Amarok Napisano 2 lipca 2022 Udostępnij Napisano 2 lipca 2022 4 minuty temu, J4Z napisał: ehh zakochałem się 😄 Ale ty romantyczny 😀. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 4 lipca 2022 Udostępnij Napisano 4 lipca 2022 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 4 lipca 2022 Udostępnij Napisano 4 lipca 2022 Słynne, grające - chyba - krzesło Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 8 lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 lipca 2022 https://www.infoaudio.pl/artykul/2167,fyne-vintage-classic-wielu-czekalo-i-sie-doczekalo Zwłaszcza Fyne Vintage przypadł mi do gustu. Kwestia jeszcze jak zabrzmią i jaka będzie cena. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 8 lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 lipca 2022 Nowocześnie już było. Widać, że kolumny mają - wzorem starych modeli - pokrętła regulacyjne. Regulacje tego typu uznawane są z kolei przez współczesnych, tradycyjnych audiofilów za amatorszczyznę (brzmienie "reguluje" się przecież czymś innym). Oj, wieszczę zgryz światopoglądowy;) Towarzyszące gałkom Fyne wykresy mogą być jednak inspirujące dla posiadaczy innych kolumn (i gałek we wzmacniaczach, czy suwaków w DSP). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 8 lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 lipca 2022 2 godziny temu, J4Z napisał: Nowe wintadże, co to się porobiło Nowe wintadże może byc całkiem ładne. Kolumny Yamaha widziałeś? Model 5000. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 8 lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 lipca 2022 Coraz więcej firm robi wizualne kopie swoich dawno zapomnianych hitów. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 8 lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 lipca 2022 28 minut temu, Kraft napisał: Coraz więcej firm robi wizualne kopie swoich dawno zapomnianych hitów. Kef zrobił to samo z setkami , pytanie po co ładować kasę w ten przeżytek wizualny, skoro przyszłością są konglomeraty wzmacniacza , przedwzmacniacza , bluetooth , HDMI , kolumny , DSP , streamera ........ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 8 lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 lipca 2022 4 godziny temu, Kraft napisał: Coraz więcej firm robi wizualne kopie swoich dawno zapomnianych hitów. Stare ładniejsze. A przezroczysty woofer "mówi" że na srednicy będą "pożądane czary"👍 Ciekaw jestem jak bybtak bezposrednio porównać obie konstrukcje🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 8 lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 lipca 2022 5 godzin temu, tomek4446 napisał: Kef zrobił to samo z setkami ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 8 lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 lipca 2022 7 minut temu, Kraft napisał: ? no dobra , pisałem pod presją w robocie , chodziło o JBL Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 8 lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 lipca 2022 A mnie się te białe, nowoczesne monitory baaardzo podobają :). Dobrze, że nie mają tego daszka co czerwone. Nie mogę się na nie napatrzeć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 8 lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 lipca 2022 (edytowany) 12 minut temu, kaczadupa napisał: Dobrze, że nie mają tego daszka co czerwone. Póki nie pada. 13 minut temu, tomek4446 napisał: no dobra , pisałem pod presją w robocie , chodziło o JBL Ok. Literówka;) Edytowano 8 lipca 2022 przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 8 lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 lipca 2022 :). Zerknąłem na cenę i... przytuliłem czule swoje ATC 7. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 8 lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 lipca 2022 17 minut temu, kaczadupa napisał: Dobrze, że nie mają tego daszka co czerwone. kurna , dobrze że żona nie tego nie widzi. idealnie kolorem te czerwone pasują w kuchni do czajnika elektrycznego i sokowirówki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 8 lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 lipca 2022 45 minut temu, kaczadupa napisał: A mnie się te białe, nowoczesne monitory baaardzo podobają :). Dobrze, że nie mają tego daszka co czerwone. Nie mogę się na nie napatrzeć. 7 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 8 lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 lipca 2022 Widać że inspiracje były czerpane z różnych źródeł 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 8 lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 lipca 2022 Nie bawię się z Wami... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 8 lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 lipca 2022 Przecież cały czas bawisz się w testowanie wzmacniaczy 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 8 lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 lipca 2022 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: Nie mogę się na nie napatrzeć. Prawie równie paskudne co moje 😁 Ale jak już coś... to wiesz że 3 to magiczny number of the beast, a właściwie to nawet 3.2 🙃 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 8 lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 lipca 2022 Marcin, masz u mnie bana na dwa dni na whatsappie hehe. Śliczne są te białe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 8 lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 lipca 2022 Kiedy jest w planach kolejny zlot? Może się wybiorę żeby posłuchać czegoś innego niż u siebie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 8 lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 lipca 2022 5 minut temu, muzofan napisał: Kiedy jest w planach kolejny zlot? Może się wybiorę żeby posłuchać czegoś innego niż u siebie Póki co, cisza w tym temacie 🙂. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 9 lipca 2022 Udostępnij Napisano 9 lipca 2022 (edytowany) Jeszcze jedno neoretro. Steampunkowy HiFi Rose RA180. Edytowano 9 lipca 2022 przez Kraft 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 10 lipca 2022 Udostępnij Napisano 10 lipca 2022 Dnia 8.07.2022 o 22:57, muzofan napisał: Kiedy jest w planach kolejny zlot? Może się wybiorę żeby posłuchać czegoś innego niż u siebie Trzeba prosić i naciskać na naszą wierchuszkę, która dotychczas organizowała udane zloty. Z tego co wiem było ich już cztery. Ja miałem przyjemność być na ostatnim, mam nadzieję, że nie ostatnim. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts