Kraft Napisano 31 października 2021 Udostępnij Napisano 31 października 2021 Ja chyba też dam radę metr kwadratowy pochłaniaczy przywieźć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 31 października 2021 Udostępnij Napisano 31 października 2021 Ja mogę, dorzucić kolejne 1.5m2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 31 października 2021 Udostępnij Napisano 31 października 2021 8 minut temu, slaw0001 napisał: Ja mogę, dorzucić kolejne 1.5m2 31 minut temu, Kraft napisał: Ja chyba też dam radę metr kwadratowy pochłaniaczy przywieźć. 1 godzinę temu, Seb napisał: Dlatego też ze swojej strony zachęcam każdego zmotoryzowanego do wrzucenia do bagażnika trochę wełny. Potrzebna będzie jeszcze blachodachówka , rynny , tynk , membrana ...... bo ocieplenie jak rozumiem dojedzie ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 31 października 2021 Udostępnij Napisano 31 października 2021 (edytowany) Zamiast blachodachówki gont bitumiczny będzie lepszy. Edytowano 31 października 2021 przez Seb Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 31 października 2021 Udostępnij Napisano 31 października 2021 27 minut temu, tomek4446 napisał: Potrzebna będzie jeszcze blachodachówka , rynny , tynk , membrana ...... bo ocieplenie jak rozumiem dojedzie ? Moje bardziej jako wyposażenie sypialni bo na bazie 10cm pianki i mogą z powodzeniem robić jako materac.🤪 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 31 października 2021 Udostępnij Napisano 31 października 2021 Ponieważ tematy są dwa, pozwolę sobie zapytać raz jeszcze: - jest ktoś z Legnicy lub okolic? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 5 listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 listopada 2021 Czy można wstępnie dopisać się do listy chętnych? Jestem prawie z Łodzi więc daleko nie mam a chętnie bym posłuchał czegoś innego niż mam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 5 listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 listopada 2021 25 minut temu, muzofan napisał: Czy można wstępnie dopisać się do listy chętnych? Jestem prawie z Łodzi więc daleko nie mam a chętnie bym posłuchał czegoś innego niż mam A weźmiesz ATC 😝? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 5 listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 listopada 2021 Spodziewałem się takiego pytania. Przecież sam masz ATC Jestem przygotowany i już mam naszykowaną paletę na kolumny Gdyby ktoś bardzo chciał to ATC można posłuchać u mnie jedynie w domu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 5 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 listopada 2021 1 godzinę temu, muzofan napisał: Czy można wstępnie dopisać się do listy chętnych? Kilka dni temu jedna z zapisanych osób powiadomiła mnie o rezygnacji z udziału. Wpisuję Cię więc do kajecika na listę chętnych Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 5 listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 listopada 2021 Fajnie Cały system stereo muszę brać ze sobą czy wystarczy skrzynka whisky? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 5 listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 listopada 2021 Ta skrzynka to dla nas czy tego co zrezygnował?😊 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 5 listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 listopada 2021 9 minut temu, muzofan napisał: wystarczy skrzynka whisky? Whisky nie lubię, może być czysta 😉. 52 minuty temu, muzofan napisał: Spodziewałem się takiego pytania. Przecież sam masz ATC Problem w tym, że moje atc są w serwisie i nie wiadomo kiedy wrócą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 5 listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 listopada 2021 Pożyczyć Ci moje ATC na jakiś czas żeby trochę osłodzić oczekiwanie? 😉 Jakaś awaria? Mam wstręt do "czystej" 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 5 listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 listopada 2021 4 minuty temu, muzofan napisał: Pożyczyć Ci moje ATC na jakiś czas żeby trochę osłodzić oczekiwanie? 😉 Jakaś awaria? Mam wstręt do "czystej" 🤣 Na osłodę mam jeszcze PMC. A kolumnom przytrafiło się coś takiego: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 5 listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 listopada 2021 Dnia 31.10.2021 o 21:34, 1Ender napisał: Ponieważ tematy są dwa, pozwolę sobie zapytać raz jeszcze: - jest ktoś z Legnicy lub okolic? Ja będę jechał z Wrocławia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 6 listopada 2021 Udostępnij Napisano 6 listopada 2021 Sławek trzeba było coś posłuchać... @Audio Autonomy też z Wrocławia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 6 listopada 2021 Udostępnij Napisano 6 listopada 2021 3 minuty temu, J4Z napisał: Ło cholera, a co to się stało? To mechaniczne czy ze "starości"? Wyrazy współczucia Kiedy ich słuchałeś, też już to miały 😐. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 7 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 listopada 2021 W sprawie elektroniki na zlot zapraszam do tego wątku: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 7 listopada 2021 Udostępnij Napisano 7 listopada 2021 Pytanie nie z cyklu "egzystencjalnych". Czy ktoś ewentualnie byłby zainteresowany na pozostanie w Łodzi na sesję wieczorną na podsumowaniu Zjazdu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 7 listopada 2021 Udostępnij Napisano 7 listopada 2021 Mam pytanie do "miejscowych". Chciałbym połączyć przyjemne z pożytecznym i przyjechać na miejsce trochę wcześniej. Co można by zobaczyć ciekawego w okolicy w ciągu około dwóch godzin? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 7 listopada 2021 Udostępnij Napisano 7 listopada 2021 @slaw0001 pytanie z cyklu "ekonomicznych " , stawiasz ? Serio , to zobaczymy jak się sprawy potoczą . Lepiej takie pozlotowe imprezy wychodzą latem , ale ja jako autochton mogę towarzyszyć. 2 minuty temu, Seb napisał: Co można by zobaczyć ciekawego w okolicy w ciągu około dwóch godzin? Najbliższa "Żabka " jest ...... A poważnie to Salon jest siedem minut pieszo od " reprezentacyjnej" ulicy Łodzi tj. Piotrkowskiej. Króluje secesja i knajpy . Możesz się przejść do Manufaktury , a więc przerobionej na kompleks zakupowo - wypoczynkowy Fabryki Pana Poznańskiego / tam była kręcona Ziemia Obiecana/. Przed kompleksem jest Pałac Poznańskiego udostępniony do zwiedzania. Po za pięknymi fabrykanckimi wnętrzami, można się załapać na wystawę okolicznościową. W pobliżu salonu będziesz miał też pięknie odnowioną cerkiew , nie wiem tylko jak z wstępem , kiedyś nie było można. A , i rzut beretem jest Top Hi Fi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 7 listopada 2021 Udostępnij Napisano 7 listopada 2021 7 minut temu, tomek4446 napisał: @slaw0001 pytanie z cyklu "ekonomicznych " , stawiasz ? Serio , to zobaczymy jak się sprawy potoczą . Lepiej takie pozlotowe imprezy wychodzą latem , ale ja jako autochton mogę towarzyszyć. Organizatorom a i owszem. Wiadomo Ty u siebie jesteś, ale głównie pytam tych, którym np. może nie chcieć się wracać po nocy. Bo jak mam nocleg rezerwować "to im wcześniej tym prędzej" 😜. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 7 listopada 2021 Udostępnij Napisano 7 listopada 2021 Chciałam przyjechać z rodziną, ale mąż rozsądnie stwierdził, że Łódź, pod koniec listopada to średni pomysł na wypad z dziećmi więc po prostu muszę wrócić do domu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 7 listopada 2021 Udostępnij Napisano 7 listopada 2021 6 minut temu, Asia napisał: Chciałam przyjechać z rodziną, ale mąż rozsądnie stwierdził, że Łódź, pod koniec listopada to średni pomysł na wypad z dziećmi więc po prostu muszę wrócić do domu. No dobra. Jedna osoba usprawiedliwiona, ale pewnie już żałuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts