Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
2 godziny temu, tomek4446 napisał:

90-123 Łódź ul. Polskiej Organizacji Wojskowej 36/38

Heh, mieszkałem kiedyś w tym budynku, jako student. Był tam monopolowy, a kawałek dalej, na rogu bar mleczny z tanimi, domowymi obiadami. Naprzeciwko jest park, gdzie zawsze wieczorami stały panie wykonujące tzw. najstarszy zawód świata.

Napisano

@mkk na razie pozostaje 7-my. Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie , mamy jeszcze trochę czasu.

@Dzik , monopolowego już nie ma , jest Żabka , baru też nie ma , Panie się ucywilizowały i już nie pracują w parku :)

Jedyne co jest to właśnie park , choć z przykrością stwierdzę , że trochę okrojony , bo jakiś debil przy okazji budowy Dworca Łódź Fabryczna postanowił wybetonować wszystko jak leci .

Napisano
10 godzin temu, Redakcja AUDIO napisał:

@tomek4446 a już myślałam, że idea została pogrzebana 😉 Będę :) Odezwę się na PW ws. szczegółów, żeby tu już nie zaśmiecać wątku.

A ja nie napiszę na PW, ale tutaj:  "biere Olę i lecę". Wreszcie będzie okazja na pełniejszą obecność w spotkaniu (w sensie godzin, a nie czegoś innego), bo ostatnio nie były takiej możliwości...

Pozdrawiam

Napisano

Już się cieszę ze spotkania. Od razu powiem , ze może być problem z parkingiem, najbliższy pewny jest w podziemiach Dworca Fabrycznego / płatny/. Z Dworca do Salonu jest rzut beretem. Niestety wciąż kopią połączenie między dworcami i na Fabryczny dojeżdżają pociągi jedynie z kierunku Warszawy. @Redakcja AUDIO Ola mam prośbę , jak znajdziesz chwilę zadzwoń do Top HI FI  / 42 637 20 06 / by uwiarygodnić protektorat miesięcznika Audio :) Nie to by mi nie ufali , ale co kobieta, to kobieta  .... :) 

Napisano

Panie i Panowie , rozmawiałem z Top HI FI . Do salki odsłuchowej da się upchnąć max. 15-16 osób.

Z tego co na razie się doliczyłem mamy 10 osób , więc jest jeszcze miejsce. Salon jest duży więc jak coś można zrobić tury :)

Napisano
19 minut temu, tomek4446 napisał:

Panie i Panowie , rozmawiałem z Top HI FI . Do salki odsłuchowej da się upchnąć max. 15-16 osób.

Z tego co na razie się doliczyłem mamy 10 osób , więc jest jeszcze miejsce. Salon jest duży więc jak coś można zrobić tury :)

Tomek a mnie i Arka wliczasz? Ja będę na bank a Arek pewnie też.