Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
2 godziny temu, Redakcja AUDIO napisał:

Pominąłeś @MarcKrawczyk, który - liczę - przybędzie!

ooo, dobrze, że żona nie czyta forum...

2 godziny temu, tomek4446 napisał:

Ja też liczę na kolegów ! 

na razie szanse na to są, tak mniej więcej większe niż połowę..., proszę o wpisanie na listę rezerwową...

Napisano (edytowany)
10 minut temu, MarcKrawczyk napisał:

proszę o wpisanie na listę rezerwową...

Marcin , to tak nie działa. Lista główna jest bezpłatna , za to ta rezerwowa ........... :) 

Chłopie przyjeżdżaj i już.

Edytowano przez tomek4446
Napisano

W związku z wizją lokalną Salonu TOP HI FI dokonaną przez Krzysztofa / @Chilli / muszę ze smutkiem poinformować , ze zamykam listę główną uczestników Zlotu w Łodzi. Powód jest prozaiczny , więcej nas nie da rady upchnąć w Salce odsłuchowej. Padła propozycja zorganizowania tur odsłuchowych , ale jakoś nie widzę tego sensu. 

Proszę za tym osoby którym , coś wyskoczy i nie będą mogły przyjechać o jak najwcześniejsze powiadomienie.

Napisano
12 minut temu, Kraft napisał:

Jeśli się znajdzie jeszcze jakieś miejsce, to z chęcią przybędę.

Jarek , masz dwie opcje. Pierwsza miejsce na dostawce przy kiblu , druga bardziej atrakcyjna za kolumnami . Możesz uczestniczyć w ślepym teście :)

A poważnie to przyjeżdżaj , damy radę się zmieścić.

Jak już wspominałem Salon chciał zrobić dwie tury. Druga zmiana 23.00 - 6.00 :)

Napisano

Jako spóźnialski, chciałbym się jeszcze dopisać do listy osób zainteresowanych kolejnym zlotem! 
Myślę, że to bezpieczny termin i większość w tym okresie powinna się cieszyć jako takim zdrowiem :) 

Napisano (edytowany)

@Dawid7 już Ci napisałem , będziemy improwizować , przyjedź.

Od razu powiem , że w związku z nadprogramową ilością osób komfort może być mniejszy ale jak pokazały poprzednie Zloty , to ludzie są najważniejsi. Mam nadzieję , że nikt nie będzie narzekał, że siedzi na glebie :)

Edytowano przez tomek4446
Napisano

Salka w Topie w Łodzi faktycznie wydaje się stosunkowo niewielka. Ale jak się troszkę skompresujemy, to myślę, że bez problemu damy radę. Fajnie się będzie znowu spotkać i poznać osobiście z „nowymi”! :)

Fotka z internetów:

D07F68ED-137F-4474-A88C-1D3EA4A8A5A8.jpeg

Napisano

@stach_s - oj tak. Też liczę na Bowersy i mam cichą nadzieję na ich pewne odkupienie. Model 705 Signature, który poznałem u  @MMarek jest naprawdę świetny! Z kolei kilka dni temu w Topie w Gdańsku miałem okazję posłuchać podłogowych 702 S2 i to było jakieś nieporozumienie. Mam nadzieję, że to była tylko wina totalnie skopanej akustyki w salonie...

Napisano
19 godzin temu, lpomis napisał:

Salka w Topie w Łodzi faktycznie wydaje się stosunkowo niewielka.

Będę w sobotę w Salonie , zobaczę jak kubatura wygląda w realu.

52 minuty temu, Grzesiek202 napisał:

W każdym razie proszę mnie wpisać na jakąś listę rezerwowych czy coś...

jak najbardziej jesteś ujęty. 

Napisano (edytowany)
11 godzin temu, lpomis napisał:

@stach_s - oj tak. Też liczę na Bowersy i mam cichą nadzieję na ich pewne odkupienie. Model 705 Signature, który poznałem u  @MMarek jest naprawdę świetny! Z kolei kilka dni temu w Topie w Gdańsku miałem okazję posłuchać podłogowych 702 S2 i to było jakieś nieporozumienie. Mam nadzieję, że to była tylko wina totalnie skopanej akustyki w salonie...

Z jaki wzmacniaczem słuchałeś?

Przy okazji zapytam, bo prawdopodobnie coś przegapiłem. Co się dzieję z naszą rodzynką Asią, która była bardzo aktywna na forum, a także uczestniczyła w zlocie?

Edytowano przez MMarek
Napisano
25 minut temu, lpomis napisał:

Nad C388, Michi X3, Hegel H390.

Bowersy z Heglem to chyba połączanie bardziej sportowe niż muzyczne. :)Ciekawe, czemu nie zagrały z Nadem. A co do akustyki - rozumiem, że to salon na Leśmiana? Nigdy tam nie byłem. Słuchałem w Top Hifi w Sopocie i wydawało mi się, że było ok. Ale oczywiście monitory nie są pod tym względem tak wymagające jak podłogówki.

Przy okazji - jak znów będziesz odwiedzał tamten salon na Leśmiana, to zapraszam do siebie - mieszkam w odległości 2.5km - niecałe pół godziny spaceru z salonu, samochodem pewnie 5-10 minut. :)