Rega Napisano 4 marca 2022 Udostępnij Napisano 4 marca 2022 W AUDIO moze i tak, jednak w sprawie okładki chyba mam spaczony gust lub zupełny jego brak. Co w tym seksownego? Juz same majtki wygladają bardziej seksownie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 4 marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 marca 2022 Taka manifestacja autentycznej kobiecości. W poszukiwaniu archetypu, symbolu, sensu... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 4 marca 2022 Udostępnij Napisano 4 marca 2022 (edytowany) No, w ten sposób to można też tłumaczyć obecność kacapów w Ukrainie. Mnie się nie podoba i tyle. Jest wręcz odstreczajaca, żeby nie uzyć dosadniejszego określnia. Ale ja jestem prosty facet i seksy jest dla mnie seksy i nie szukam jakichś pokrętnych wytłumaczeń czegoś co jest po prostu brzydkie. Edytowano 4 marca 2022 przez Rega 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 4 marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 marca 2022 Ale poruszyła. To już się liczy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 4 marca 2022 Udostępnij Napisano 4 marca 2022 Może i poruszyła, tyle tylko, ze nie to co powinna.😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 4 marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 marca 2022 Poruszyła bardziej niż się spodziewałem;) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 4 marca 2022 Udostępnij Napisano 4 marca 2022 😄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 4 marca 2022 Udostępnij Napisano 4 marca 2022 Jest prowokacyjna . 1 godzinę temu, Rega napisał: Moim zdaniem, ta okładka jest obrzydliwa , a nie seksowna. no, ale co ja tam wiem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 4 marca 2022 Udostępnij Napisano 4 marca 2022 22 minuty temu, MobyDick napisał: Jest prowokacyjna . Tak, szczególnie pod pachami 😆 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 4 marca 2022 Udostępnij Napisano 4 marca 2022 Myślę ze jako całość jest prowokacyjna, a owłosienie pod pachami u kobiety stanowi tego silny akcent. Coś tak naturalnego i oczywistego stało się tu pewnym tabu . 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 4 marca 2022 Udostępnij Napisano 4 marca 2022 Rzeczy naturalne i oczywiste w wyglądzie ciała ludzkiego niekoniecznie muszą być sexy. Idąc tym tropem, czynności fizjologiczne też są naturalne, ale czy sexy. Ciało ludzkie jest piękne i warte oglądania, to nie ulega wątpliwości, jednakże to oglądanie wymaga odpowiedniej aranżacji i warunków, bo w przciwnym razie może sie okazać, ze nie tylko nie jest sexy , ale wrecz odwrotnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 4 marca 2022 Udostępnij Napisano 4 marca 2022 Tu jest zdecydowanie sporo kontrowersji , z tego wynika nico perwersji . A myślę że ta okładka niekoniecznie miała być sexy w założeniach. Z całą pewnością trudno przejść obok niej obojętnym . Myślę że cel został osiągnięty . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 4 marca 2022 Udostępnij Napisano 4 marca 2022 Swoją drogą to świetna płyta. Szczególnie warstwie tekstowej. A okładka to tylko dopełnienie całości Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 5 marca 2022 Udostępnij Napisano 5 marca 2022 Nie słuchałem tych płyt, ale okładki fajne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 5 marca 2022 Udostępnij Napisano 5 marca 2022 Kiedyś takie okładki widywałem w wypożyczalniach VHS. Nie wiedziałem, że to były płyty z muzyką. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 5 marca 2022 Udostępnij Napisano 5 marca 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 5 marca 2022 Udostępnij Napisano 5 marca 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 5 marca 2022 Udostępnij Napisano 5 marca 2022 20 godzin temu, Kraft napisał: Polka potrafi. Gratuluję gustu! 18 godzin temu, MobyDick napisał: Tu jest zdecydowanie sporo kontrowersji , z tego wynika nico perwersji . A myślę że ta okładka niekoniecznie miała być sexy w założeniach. Z całą pewnością trudno przejść obok niej obojętnym . Myślę że cel został osiągnięty . Cel na pewno został osiągnięty, aczkolwiek zrobiło się niesmacznie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 5 marca 2022 Udostępnij Napisano 5 marca 2022 (edytowany) Miałem kiedyś taką płytę Geri Allen i uważałem, że seksowne jest to jak wygląda tu Geri w zestawieniu z tym jak i z kim tu gra. Ale co ja tam wiem... Edytowano 5 marca 2022 przez Rafał S Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 5 marca 2022 Udostępnij Napisano 5 marca 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 6 marca 2022 Udostępnij Napisano 6 marca 2022 Dnia 4.03.2022 o 18:12, Kraft napisał: Polka potrafi. ma tyle samo wspólnego z seksownym wizerunkiem, co wczesna Bjork... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 6 marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 marca 2022 Sami gentlemani na tym forum. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 6 marca 2022 Udostępnij Napisano 6 marca 2022 a tu kilka sexy cover w stylu japońskim... nie jest to może szczyt wykwintności, ale zdecydowanie bardziej sexy niż Peszkowa lub Bjork Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 18 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2022 🤣 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 21 maja 2022 Udostępnij Napisano 21 maja 2022 Jak się człowiek dobrze przyjrzy, to i nazwę zespołu znajdzie 😆 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts