tomek4446 Napisano 20 października 2021 Udostępnij Napisano 20 października 2021 1 minutę temu, adamnl napisał: Przepraszam koledzy. Prywata. O! Witam , czy nie pisaliśmy niedawno o lampkach WBA ? Bardzo mi miło , że zajrzałeś na Forum. Przepraszam koledzy . Prywata Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 20 października 2021 Udostępnij Napisano 20 października 2021 43 minuty temu, audiowit napisał: Na tym forum jest kilku fanów Gato więc raczej nie krytykowałem. Wiesz, pięknie prezentujący się system Gato na AVS... sprytnie dobrany repertuar Ale że co? Kiepska jest tam marka? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 20 października 2021 Udostępnij Napisano 20 października 2021 1 godzinę temu, audiowit napisał: Wiesz, pięknie prezentujący się system Gato na AVS... sprytnie dobrany repertuar Znam jednego konstruktora kolumn , który zachwycał się dźwiękiem Gato i gra na Gato. jak to więc jest? Fan Gato. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 20 października 2021 Udostępnij Napisano 20 października 2021 Też go znam. Ale wcześniej grał na marantzu więc i tak jest to skok milowy :))) Przy niskich poziomach głośności całkowity brak barw. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 20 października 2021 Udostępnij Napisano 20 października 2021 3 minuty temu, audiowit napisał: Ale wcześniej grał na marantzu Nie gadaj ???!!! 4 minuty temu, audiowit napisał: Przy niskich poziomach głośności całkowity brak barw. Słuchałem Gato u jego kolegi Na prototypach Yb . fakt , że było głośno , ale podobało mi się. Z tym , że na AVS na ich monitorach bardziej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 20 października 2021 Udostępnij Napisano 20 października 2021 15 minut temu, audiowit napisał: Ale wcześniej grał na marantzu więc i tak jest to skok milowy :))) Ale co z tym marantzem jest nie tak? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 20 października 2021 Udostępnij Napisano 20 października 2021 17 minut temu, audiowit napisał: Przy niskich poziomach głośności całkowity brak barw. Czyli, gdy ktoś słucha ciszej a zwłaszcza późnym wieczorem czy nocą, to Gato nie dla niego? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 20 października 2021 Udostępnij Napisano 20 października 2021 1 godzinę temu, Kraft napisał: Spokojnie. Jestem typem kontemplacyjnym. U mnie od pomysłu do czynu długa droga. Na razie zbieram dane. Mój komputer neuronowy zajmie się nimi dopiero zimą. też mi chodzi po głowie jakiś nowszy "lepszy" sub może w obudowie zamkniętej , ale to temat na inny wątek tylko przy stereo to musi być idealnie ustawione Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 20 października 2021 Udostępnij Napisano 20 października 2021 MarcKrawczyk ostatnio słuchał na Gato. Z nim gadajcie. Seba, nie przyzwyczaiłeś się jeszcze, że z czegoś muszę się ponabijać? Przedsionków hiendu itd. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 20 października 2021 Udostępnij Napisano 20 października 2021 (edytowany) A ja tam lubię swojego marantza. A propos gato. Może kolumn tej firmy jeszcze nie mam ale ma coś bardzo wizualnie podobnego. Edytowano 20 października 2021 przez seba3002 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 20 października 2021 Udostępnij Napisano 20 października 2021 4 minuty temu, seba3002 napisał: Może kolumn tej firmy jeszcze nie mam ale ma coś bardzo wizualnie podobnego. Stand ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 20 października 2021 Udostępnij Napisano 20 października 2021 (edytowany) 1 minutę temu, tomek4446 napisał: Stand ? Eeee, nie. Standy zmieniłem jakiś czas temu. Niektórym maja decyzja się nie spodobała🙂. Na standach stoją kolumny. Też duńskie, też dość niszowej firmy 🙂. Edytowano 20 października 2021 przez seba3002 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 20 października 2021 Udostępnij Napisano 20 października 2021 Wiesz , że żartowałem , udzieliło mi się od Witka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 20 października 2021 Udostępnij Napisano 20 października 2021 Przed chwilą, tomek4446 napisał: Wiesz , że żartowałem , udzieliło mi się od Witka. 🙂 A wracając do gato. Też słyszałem je na AVS i bardzo mi się wtedy podobały. Ale jeśli to granie zbliżone do dynaudio to chyba jednak nie chciałbym czegoś takiego w domu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 20 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 października 2021 (edytowany) 15 minut temu, seba3002 napisał: Może kolumn tej firmy jeszcze nie mam ale ma coś bardzo wizualnie podobnego. Masz bardziej niż Ci się wydaje. W Buchardtach, podobnie jak w Gato, zastosowano przetworniki SB Acoustics. Edytowano 20 października 2021 przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 20 października 2021 Udostępnij Napisano 20 października 2021 15 minut temu, seba3002 napisał: A ja tam lubię swojego marantza. A propos gato. Może kolumn tej firmy jeszcze nie mam ale ma coś bardzo wizualnie podobnego. Ale one głębokie... masz czarne, brązowe i teraz białe Koniecznie muszę posłuchać. Znowu się chamsko wpraszam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 20 października 2021 Udostępnij Napisano 20 października 2021 7 minut temu, soberowy napisał: Ale one głębokie... masz czarne, brązowe i teraz białe Koniecznie muszę posłuchać. Znowu się chamsko wpraszam Chwilowo brązowe wymieniłem na czarne Dali 🙂. Forum ma te dobre strony, że często znajomości stąd przechodzą do "świata reaknego" 😉. 9 minut temu, soberowy napisał: Koniecznie muszę posłuchać. Znowu się chamsko wpraszam Tylko szybko bo te białe raczej długo miejsca u mnie nie zagrzeją. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 20 października 2021 Udostępnij Napisano 20 października 2021 34 minuty temu, seba3002 napisał: Niektórym maja decyzja się nie spodobała🙂. A te białe monitory to S300mk2? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 20 października 2021 Udostępnij Napisano 20 października 2021 1 minutę temu, kaczadupa napisał: A te białe monitory to S300mk2? Tak, to właśnie te monitory. Ale na razie nic więcej o nich nie powiem bo są u mnie raptem kilka chwil. Jedno jest pewne - dla ATC i PMC u mnie nie stanowią zagrożenia. Aczkolwiek bas, jak na monitory mają naprawdę głęboki i mięsisty. I co ciekawe, wydaje mi się że nie tak niesforny jak ten z dynaudio. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 20 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 października 2021 1 minutę temu, adamnl napisał: Jestem pieruńsko ciekawy, na jaki aspekt brzmienia zwracasz najbardziej uwagę. Najbardziej. Namacalność. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 20 października 2021 Udostępnij Napisano 20 października 2021 4 minuty temu, Kraft napisał: Namacalność. A ja do dziś nie wiem jaka jest jej dokładna definicja wg Jarka 🙂. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 20 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 października 2021 (edytowany) Nie da się wytłumaczyć dokładnie. Jak słyszę muzykę i wydaje mi się, że śpiewa prawdziwy człowiek lub gra prawdziwy instrument (fajnie jeszcze, jak w prawdziwej przestrzeni) to wtedy ona jest. Ta namacalność, to taka ciekawa cecha. Tanie kolumny jej nie mają w ogóle, a droższe przeważnie ją mają (wyjątek - wstęgi;). Edytowano 20 października 2021 przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 20 października 2021 Udostępnij Napisano 20 października 2021 6 minut temu, seba3002 napisał: A ja do dziś nie wiem jaka jest jej dokładna definicja wg Jarka 🙂. No proszę Cię, tak intymne pytania na forum publicznym?! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 20 października 2021 Udostępnij Napisano 20 października 2021 1 godzinę temu, seba3002 napisał: Standy zmieniłem jakiś czas temu Spróbuj takich z kilku rur @Dedal75pokaże Ci może jakie konstrukcje mam na myśli 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 20 października 2021 Udostępnij Napisano 20 października 2021 @seba3002 jaki model Dali? Kurczę jakbym wziął Perełki to można dobry test zrobić. Już pamiętam, mówiłeś o Opticonach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts