Dedal Napisano 18 lipca 2022 Udostępnij Napisano 18 lipca 2022 Spoko ,każdy swój krzyż nosi . Może kiedyś się uda jak Seba zapewni mega atrakcje 😁 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 18 lipca 2022 Udostępnij Napisano 18 lipca 2022 11 minut temu, Dedal75 napisał: jak Seba zapewni mega atrakcje 😁 Będziesz Pan zadowolony 😀. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 18 lipca 2022 Udostępnij Napisano 18 lipca 2022 1 godzinę temu, Dedal75 napisał: Berges3+ zwrotnica beszele +pojedyncze terminale Jantzen. Cześć. Na zdjęciu widać cień pod tweeterem. Kołnierz nie licuje z frontem obudowy czy tylko moja pomroczność sprawia, że coś tam widzę? Z ciekawości pytam bo u mnie w moich BMNach wszystko spasowane jest. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 18 lipca 2022 Udostępnij Napisano 18 lipca 2022 (edytowany) Z 1 mm odstaje ,może 😏 Edytowano 18 lipca 2022 przez Dedal75 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 18 lipca 2022 Udostępnij Napisano 18 lipca 2022 Dzięki. Wygląda dobrze. Myślałem, że więcej "odstaje" 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 18 lipca 2022 Udostępnij Napisano 18 lipca 2022 Jakiś cień na przedpokoju ,to zdj to zaraz po zamontowaniu 😉 1 godzinę temu, Amarok napisał: Będziesz Pan zadowolony 😀. Po każdym zlocie jestem , myślę że Seba również nie narzeka 🤣 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 18 lipca 2022 Udostępnij Napisano 18 lipca 2022 Koledzy - to nie są OffTopy, bo piszecie o sprzęcie, więc proponuję przenieść się np. do wątku " Wasze systemy" i tam dalej pisać.... albo do tego o zlotach.... Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 18 lipca 2022 Udostępnij Napisano 18 lipca 2022 W sumie nie wiem o co chodzi ale dobra 👍 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 18 lipca 2022 Udostępnij Napisano 18 lipca 2022 Szukam stacji internetowych w przyzwoitej jakości . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 18 lipca 2022 Udostępnij Napisano 18 lipca 2022 1 minutę temu, Dedal75 napisał: Szukam stacji internetowych w przyzwoitej jakości . Radio Paradise w czterech odmianach, 181.fm 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 18 lipca 2022 Udostępnij Napisano 18 lipca 2022 4 godziny temu, Dedal75 napisał: Zrezygnowałem z pracy na rzecz opieki nad niepełnosprawnym synem , wypad na zlot to już wyrzuty sumienia 😉 no i czasy widzimy jakie są nie przelewa się 🙆 . Pzdr Stary, szacun. Trochę się znamy (wirtualnie) do głowy by mi nie przyszło. Trzymajcie się mocno. Pzdr 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 18 lipca 2022 Udostępnij Napisano 18 lipca 2022 Dzięki , no moje życie nie wygląda na codzien normalnie, więc szanujcie co macie 😉 . Pzdr 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 18 lipca 2022 Udostępnij Napisano 18 lipca 2022 Dlatego wspólne spotkania to dobra rzecz 😊 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 18 lipca 2022 Udostępnij Napisano 18 lipca 2022 Wiem ale w wakacje wszyscy na kupie i siły nie mam 😏 Z innej beczki . Ma ktoś dostęp albo znajomego przedstawiciela medycznego do Easy Go kwas hialuronowy 1,8% i 3% taniej z jakimś dobrym rabatem ,😉 ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 18 lipca 2022 Udostępnij Napisano 18 lipca 2022 Nic nie mogę obiecać ale spytam się Daj mi na PW dokładne dane czego potrzebujesz jaka jest cena aktualna i jakie ilości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 18 lipca 2022 Udostępnij Napisano 18 lipca 2022 To po USG się odezwę , ale dał mi lekarz na wizycie do zrozumienia że może to być potrzebne i dał ulotke bym się zapoznał . Dzięki . Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 19 lipca 2022 Udostępnij Napisano 19 lipca 2022 (edytowany) 5 godzin temu, J4Z napisał: Adi777jak tam na kawie u Asi? 🤣 Jesteś tam? 😀 Już od dawna przeczuwałem, że używanie Prota w avatarze na praktycznie każdym forum nie jest dobrym pomysłem 🤣 Zaprosiła Cię? Na początku pomyślałem, że to może forum @Asia, bo przy kawie Edytowano 19 lipca 2022 przez Adi777 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 19 lipca 2022 Udostępnij Napisano 19 lipca 2022 Yyy, a o co chodzi z tym pindolem? Ty jej tak odpisałeś? To ładny wariat jesteś 🤣🤣🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 19 lipca 2022 Udostępnij Napisano 19 lipca 2022 (edytowany) A moze Pani Asia w akustyce by Ci parę rad udzielła , zatkało by kakałoo co 😂 Edytowano 19 lipca 2022 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 19 lipca 2022 Udostępnij Napisano 19 lipca 2022 Czemu spami? Zaprasza ludzi na forum. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oin Napisano 19 lipca 2022 Udostępnij Napisano 19 lipca 2022 Ostatnio jest faktycznie istny najazd różnych botów. Sam widziałem i zgłaszałem różne, w tym jakieś hinduskie olejki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 19 lipca 2022 Udostępnij Napisano 19 lipca 2022 21 minut temu, Oin napisał: Sam widziałem i zgłaszałem różne, w tym jakieś hinduskie olejki. Masz coś kurna do hinduskich olejków ? ! 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 19 lipca 2022 Udostępnij Napisano 19 lipca 2022 Wierzysz w takie bajkopisarstwo? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 19 lipca 2022 Udostępnij Napisano 19 lipca 2022 16 minut temu, Fafniak napisał: Wierzysz w takie bajkopisarstwo? Marcin nie znasz ludzi. Nie wiem, czy wystawiasz na olx, ale mógłbyś się zdziwić jacy są ludzie i ich pazerność. Mnie nie dziwi, że mamy społeczeństwo "dejów". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 20 lipca 2022 Udostępnij Napisano 20 lipca 2022 6 godzin temu, DiBatonio napisał: Marcin nie znasz ludzi Możliwe. Ja nie neguję tego że tak może być. Od pewnego czasu jednak mam gigantyczny dystans do internetowych opowieści. Wręcz z założenia wkładam je między bajki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts