kaczadupa Napisano 15 października 2021 Udostępnij Napisano 15 października 2021 Dedal 75, wyjątkowo mocno czekam na paczkę, która ma przyjść w przyszłym tygodniu. I też będzie made in England, wręcz klasyka stereotypowego brytyjskiego brzmienia. Kto wie co z tego wyniknie... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 15 października 2021 Udostępnij Napisano 15 października 2021 No kto wie ! 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 15 października 2021 Udostępnij Napisano 15 października 2021 ProAc? Bo chyba nie herbatnik? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 15 października 2021 Udostępnij Napisano 15 października 2021 Pudło Audiovit i to aż dwa razy 4/5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 15 października 2021 Udostępnij Napisano 15 października 2021 14 minut temu, kaczadupa napisał: Dedal 75, wyjątkowo mocno czekam na paczkę, która ma przyjść w przyszłym tygodniu. I też będzie made in England, wręcz klasyka stereotypowego brytyjskiego brzmienia. Kto wie co z tego wyniknie... Starsze? Z głośnikiem na górnej ściance? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 15 października 2021 Udostępnij Napisano 15 października 2021 4/5. Wyglądają uroczo i klasycznie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 15 października 2021 Udostępnij Napisano 15 października 2021 Serio będziesz miał harlechy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 15 października 2021 Udostępnij Napisano 15 października 2021 (edytowany) 4/5 to raczej Spendor. Jestem bardzo ciekaw, co o nich powiesz. Seria A Spendora chodzi mi po głowie od dawna. Nawet się już przymierzałem do kupna A4. Jakby co, to trudno dostrzec różnicę (poza ceną) między 4/5 a A1. Edytowano 15 października 2021 przez Kraft 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 15 października 2021 Udostępnij Napisano 15 października 2021 Ja się zafiksowałem na tych Tak jakoś źle zrozumiałem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 15 października 2021 Udostępnij Napisano 15 października 2021 Atmos? Kompletujesz kino domowe? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 15 października 2021 Udostępnij Napisano 15 października 2021 Nie rozumiem ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 15 października 2021 Udostępnij Napisano 15 października 2021 :))) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 15 października 2021 Udostępnij Napisano 15 października 2021 2 godziny temu, Marek Muszyński napisał: Co Wy tak młodzieńcy robicie z siebie dziadków? To co ja mam powiedzieć Panie Marku, kocham Pana 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 15 października 2021 Udostępnij Napisano 15 października 2021 35 minut temu, Kraft napisał: Atmos? Kompletujesz kino domowe? Do tego te Castle się nie nadadzą Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 15 października 2021 Udostępnij Napisano 15 października 2021 1 godzinę temu, Kraft napisał: Jakby co, to trudno dostrzec różnicę (poza ceną) między 4/5 a A1. Też to zauważyłem ale pytanie co Spendor zrobił na zwrotnicy w obu monitorach. Muszę poprosić niezastąpionego w takich sytuacjach Wojtka (@Ipomis) o wynalezienie z odmętów sieci wykresów z pomiarów A1 i C4/5. Ogólnie jak się przyjrzeć ofercie Spendora to wydaje się ona bardzo interesująca. Nietstety z nieznanego mi powodu u nas o paczkach Spendora za dużo się nie mówi. Ma ktoś z Was jakieś doświadczenie z głośnikami tego producenta? Te ze zdjęcia poniżej (D7.2) są ogromnie popularne w ich ojczyźnie. Ocznie dla mnie śliczne ale gdzie z nimi do mojej kanciapy... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 15 października 2021 Udostępnij Napisano 15 października 2021 (edytowany) Ja mam doświadczenie ze Spendorem tylko takie, że jak chciałem posłuchać A4, to sprzedawca powiedział, że nie mają na stanie. Zdradził, że kiedyś miewali, ale ludzie po odsłuchach rezygnowali z zakupu, więc już ich nie kupują na sklep. Są tylko pod zamówienie. Edytowano 15 października 2021 przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 15 października 2021 Udostępnij Napisano 15 października 2021 (edytowany) Zachęcające oświadczenie Mam znajomego z sąsiedniego forum, który ma A2. Ogólne podsumowanie to barwa i spójność. Edytowano 15 października 2021 przez kaczadupa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 15 października 2021 Udostępnij Napisano 15 października 2021 A u mnie w miasteczku od bardzo wielu miesięcy są do wyrwania takie: https://m.olx.pl/d/oferta/spendor-s1-podstawkowe-CID99-IDDVEQ9.html?isPreviewActive=1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 15 października 2021 Udostępnij Napisano 15 października 2021 3 minuty temu, kaczadupa napisał: Zachęcające oświadczenie Mnie nie zniechęcił. Chętnie bym posłuchał. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 15 października 2021 Udostępnij Napisano 15 października 2021 Może wzmacniacz nie dawał im rady? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 15 października 2021 Udostępnij Napisano 15 października 2021 (edytowany) 7 minut temu, Kraft napisał: Mnie nie zniechęcił. Chętnie bym posłuchał. Patrząc na to z drugiej strony, dla takich zapaleńców jak my tutaj na forum, może to być wręcz zachęcające aby poznać Spendora. Edytowano 15 października 2021 przez kaczadupa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 15 października 2021 Udostępnij Napisano 15 października 2021 Dziękuję Adamie. Kolejne potwierdzenie wyjątkowej umiejętności w oddaniu barw przez Spendora. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 15 października 2021 Udostępnij Napisano 15 października 2021 @kaczadupa A1 vs 4/5 na wykresach. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 15 października 2021 Udostępnij Napisano 15 października 2021 Przed chwilą, lpomis napisał: @kaczadupa A1 vs 4/5 na wykresach. A możesz przełożyć to na słowa 😝? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 15 października 2021 Udostępnij Napisano 15 października 2021 (edytowany) 8 minut temu, seba3002 napisał: A możesz przełożyć to na słowa 😝? No w przypadku jednych jak i drugich może jednak brakować dołu - nawet w małym pokoju. 4/5 też dość śmiesznie się prezentują na 100Hz. „Zaczynają” grać nieco wyżej. Ale standardowo - nie posłuchasz, nie wiesz Na pewno nie wydają się być jakieś krzykliwe na wyższej średnicy. /edit Widzę, że lekko zboczyliśmy z tematu Roksana. Ale Piotr z @S4Home nie chce nam napisać jak gra, to niech ma za swoje Edytowano 15 października 2021 przez lpomis 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts