Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
2 godziny temu, tomek4446 napisał:

@S4Home , @Q21 Audio Styl , Audioplaza , @rms.pl

Tomek w salonie Audio Styl, nie ma klasycznej salki odsłuchowej, no chyba, że coś się zmieniło. Jest za to duża sala, nie zaadoptowana akustycznie w której odbywają się odsłuchy.

Napisano (edytowany)
26 minut temu, MarcKrawczyk napisał:

No, parę ciekawych ujęć jest w moim posiadaniu…

a w pewexie niektórzy byli w formie jak za dawnych lat…

Dziwne ja nic nie mam ,,😆 

Teraz to już ostatnie podrygi 😊

Edytowano przez Dedal75
Napisano
1 minutę temu, lysyrafal napisał:

Jest za to duża sala, nie zaadoptowana akustycznie w której odbywają się odsłuchy.

Może być , jak wejdzie 20 osób to już jakaś adaptacja się tworzy. No i mam DL ......

11 minut temu, MarcKrawczyk napisał:

a w pewexie niektórzy byli w formie jak za dawnych lat…

Druga młodość ? :) 

Napisano
1 minutę temu, J4Z napisał:

Jest ktoś w stanie powiedzieć pi x drzwi ile m miała salka? Pozdr. 

Około 25-30. W dużym przybliżeniu. Ale weź pod uwagę to, że salka była wypełniona po brzegi, ludzie się przemieszczali, wystarczyło zmienić pozycje z pierwszego na ostatni rząd i już cały odbiór się zmieniał. 

Napisano
9 minut temu, Kraft napisał:

Na stronie salonu piszą, że salka ma 27 m2.

I tyle mogła mieć. Zwróć uwagę , że kolumny stały ok. 1-1,3 m od ściany. Ja mam 21 m2  i w życiu by się tyle krzeseł nie zmieściło.

Napisano (edytowany)

No to uwaga. Nie zwalniamy tempa! Rezerwujcie terminy na drugą połowę czerwca (będzie to któraś sobota). Audio-Connect w Bydgoszczy zaprasza w swoje progi! Zapewniam, że w takim Salonie jeszcze w życiu nie byliście! Więcej szczegółów wkrótce!

Tymczasem zapraszam do zapoznania się ze stroną internetową tego wyjątkowego miejsca: https://audio-connect.pl/

Warto też zajrzeć na relację z wizyty w Salonie przeprowadzoną przez portal StereoLife: https://www.stereolife.pl/archiwum/artykuly/reportaze/3908-z-wizyta-w-salonie-audio-connect

logo-w@2x.png

audioconnect.jpg

Edytowano przez lpomis
Napisano
5 minut temu, lpomis napisał:

No to uwaga. Nie zwalniamy tempa! Rezerwujcie terminy na drugą połowę czerwca (będzie to któraś sobota).

Jakby co, to mi pasuje 25-ty, bo 18-tego mam imprezę.

Napisano
15 minut temu, lpomis napisał:

Zapewniam, że w takim Salonie jeszcze w życiu nie byliście!

O kurna , trzeba będzie wziąć kapcie na zmianę , i dowiedz się jaki strój obowiązuje , co by mnie bramkarze nie wywalili na zbity pysk :)

Napisano

Ja dopiero wczoraj odpalilem muzyke u siebie w salonie i musze napisać ze choc idealnego pomieszczenia nie mam, to tak mi sie podobalo granie u siebie ze dopiero poznym wieczorem moj babiniec zmusil mnie do wylaczenia sprzetu.

Fajnie posluchac jednak u siebie w znanym sobie pomieszczeniu, a jak jeszcze cos tam porobione jest z akustyka, czy nawet kablami i zasilaniem to juz jest bajka 😉