Dzik Napisano 30 marca 2022 Udostępnij Napisano 30 marca 2022 2 godziny temu, tomek4446 napisał: 90-123 Łódź ul. Polskiej Organizacji Wojskowej 36/38 Heh, mieszkałem kiedyś w tym budynku, jako student. Był tam monopolowy, a kawałek dalej, na rogu bar mleczny z tanimi, domowymi obiadami. Naprzeciwko jest park, gdzie zawsze wieczorami stały panie wykonujące tzw. najstarszy zawód świata. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 31 marca 2022 Udostępnij Napisano 31 marca 2022 @mkk na razie pozostaje 7-my. Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie , mamy jeszcze trochę czasu. @Dzik , monopolowego już nie ma , jest Żabka , baru też nie ma , Panie się ucywilizowały i już nie pracują w parku Jedyne co jest to właśnie park , choć z przykrością stwierdzę , że trochę okrojony , bo jakiś debil przy okazji budowy Dworca Łódź Fabryczna postanowił wybetonować wszystko jak leci . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 31 marca 2022 Udostępnij Napisano 31 marca 2022 @tomek4446 a już myślałam, że idea została pogrzebana 😉 Będę Odezwę się na PW ws. szczegółów, żeby tu już nie zaśmiecać wątku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 31 marca 2022 Udostępnij Napisano 31 marca 2022 13 godzin temu, seba3002 napisał: Oczywiście postaram się być choćby po to żeby poznać osobiście moderatora Mariusza @MariuszZ. Mam nadzieję, że Ci za mocno nie podpadłem. Czuję dziwny niepokój 😂 Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 31 marca 2022 Udostępnij Napisano 31 marca 2022 😁 @seba3002 przyjeżdżaj, inaczej nie oddam Ci gazety 😋 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 31 marca 2022 Udostępnij Napisano 31 marca 2022 To ja wstępnie chciałbym się wbić na listę, jeśli zostanę dopuszczony 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 31 marca 2022 Udostępnij Napisano 31 marca 2022 23 godziny temu, seba3002 napisał: Na ten moment nie mowie tak, nie mówię nie. No coś Ty, do Łodzi Ci już nie po drodze?🙂 A tak bardziej poważnie to postaraj się. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 31 marca 2022 Udostępnij Napisano 31 marca 2022 10 godzin temu, Redakcja AUDIO napisał: @tomek4446 a już myślałam, że idea została pogrzebana 😉 Będę Odezwę się na PW ws. szczegółów, żeby tu już nie zaśmiecać wątku. A ja nie napiszę na PW, ale tutaj: "biere Olę i lecę". Wreszcie będzie okazja na pełniejszą obecność w spotkaniu (w sensie godzin, a nie czegoś innego), bo ostatnio nie były takiej możliwości... Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 31 marca 2022 Udostępnij Napisano 31 marca 2022 Już się cieszę ze spotkania. Od razu powiem , ze może być problem z parkingiem, najbliższy pewny jest w podziemiach Dworca Fabrycznego / płatny/. Z Dworca do Salonu jest rzut beretem. Niestety wciąż kopią połączenie między dworcami i na Fabryczny dojeżdżają pociągi jedynie z kierunku Warszawy. @Redakcja AUDIO Ola mam prośbę , jak znajdziesz chwilę zadzwoń do Top HI FI / 42 637 20 06 / by uwiarygodnić protektorat miesięcznika Audio Nie to by mi nie ufali , ale co kobieta, to kobieta .... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halik Napisano 1 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2022 Pierwszy ferie, drugi covid, to może na trzeci się załapię. Jeśli są jeszcze miejsca to ja, na ten przykład, bardzo chętnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 1 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2022 To już 4 dla ścisłości 😁. Pzdr Ps ja też jestem chętny choć u mnie się często plany zmieniają 😒 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 1 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2022 Panie i Panowie , rozmawiałem z Top HI FI . Do salki odsłuchowej da się upchnąć max. 15-16 osób. Z tego co na razie się doliczyłem mamy 10 osób , więc jest jeszcze miejsce. Salon jest duży więc jak coś można zrobić tury Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 1 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2022 @tomek4446 napisz, jeżeli można jakoś pomóc w organizacji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 1 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2022 19 minut temu, tomek4446 napisał: Panie i Panowie , rozmawiałem z Top HI FI . Do salki odsłuchowej da się upchnąć max. 15-16 osób. Z tego co na razie się doliczyłem mamy 10 osób , więc jest jeszcze miejsce. Salon jest duży więc jak coś można zrobić tury Tomek a mnie i Arka wliczasz? Ja będę na bank a Arek pewnie też. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 1 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2022 Widzę , że zainteresowanie wzrasta , a więc stwórzmy listę: 1. @Redakcja AUDIO 2. @Asia / mam nadzieje , że przybędzie/ 3. Paulina 4. @lpomis 5. @RoRo 6. @MariuszZ 7. @seba3002 8. @halik 9. @Chilli 10. @stach_s 11. @Dedal75 12. @slaw0001 13. @Arko55 14. @nowy78 15. @tomek4446 Jak kogoś pominąłem , przepraszam proszę się dopisać. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 1 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2022 Pominąłeś @MarcKrawczyk, który - liczę - przybędzie! @mkk - a Ty wyrzuć ten felerny kalendarz, Łódź czeka wraz z nami Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 1 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2022 Każdy inny termin jak najbardziej , ale 7 maj odpada Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 1 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2022 @mkk no i kto będzie mi robił zdjęcia z ukrycia? Szkoda wielka, jeśli jednak coś się zmieni, krzesełko będzie czekać 😎 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 1 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2022 A Jarek i Pan Witek 😝? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 1 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2022 46 minut temu, Redakcja AUDIO napisał: Pominąłeś @MarcKrawczyk, który - liczę - przybędzie! @mkk - a Ty wyrzuć ten felerny kalendarz, Łódź czeka wraz z nami Ja też liczę na kolegów ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 1 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2022 Właśnie, właśnie A, no i @tomek4446 - zadzwonię, gdzie każesz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 1 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2022 59 minut temu, seba3002 napisał: A Jarek i Pan Witek 😝? Jarek Kaczyński będzie , gadasz !!! 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 1 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2022 12 minut temu, Dedal75 napisał: Jarek Kaczyński będzie , gadasz !!! 😂 No to przyjeżdżam 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 1 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2022 Nie zawsze sławnego aktora jest okazja poznać . Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 1 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2022 Tylko westchnę, znowu mnie ominie, co za życie. 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts