tomek4446 Napisano 12 września 2022 Udostępnij Napisano 12 września 2022 1 godzinę temu, Rafał S napisał: Jeśli można - chciałbym się wpisać na listę. A podanko gdzie ? 😂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 12 września 2022 Autor Udostępnij Napisano 12 września 2022 @Rafał S - jak najbardziej. Wpisuję Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 12 września 2022 Udostępnij Napisano 12 września 2022 Ja też, jestem "za" a o co właściwie chodzi? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 12 września 2022 Udostępnij Napisano 12 września 2022 52 minuty temu, Bogusław Kożyczkowski napisał: a o co właściwie chodzi? Boguś ! Żyjesz ! Jak się cieszę O co chodzi ? A nic takiego , wpadamy do Sopotu posłuchać muzyczki Piszesz się ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 12 września 2022 Udostępnij Napisano 12 września 2022 1 godzinę temu, lpomis napisał: @Rafał S - jak najbardziej. Wpisuję Dzięki, daj znać, jaka składka i o której zaczynamy. Mogę wpaść wcześniej i pomóc nosić krzesełka, czy co tam będzie do zrobienia. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek86 Napisano 13 września 2022 Udostępnij Napisano 13 września 2022 Dnia 12.09.2022 o 14:45, tomek4446 napisał: Ok. Już sobie zapisałem. Zabrać RME , kable , młotek , mesel / przecinak/ , rusztowanie ..... Eee no po co rusztowanie może ja będę 🤸😁😂🤣 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 13 września 2022 Udostępnij Napisano 13 września 2022 37 minut temu, Waldek86 napisał: Eee no po co rusztowanie może ja będę Waldek , tak spojrzałem jeszcze raz na te klocki w tym Salonie i powiem Ci , że Inwestora może na Ciebie być nie stać. 😂Biorę " warszawskie " Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek86 Napisano 14 września 2022 Udostępnij Napisano 14 września 2022 20 godzin temu, tomek4446 napisał: Waldek , tak spojrzałem jeszcze raz na te klocki w tym Salonie i powiem Ci , że Inwestora może na Ciebie być nie stać. 😂Biorę " warszawskie " Szkoda auta na takie żelastwo 😂 niestety już wiem że nie będę mógł się wybrać😥 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 14 września 2022 Udostępnij Napisano 14 września 2022 4 godziny temu, Waldek86 napisał: niestety już wiem że nie będę mógł się wybrać Jak to ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 15 września 2022 Udostępnij Napisano 15 września 2022 Proszę o wpisanie mnie na listę uczestników zlotu w urokliwym Sopocie. Co z Wami forumowicze, zapisywać się natychmiast, bo widzę, że frekwencja niezbyt wysoka. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 15 września 2022 Udostępnij Napisano 15 września 2022 Myślę Marku, że dla wielu forumowiczów Sopot jest na tyle egzotycznym i dalekim miejscem, że mimo szczerych chęci, odpuszczają. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 15 września 2022 Udostępnij Napisano 15 września 2022 (edytowany) Wielka szkoda. Faktem jest, że ja mam tylko około 130 km. Mam nadzieję, że Boguś z Wejherowa dopisze, miło będzie poznać. Edytowano 15 września 2022 przez MMarek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 15 września 2022 Udostępnij Napisano 15 września 2022 14 minut temu, seba3002 napisał: Myślę Marku, że dla wielu forumowiczów Sopot jest na tyle egzotycznym i dalekim miejscem, że mimo szczerych chęci, odpuszczają. Tylko jeden dzień na rowerze 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 15 września 2022 Udostępnij Napisano 15 września 2022 3 minuty temu, Asia napisał: Tylko jeden dzień na rowerze 😉. To dobrze, że przyjedziesz na dwóch kółkach, bo bicykl zajmie mniej miejsca na parkingu. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 15 września 2022 Udostępnij Napisano 15 września 2022 2 minuty temu, Asia napisał: Tylko jeden dzień na rowerze 😉. Chyba na rowerze odrzutowym, kierowanym przez cyklistkę z miasta o dwóch rynkach i ratuszach 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 15 września 2022 Udostępnij Napisano 15 września 2022 20 minut temu, seba3002 napisał: Myślę Marku, że dla wielu forumowiczów Sopot jest na tyle egzotycznym i dalekim miejscem, że mimo szczerych chęci, odpuszczają. no co TY? okolice Jarocina to dopiero egzotyka i jakoś ludzi nie zniechęciło.... 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 15 września 2022 Udostępnij Napisano 15 września 2022 42 minuty temu, MarcKrawczyk napisał: jakoś ludzi nie zniechęciło.... Przyjedziesz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 15 września 2022 Udostępnij Napisano 15 września 2022 Wojtek, @lpomis, ilu chętnych zebrałeś? Bo na razie słabo to wygląda i martwię się, czy dojdzie do imprezy. Może to ostatnia okazja na dłuższy czas - zanim obostrzenia energetyczne obejmą również głośne odsłuchy. Szczególnie te z udziałem klasy A. @tomek4446, w Premium Sound mają sporo lamp - skusisz się, żeby posłuchać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 15 września 2022 Udostępnij Napisano 15 września 2022 32 minuty temu, Rafał S napisał: w Premium Sound mają sporo lamp - skusisz się, żeby posłuchać? Lampy ? Kurna dotrę nawet na rowerze ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 15 września 2022 Autor Udostępnij Napisano 15 września 2022 @Rafał S - bez obaw. Od razu liczyłem się z tym, że będzie to bardziej kameralne spotkanie. Negocjacje z kilkoma forumowiczami trwają jeszcze na PW Przewiduję 10-12 osób 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 15 września 2022 Udostępnij Napisano 15 września 2022 5 godzin temu, Rafał S napisał: Przyjedziesz Chciałbym, ale na razie szanse wynoszą circa 80%, w sumie nieźle…….. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 15 września 2022 Udostępnij Napisano 15 września 2022 6 godzin temu, MMarek napisał: Mam nadzieję, że Boguś z Wejherowa dopisze, miło będzie poznać. Boguś? ..... dopisze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 17 września 2022 Udostępnij Napisano 17 września 2022 (edytowany) Dnia 15.09.2022 o 21:07, lpomis napisał: Przewiduję 10-12 osób Nawet nie wiesz, jak mnie to cieszy. Czy masz już jakieś plany dot. lokalnego sprzętu do odsłuchania? Ja, jako tubylec, mogę dodatkowo wpaść na odsłuch w innym terminie, więc pierwszeństwo wyboru powinno należeć do tych, którzy przyjeżdżają z daleka. Niemniej, nieśmiało sugeruję Xaviany, np. podstawkowe Corallo. Dnia 15.09.2022 o 21:00, tomek4446 napisał: Lampy ? Kurna dotrę nawet na rowerze ! Tomek: tu masz kilka modeli, które teoretycznie powinny być na miejscu: https://www.premiumsound.pl/kr-audio-kronzilla-wzmacniacz-lampowy.html https://www.premiumsound.pl/allnic-t-2000-30th-wzmacniacz-lampowy.html https://www.premiumsound.pl/mastersound-compact-300b-wzmacniacz-lampowy.html Tych Allnic-ów mają więcej. A gdyby Cię interesowała również "taniocha", to jeszcze Line Magnetic Audio: https://www.premiumsound.pl/line-magnetic-audio-lm-805ia.html https://www.premiumsound.pl/line-magnetic-audio-lm-150ia.html Edytowano 17 września 2022 przez Rafał S Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 17 września 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 września 2022 1 godzinę temu, Rafał S napisał: Czy masz już jakieś plany dot. lokalnego sprzętu do odsłuchania? Dobroci w Premium Sound jest tyle, że ciężko się zdecydować. Ja na pewno chciałbym usłyszeć jakieś Spendory, Xaviany z wyższej serii, może coś z Opery? Myślę, że Pan Arek doradzi i nakieruje nas jak trzeba Wspomniane lampiaki też zapowiadają się bardzo ciekawie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 17 września 2022 Udostępnij Napisano 17 września 2022 37 minut temu, lpomis napisał: może coś z Opery? Może podstawkowe Opera Callas? Sam bym ich chętnie posłuchał... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts