RLC2 Napisano 22 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2023 Ale jednak ktoś już pewnie na polskim elektryku zarobił! Izery nima i kasy też nima 😉 26 minut temu, Dedal75 napisał: UNITRA to nie tylko marka , to jest wspomnienie tamtych czasów (dla mnie) , no ale jak komuś się przelewa to z sentymentu może zamówić w ciemno 😉 (dla mnie też ) niech próbują może im się uda. Jestem za wspieraniem polskich produktów ale nie za taką kasę nie mój pułap cenowy. Cześć pokaże ile lat będą istnieć. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 22 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2023 Przy tych cenach moze to sie szybciej skonczyc niz myslimy. Oby nie ... Trzeba poczekac na odlsuchy i recenzje. Moze samemu z ciekawosci sprawdzic? Czas pokaze. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 22 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2023 53 minuty temu, RLC2 napisał: Można kombinować żeby zrobić u nich zlot forumowy dla nich to darmowa reklama przecież, myślę że chętnie by poznali opinię audiofili. Nie zaliczam się to tak zacnego grona , ale można . Ważni są ludzie , sprzęt to tylko dodatek 😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 22 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2023 1 godzinę temu, Dedal75 napisał: Coś to słabo idzie Pod koniec filmiku jest info, że 30 czerwca rusza przedsprzedaż, a 27 października pierwsze wysyłki zamówień. Recenzje mają pojawić się wcześniej. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 22 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2023 15 minut temu, lpomis napisał: Pod koniec filmiku jest info, że 30 czerwca rusza przedsprzedaż, a 27 października pierwsze wysyłki zamówień. Recenzje mają pojawić się wcześniej. Skladanie zamowien w ciemno przez 4 miesiace? O. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 22 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2023 18 minut temu, lpomis napisał: Recenzje mają pojawić się wcześniej. Już dawno napisane. Wojtek, Ty jesteś dla mnie wiarygodny, czekam na Twoją. 1 godzinę temu, Artur Brol napisał: Trzeba poczekac na odlsuchy i recenzje. Arturze, naprawdę masz potrzebę, by przeczytać te recenzje? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 22 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2023 14:29 z filmiku jest milusie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 22 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2023 38 minut temu, lpomis napisał: Recenzje mają pojawić się wcześniej Przecie już w magazynach wnętrzarskich są… 18 minut temu, AudioTube napisał: Wojtek, Ty jesteś dla mnie wiarygodny, czekam na Twoją No i tu się zgodzę… 1 godzinę temu, Artur Brol napisał: Trzeba poczekac na odlsuchy i recenzje Wolałbym przesłuchać taki sprzęt… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 22 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2023 Z ciekawosci pewnie ze przeczytam. Zasze to milo jak rodacy sobie radza.🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 22 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2023 Tylko że zamiast Deck-a jest DAT 🤷🏿♂️ No ale by się pobawił . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 22 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2023 4 godziny temu, RLC2 napisał: UNITRA coś więcej 🙂 Wygląda to profesjonalnie. Lepiej niż przypuszczałem. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 22 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2023 3 godziny temu, Mariusz Kopacki napisał: 14:29 z filmiku jest milusie Ciekawe jak te pomiary przełożą się na praktykę czyt. odsłuch. Czas pokaże. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 25 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2023 Najnowsze AE, wyglądem jestem kupiony. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 25 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2023 Za sam wyglad nalezy sie nagroda. Ciekawe jak gra. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 27 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 27 czerwca 2023 A teraz coś "trochę" droższego. Goldmund Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 27 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 27 czerwca 2023 To ten za 90 tysiecy euro? 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 27 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 27 czerwca 2023 Nie widać ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 27 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 27 czerwca 2023 Nie 🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 28 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 28 czerwca 2023 (edytowany) Dnia 25.06.2023 o 23:25, kaczadupa napisał: W pierwszej chwili patrzac na foto myślałem że to nowe Magico. No ale rzut okiem na charakterystyczną budowę zewnętrzną przetworników... i wszystko jasne Edytowano 28 czerwca 2023 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 28 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 28 czerwca 2023 (edytowany) Marco Serri Design i Angstrom Audiolab z Włoch. Edytowano 28 czerwca 2023 przez Adi777 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 28 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 28 czerwca 2023 (edytowany) 19 godzin temu, kaczadupa napisał: A teraz coś "trochę" droższego. Goldmund Ja bym zajrzał do środka najpierw, bo to jedna z marek, która również wkładała tanie klamoty od innych producentów😉 A nuż jakieś klamoty z topowego robota sprzątającego by się znalazły. 😁 Edytowano 28 czerwca 2023 przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 28 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 28 czerwca 2023 Flagowego, FLAGOWEGO!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 11 lipca 2023 Udostępnij Napisano 11 lipca 2023 (edytowany) Chociaż nie odgrody to jednak bym się ucieszył Nowe SF. Ok. 160 kzł Piękny kolor ścianek. Edytowano 11 lipca 2023 przez kaczadupa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 11 lipca 2023 Udostępnij Napisano 11 lipca 2023 Sonusy Sonusami ale jednak urody tym Epicon 2 nie da sie odmowic 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 11 lipca 2023 Udostępnij Napisano 11 lipca 2023 2 godziny temu, Artur Brol napisał: Sonusy Sonusami ale jednak urody tym Epicon 2 nie da sie odmowic Seria Epicon jest przepiękna. Miałem okazję posłuchać Epiconów 8. Jak pięknie wyglądają tak pięknie grają. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts