Artur Mądry Napisano 4 maja 2023 Udostępnij Napisano 4 maja 2023 DUCHY INISHERIN https://www.filmweb.pl/film/Duchy+Inisherin-2022-856901 Obejrzany, nie zaliczyłbym jednak tego filmu do komedii. Nie nudziłem się - film warty obejrzenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 5 maja 2023 Udostępnij Napisano 5 maja 2023 Okazuje się, że warto obejrzeć nasze filmy. https://www.filmweb.pl/film/Johnny-2022-847549 Polecam jako odtrutkę 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 8 maja 2023 Udostępnij Napisano 8 maja 2023 John Wick 1,2,3 - parę lat zbierałem się by obejrzeć i muszę przyznać wgniotło w fotel , super kino akcji w starym stylu. Do tego jakość realizacji : kamera , montaż , dźwięk / muzyka ... co prawda 3ka już lekko słabsza ale daję 9,5/10 - elementy skojarzyły mi się z grami assasin creed + gta 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekPijowczyk Napisano 12 maja 2023 Udostępnij Napisano 12 maja 2023 Film Upadek 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 12 maja 2023 Udostępnij Napisano 12 maja 2023 Dnia 8.05.2023 o 14:28, J4Z napisał: Aaa wspomnienia 😢 Chyba z 2 razy w kinie ogladalem - miodzio . Bardzo dobra pozycja. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 12 maja 2023 Udostępnij Napisano 12 maja 2023 49 minut temu, J4Z napisał: Po latach perfekcyjnie to się nie broni 😀, ale spoko się oglądało. Moze i nie. Mam na plycie moze sobie odswieze. ☺️ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 12 maja 2023 Udostępnij Napisano 12 maja 2023 2 godziny temu, MarekPijowczyk napisał: Film Upadek Genialne kino. W otoczeniu tym współczesnym chłamem lśni (30 łat.) https://www.filmweb.pl/film/Upadek-1993-11398 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 12 maja 2023 Udostępnij Napisano 12 maja 2023 Tak, "Upadek" muszę koniecznie obejrzeć ponownie - ze starszą córką. Pewnie stwierdzi, że to o mnie. 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 12 maja 2023 Udostępnij Napisano 12 maja 2023 (edytowany) 43 minuty temu, Rafał S napisał: Tak, "Upadek" muszę koniecznie obejrzeć ponownie - ze starszą córką. Pewnie stwierdzi, że to o mnie. Też masz ochotę wygarnąć z giwery, kiedy dostajesz swoją kanapkę w fast foodzie, patrząc na jej piękne zdjecie??? Edytowano 12 maja 2023 przez stach_s Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 12 maja 2023 Udostępnij Napisano 12 maja 2023 (edytowany) Krótki lont. Skąd ja to znam? 🫣 2 godziny temu, Fafniak napisał: Genialne kino. W otoczeniu tym współczesnym chłamem lśni (30 łat.) https://www.filmweb.pl/film/Upadek-1993-11398 Szkoda, że pierwszy raz może być tylko raz 😉. Edytowano 12 maja 2023 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 12 maja 2023 Udostępnij Napisano 12 maja 2023 Upadek... Zanim przeczytałem dalej to pierwsze skojarzenie to https://www.filmweb.pl/film/Upadek-2004-138504 Też polecam... Swojego czasu sporo kontrowersji wywołał. Przedstawia kilka ostatnich tygodni istnienia III Rzeszy i życia Adolfa Hitlera. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 12 maja 2023 Udostępnij Napisano 12 maja 2023 5 godzin temu, stach_s napisał: Też masz ochotę wygarnąć z giwery, kiedy dostajesz swoją kanapkę w fast foodzie, patrząc na jej piękne zdjecie??? Powiedzmy, że do wygarnięcia z giwery nie potrzebuję ani zdjęcia ani kanapki. I bez tego znajdę codziennie jakąś motywację. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 12 maja 2023 Udostępnij Napisano 12 maja 2023 3 godziny temu, Butler napisał: Upadek... Zanim przeczytałem dalej to pierwsze skojarzenie to https://www.filmweb.pl/film/Upadek-2004-138504 Także o tym filmie pomyślałem + paru parodiach które na nim powstały ciekawe czy są z dodaną głową Putina Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 13 maja 2023 Udostępnij Napisano 13 maja 2023 11 godzin temu, Kubakk napisał: ciekawe czy są z dodaną głową Putina O nim też jeszcze coś epickiego nakręcą. Ten gnój świetnie nadaje się na "bohatera" w produkcji wielkiego formatu. Nawet zwykłe dokumenty wydają się ciekawe i jednocześnie abstrakcyjne jak produkcje Marvela co bardzo wciąga. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monikasa Napisano 20 maja 2023 Udostępnij Napisano 20 maja 2023 Dnia 12.05.2023 o 17:36, Butler napisał: Upadek... Zanim przeczytałem dalej to pierwsze skojarzenie to https://www.filmweb.pl/film/Upadek-2004-138504 Też polecam... Swojego czasu sporo kontrowersji wywołał. Przedstawia kilka ostatnich tygodni istnienia III Rzeszy i życia Adolfa Hitlera. Bardzo lubię takie filmy. Dziękuję za polecenie, dziś obejrzę :) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 20 maja 2023 Udostępnij Napisano 20 maja 2023 Polecam : Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 21 maja 2023 Udostępnij Napisano 21 maja 2023 (edytowany) Air (jest na Amazon) https://www.imdb.com/title/tt16419074/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_q_air w rolach głównych matt damon , jason bateman , chris tucker , ben afleck (który też reżyseruje) Zaczyna się od wspominek co wydarzyło się w 1984 przy utworze money for nothing (jest klimat) , film opowiada o tym jak firma Nike weszła we współpracę z Michaelem Jordanem - buty Air Jordan. Bardzo dobra realizacja + co jakiś czas pojawia się kawałek muzyczny z epoki Polecam Edytowano 21 maja 2023 przez Kubakk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 21 maja 2023 Udostępnij Napisano 21 maja 2023 Polecam fanom Davida Bowie. Moonage Daydream https://www.netflix.com/gb/title/81608221 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramgedon Napisano 23 maja 2023 Udostępnij Napisano 23 maja 2023 Dla mnie ogromnym zaskoczeniem okazał się film: Strażnicy Galaktyki 3, mimo że twórczość Marvela nigdy nie była moim ulubionym rodzajem. Jestem zafascynowany graficznymi rozwiązaniami, które po prostu uruchamiają i relaksują wypełnienie czaszki. Fabuła swoją drogą, dość przewidywalna, ale kilka elementów bardzo mnie zaskoczyło. Może ktoś obejrzał w 3D? Warto? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 23 maja 2023 Udostępnij Napisano 23 maja 2023 25 minut temu, Ramgedon napisał: Dla mnie ogromnym zaskoczeniem okazał się film: Strażnicy Galaktyki 3, mimo że twórczość Marvela nigdy nie była moim ulubionym rodzajem. Jestem zafascynowany graficznymi rozwiązaniami, które po prostu uruchamiają i relaksują wypełnienie czaszki. Fabuła swoją drogą, dość przewidywalna, ale kilka elementów bardzo mnie zaskoczyło. Może ktoś obejrzał w 3D? Warto? Jesli juz ktos o tej pozycji wspomnial. Dla mnie ten film tez okazal sie zaskoczeniem. Niestety negatywnyn. Jak do tej pory najgorszym filmem z marvela byl dla mnie ostatni Thor . Wakandy nie ogladalem. Ale w tym odlecieli totalnie. Wszedzie piosenki, bohaterowie juz nie rozmawiaja ale krzycza na siebie, wprost mowienie o jednym z bohaterow ze jest glupi ? By zapytac gdzie kogos moga znalezsc musieli wyladowac na domach i doprowadzic do bojki. Oczywiscie wielka czerwona piramida byla niewidoczna. Kilka jeszcze drobnostek ale juz nie bede wymienial. Film jak najbardziej ok do ogladniecia jednak takie wpadki potrafia czlowiekowi zepsuc nastroj. Szczegolnie w sytuacji gdy poprzednie filmy byly naprawde dobre. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 25 maja 2023 Udostępnij Napisano 25 maja 2023 (edytowany) Dawni nie oglądałem 👍 Edytowano 25 maja 2023 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Barzycki Napisano 5 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2023 Ostatnio oglądałem szybcy i wściekli 10 CDA na https://cineflix.pl/filmy/szybcy-i-wsciekli-10/ - Mogę polecić.. super film z długiej serii Podobno przedostatni.. niedługo wychodzi nowy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 7 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2023 3 godziny minęły , warto oglądać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 8 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2023 Ponad 3 godziny za mną ten pomysł z kopią mózgu - na bank ciąg dalszy nastap;i Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 9 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2023 Sisu z 2023 produkcji fińskiej. Film brutalny, niemal gore. Film absurdalny i niedorzeczny, surrrealistyczny. Film przerysowany. Film momentami groteskowy, nawet można parsknąć śmiechem. A jako całość uważem że to całkiem solidne i dobre kino. Ścieżka dźwiękowa tylko E-AC3 z Atmos, ale przyprawia o ciarki na plecach. Postać bohatera ma ma w sobie coś z Johna Wick'a, ale w wydaniu osadzonym w realiach zbliżającego się końca II Wojny Światowej na bezkresach skandynawskich przestrzeni. Warto odhaczyć jako obejrzany. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts