RoRo Napisano 22 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 listopada 2022 Ale numer: Argentyna 1:2 Arabia Saudyjska! Zaczęło się zgodnie z przewidywaniami od bramki Messiego w 10 minucie, a potem... trzy nieznane gole dla Argentyńczyków, 2 bramki dla Arabów na początku drugiej połowy-i sytuacja (oraz gra) zmieniła się diametralnie. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 22 listopada 2022 Udostępnij Napisano 22 listopada 2022 Tj. właśnie urok MŚ i ponoć ta Arabia Saudyjska jest najsłabsza w naszej grupie? O godzinie 17:00 mecz Polska-Meksyk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 22 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 listopada 2022 I co -będzie powtórka z Messiego? Parę lat temu w Rosji nasi wzięli niechlubny przykład z Niemców... A w sobotę o 14-z Arabią. Po meczu z Chile boję się tego z Meksykiem, po dzisiejszym dniu-dojdzie obawa co pokażą z Saudyjczykami. Ale przynajmniej trener Michniewicz nie będzie mógł powiedzieć, że go zaskoczyli 🤣 A wczoraj Holandia dopiero w końcówce wykazała się skutecznością, bo zapowiadało się na remis z Senegalem. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 22 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 listopada 2022 Na razie nie jest źle - 20 minut wyrównanej gry i nawet da się słuchać komentatorów... 😎 Ciekawe, jak będzie: - bez szaleństw i 0:0 ? - prawie do końca bez bramek, a skończy się jak wczoraj z Holandią i 2 gole na koniec meczu? - 1:3 i bramka Lewandowskiego? - a może "Przebudzenie Mocy" (albo raczej "nasi znaleźli kulki mocy") i wygrana polskiej drużyny po kontratakach ? - raczej nie przewiduję "angielskiego" wyniku jak wczoraj i tylu bramek Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 22 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 listopada 2022 No i pierwsza opcja stała się rzeczywistością - bramek nie było... i wynik oddawał mecz. Meksykanie się cieszą, że ich bramkarz obronił karny Lewandowskiego, a Polacy - że nie przegraliśmy meczu. Ale tego się nikt nie spodziewał po pierwszych meczach naszej grupy: Arabia Saudyjska - 3 punkty Meksyk i Polska - 1 punkt Argentyna - 0 punktów No i (chwilowo - przynajmniej do soboty)) jesteśmy lepsi od Argentyny. Ale nasza drużyna ma wiele do poprawki... W meczu zupełnie nie było widać Zielińskiego, a w obu drużynach najlepsi byli chyba bramkarze. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 22 listopada 2022 Udostępnij Napisano 22 listopada 2022 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 22 listopada 2022 Udostępnij Napisano 22 listopada 2022 Choć kiedyś kochałem piłkę nożną jak..... to MŚ w Katarze to dla mnie porażka ideowa całej fifa i najlepszy przykład degrengolady idei sportowych. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 22 listopada 2022 Udostępnij Napisano 22 listopada 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 22 listopada 2022 Udostępnij Napisano 22 listopada 2022 Co do meczu naszej reprezentacji : takich rzygowin to dawno nie widziałem dno i wodorosty to mało powiedziane wstyd tak grać , już lepiej było przegrać te baraże i oszczędzić sobie wstydu Arabusy mi dzisiaj zaimponowały. Można qr.a ? Można ! Tylko nie można wyjść z obsraną zbroją już z szatni. I trzeba chcieć powalczyć i pograć. A nie powybijać piłkę na oślep....co za żenada..... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 23 listopada 2022 Udostępnij Napisano 23 listopada 2022 Ja nie wiem jak Robert może wytrzymać w szatni z takimi przegrywami i takim mentalem. To pierwsza sprawa. Druga to jak powazny kraj który ma potencjał pilkarski bierze za selekcjonera kogoś kto nie ma pojęcia o piłce na najwyższym poziomie (Fornalik, Brzęczek, Michniewicz) Sousa był szczurem ale u niego cały czas było że jesteśmy dobrzy, że możemy grać fajna piłkę. Była wiara i te mecze się oglądało przyjemniej. Dlaczego ten je... PZPN nie zapłaci jakiemuś fachowcowi światowej klasy ktory aktualnie jest bez pracy jak np. Wenger czy Bielsa? Kogoś z charyzma. Dopóki nie będzie dobrego selekcjonera nie będzie wyników. Jeb.. PZPN! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 23 listopada 2022 Udostępnij Napisano 23 listopada 2022 15 godzin temu, terracan1929 napisał: Arabusy mi dzisiaj zaimponowały. Można qr.a ? Można ! Tylko nie można wyjść z obsraną zbroją już z szatni. I trzeba chcieć powalczyć i pograć. A nie powybijać piłkę na oślep....co za żenada..... Dokładnie tak, zero pomysłu na grę, zero strzałów na bramkę i jakoś ciężko poruszali się nasi zawodnicy w porównaniu do rywali. Gdyby meksykanie byliby skuteczniejsi to o remisie moglibyśmy pomarzyć, a tak się cieszymy z niego, chociaż moim zdaniem nie zasłużyliśmy po tym co pokazali. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 23 listopada 2022 Udostępnij Napisano 23 listopada 2022 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 23 listopada 2022 Udostępnij Napisano 23 listopada 2022 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 26 listopada 2022 Udostępnij Napisano 26 listopada 2022 Co za emocje, prawie zawał ale ZWYCIĘSTWO! 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 26 listopada 2022 Udostępnij Napisano 26 listopada 2022 Fajna sprawa, sobotni mecz o tej godzinie. Plaża jest dzięki temu niemal pusta. 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 27 listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 listopada 2022 Pierwsze miejsce w grupie i teoretycznie wystarczy nam remis do awansu. Z drugiej strony Argentyna pokonała Meksyk i do pewnego awansu potrzebuje wygranej, także zapowiada się ciekawy mecz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 27 listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 listopada 2022 Możliwe scenariusze na kolejny mecz. Autorem tabelki jest użytkownik wujek_stiopa z serwisu wykop.pl. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 29 listopada 2022 Udostępnij Napisano 29 listopada 2022 Od dzisiejszego dnia mecze będą odbywać się o godzinach 16:00 oraz 20:00 Niektóre drużyny mają już zapewniony awans, a inne pożegnały się z turniejem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 30 listopada 2022 Udostępnij Napisano 30 listopada 2022 Zatem strzelić dwie bramy i trzymać kciuki za Meksyk😃🇵🇱 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 30 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 30 listopada 2022 Ale dupny poziom meczu (tzn. nasza gra) i fart totalny, ale awans Polski i teraz kolejny łomot od Francji. Na plus - gra Szczęsnego i obroniony przez niego karny. Argentyna 2:0 Polska Meksyk 2:1 Arabia Saudyjska Ciekawe jak Niemcy.... Pozdrawiam PS. Ale dlaczego druga połowa w meczu Meksyk - Arabia zaczęła się prawie 2 minuty po naszym meczu? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 30 listopada 2022 Udostępnij Napisano 30 listopada 2022 To teraz dopiero im pokazemy 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 30 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 30 listopada 2022 taaaa Oni nam kankana i trzypak, a my im chyba "krakowiaka" i rozgrzanego Szczęsnego. Szkoda gadać, jest awans z grupy, ale poziom w drugiej połowie jeszcze gorszy niż w pierwszej. Znowu mało co zależało od nas, a bardziej od pozostałych zespołów w grupie. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 30 listopada 2022 Udostępnij Napisano 30 listopada 2022 Zasadniczo nie jestem kibicem piłkarskim od dawna, czasami coś tam obejrzę, ale dziś oglądałem i ....... w grze naszych piłkarzy od czasów, gdy ja oglądałem to nic się nie zmienia .... nadal niecelne podania, nikt nie wychodzi na czyste pozycje, no i linia obrony .... po 10m od bramki trafia w mór i ni ... dalej nie pójdzie tylko będzie piłkę kulać między soba na zasadzie .. ja jej niech ce, weź ty graj.... tyle lat, a jakbym wczoraj skończył oglądanie a było to dawno .... drugi mecz z Włochami na mistrzostwach w 82. No nic ... piłka jest okrągła a bramki są dwie ... "nic się nie stało" i gramy dalej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 30 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 30 listopada 2022 W niedzielę 4 grudnia o godzinie 16 mecz Francja - Polska A jeszcze końcowe zestawienie grupy 😄 1. Argentyna - 6pkt, bramki 5:2 2. Polska - 4 pkt, bramki 2:2 3. Meksyk - 4 pkt, bramki 2:3 4. Arabia Saudyjska - 3 pkt, bramki 3:5 Pozdrawiam PS. Myślałem, że jednak Messi dziś strzeli... Na szczęście nie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 30 listopada 2022 Udostępnij Napisano 30 listopada 2022 Przed pięćdziesięciu laty Kazimierz Górski powiedział ,, tak się gra jak przeciwnik pozwala,, No i w dalszym ciągu to ,,złote,, słowa. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts