MarcKrawczyk Napisano 9 maja 2022 Udostępnij Napisano 9 maja 2022 No, parę ciekawych ujęć jest w moim posiadaniu… a w pewexie niektórzy byli w formie jak za dawnych lat… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 9 maja 2022 Udostępnij Napisano 9 maja 2022 2 godziny temu, tomek4446 napisał: @S4Home , @Q21 Audio Styl , Audioplaza , @rms.pl Tomek w salonie Audio Styl, nie ma klasycznej salki odsłuchowej, no chyba, że coś się zmieniło. Jest za to duża sala, nie zaadoptowana akustycznie w której odbywają się odsłuchy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 9 maja 2022 Udostępnij Napisano 9 maja 2022 (edytowany) 26 minut temu, MarcKrawczyk napisał: No, parę ciekawych ujęć jest w moim posiadaniu… a w pewexie niektórzy byli w formie jak za dawnych lat… Dziwne ja nic nie mam ,,😆 Teraz to już ostatnie podrygi 😊 Edytowano 9 maja 2022 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 maja 2022 Udostępnij Napisano 9 maja 2022 1 minutę temu, lysyrafal napisał: Jest za to duża sala, nie zaadoptowana akustycznie w której odbywają się odsłuchy. Może być , jak wejdzie 20 osób to już jakaś adaptacja się tworzy. No i mam DL ...... 11 minut temu, MarcKrawczyk napisał: a w pewexie niektórzy byli w formie jak za dawnych lat… Druga młodość ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 maja 2022 Udostępnij Napisano 10 maja 2022 @tomek4446 dziekuje za tagowanie. Zarzucę temat w salonie. Bo ja generalnie i tak chciałem zorganizować coś takiego. Ilu Was jest i kiedy to planujecie? Piotr 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 10 maja 2022 Udostępnij Napisano 10 maja 2022 2 godziny temu, S4Home napisał: Ilu Was jest i kiedy to planujecie? 16-20 osób , kiedy to zależy od Was / ten weekend mam zajęty jak coś / Macie duży plus za parking . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 10 maja 2022 Udostępnij Napisano 10 maja 2022 (edytowany) @tomek4446 Po występie w Pewex-ie mam zaproszenie od klubów z całej Polski 😂 i przez to zajęte weekendy do września . To może na jesień 😁 Edytowano 10 maja 2022 przez Dedal75 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agnieszka Zabłocka - Gasek Napisano 10 maja 2022 Udostępnij Napisano 10 maja 2022 31 minut temu, Dedal75 napisał: Szanowni a kiedy jakiś zlot w Warszawie ? Chętnie bym wzięła udział. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 10 maja 2022 Udostępnij Napisano 10 maja 2022 1 minutę temu, Agnieszka Zabłocka - Gasek napisał: W Warszawie był zimą 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agnieszka Zabłocka - Gasek Napisano 10 maja 2022 Udostępnij Napisano 10 maja 2022 1 minutę temu, seba3002 napisał: W Warszawie był zimą 🙂 Uuuuuu. To mnie ominęła impreza Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 10 maja 2022 Udostępnij Napisano 10 maja 2022 W październiku i stycznia było w Wawie. Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 10 maja 2022 Udostępnij Napisano 10 maja 2022 1 godzinę temu, Dedal75 napisał: Po występie w Pewex-ie mam zaproszenie od klubów z całej Polski Wiem , widziałem w niusach TV , leciało we wszystkich stacjach 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 10 maja 2022 Udostępnij Napisano 10 maja 2022 1 minutę temu, J4Z napisał: Jest ktoś w stanie powiedzieć pi x drzwi ile m miała salka? Pozdr. Około 25-30. W dużym przybliżeniu. Ale weź pod uwagę to, że salka była wypełniona po brzegi, ludzie się przemieszczali, wystarczyło zmienić pozycje z pierwszego na ostatni rząd i już cały odbiór się zmieniał. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 10 maja 2022 Udostępnij Napisano 10 maja 2022 4 minuty temu, J4Z napisał: Jest ktoś w stanie powiedzieć pi x drzwi ile m miała salka? Ja obstawiam 18-20 m2. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 10 maja 2022 Udostępnij Napisano 10 maja 2022 1 minutę temu, Kraft napisał: Ja obstawiam 18-20 m2. Nie, no mój pokój ma 14 metrów i tylna ściana jest w nim tu, gdzie w salonie był drugi rząd krzeseł. Także myślę że 30m² mogło tam być. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 10 maja 2022 Udostępnij Napisano 10 maja 2022 Na stronie salonu piszą, że salka ma 27 m2. Jakoś nie chce mi się wierzyć. Chyba czarny aż tak nie wyszczupla;) 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 10 maja 2022 Udostępnij Napisano 10 maja 2022 9 minut temu, Kraft napisał: Na stronie salonu piszą, że salka ma 27 m2. I tyle mogła mieć. Zwróć uwagę , że kolumny stały ok. 1-1,3 m od ściany. Ja mam 21 m2 i w życiu by się tyle krzeseł nie zmieściło. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 10 maja 2022 Udostępnij Napisano 10 maja 2022 3 minuty temu, tomek4446 napisał: I tyle mogła mieć. Jak będziesz następnym razem, to weź miarkę i dyskretnie przemierz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 10 maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 10 maja 2022 (edytowany) No to uwaga. Nie zwalniamy tempa! Rezerwujcie terminy na drugą połowę czerwca (będzie to któraś sobota). Audio-Connect w Bydgoszczy zaprasza w swoje progi! Zapewniam, że w takim Salonie jeszcze w życiu nie byliście! Więcej szczegółów wkrótce! Tymczasem zapraszam do zapoznania się ze stroną internetową tego wyjątkowego miejsca: https://audio-connect.pl/ Warto też zajrzeć na relację z wizyty w Salonie przeprowadzoną przez portal StereoLife: https://www.stereolife.pl/archiwum/artykuly/reportaze/3908-z-wizyta-w-salonie-audio-connect Edytowano 10 maja 2022 przez lpomis 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 10 maja 2022 Udostępnij Napisano 10 maja 2022 5 minut temu, lpomis napisał: No to uwaga. Nie zwalniamy tempa! Rezerwujcie terminy na drugą połowę czerwca (będzie to któraś sobota). Jakby co, to mi pasuje 25-ty, bo 18-tego mam imprezę. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 10 maja 2022 Udostępnij Napisano 10 maja 2022 (edytowany) Ooo, mają audio analogue - Już mi się podoba! @J4Z te kolumny to chyba grały vałką i kompletnie mi nie pasowały, taki syntetyczny dźwięk i przewalony na całego bas… @Kraft masz osiemnastkę? Edytowano 10 maja 2022 przez MarcKrawczyk 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 10 maja 2022 Udostępnij Napisano 10 maja 2022 5 minut temu, MarcKrawczyk napisał: @Kraft masz osiemnastkę? Nie. Miałem w styczniu. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 10 maja 2022 Udostępnij Napisano 10 maja 2022 15 minut temu, lpomis napisał: Zapewniam, że w takim Salonie jeszcze w życiu nie byliście! O kurna , trzeba będzie wziąć kapcie na zmianę , i dowiedz się jaki strój obowiązuje , co by mnie bramkarze nie wywalili na zbity pysk 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikelas76 Napisano 10 maja 2022 Udostępnij Napisano 10 maja 2022 Ja dopiero wczoraj odpalilem muzyke u siebie w salonie i musze napisać ze choc idealnego pomieszczenia nie mam, to tak mi sie podobalo granie u siebie ze dopiero poznym wieczorem moj babiniec zmusil mnie do wylaczenia sprzetu. Fajnie posluchac jednak u siebie w znanym sobie pomieszczeniu, a jak jeszcze cos tam porobione jest z akustyka, czy nawet kablami i zasilaniem to juz jest bajka 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 10 maja 2022 Udostępnij Napisano 10 maja 2022 Ja z opóźnieniem, ale chciałam wszystkim bardzo podziękować za świetną zabawę Super czas, wydaje mi się, że każdy będzie miał fajne wspomnienia. @lpomis, tempo faktycznie wyścigowe! Mogę stawić się tylko 25 czerwca. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts