi się chłodniej, klima off i znów będzie dobrze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts