AudioTube Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 (edytowany) Dużo plusów ma ten dyson bez kabla. Gdy prawie kolumnę zwaliłem przez kabel który zawinął się pod stand to łatwo mi było podjąć decyzję. Na klatce łatwiej odkurzać, nie trzeba ciągać a ciąg/zasys o klasę lepszy od starego. Kupiłem używkę, ktoś dostał na prezent i z kartonu jeszcze nie wyjął. Już nie wrócę do „normalnych”. Mamusia ma 75 lat i także jej sprezentowałem. Zadowolona. Modeli od liku, skolko godno. Edytowano 15 października 2023 przez AudioTube Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 Są,są. Nie ma problemu z zakupem. Pytałemjuz i mają. Trzeba tylko zamówić. Wiesz, jak człowiek coś potrafi odkładać, aż do momentu kiedy coś całkiem padnie. To taka sytuacja u mnie. 🤭 Mnie kabel o mało nie zabił. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 11 minut temu, AudioTube napisał: Dużo plusów ma ten dyson bez kabla. Gdy prawie kolumnę zwaliłem przez kabel który zawinął się pod stand to łatwo mi było podjąć decyzję. Na klatce łatwiej odkurzać, nie trzeba ciągać a ciąg/zasys o klasę lepszy od starego. Kupiłem używkę, ktoś dostał na prezent i z kartonu jeszcze nie wyjął. Już nie wrócę do „normalnych”. Mamusia ma 75 lat i także jej sprezentowałem. Zadowolona. Modeli od liku, skolko godno. A o jakim modelu piszesz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 Nie wiem. Jestem w Pl na Kaszubach/tydzień wakacje jesienne od szkoły córa ma. Zerknę, gdy wrócę. To nowy model, ze światłem niebieskim wykrywającym sierść itp i przycisku ON już nie trzeba kciukiem stale trzymać. Ma inny większy Display. Około 750€ w sklepie. Około 320€ zapłaciłem. W zestawie mnóstwo przysadek, dla nas nieprzydatnych. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 21 października 2023 Udostępnij Napisano 21 października 2023 Dnia 18.07.2022 o 15:51, Amarok napisał: Radio Paradise w czterech odmianach, 181.fm Coś mi zniknęła wersja Global Mix w Radio Paradise. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 21 października 2023 Udostępnij Napisano 21 października 2023 U mnie też jej nie ma. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 21 października 2023 Udostępnij Napisano 21 października 2023 Mają awarię serwera. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 26 października 2023 Udostępnij Napisano 26 października 2023 (edytowany) Mam dość niecodzienne pytanie do korzystających z Whatsappa, głównie facetów. Powiedzmy, że poznałem kogoś przez internet. Ta osoba jest poza Holandią. Czy to może być ściema, nie wiem, jakieś cyber oszustwo? Nie wygląda na takie, ale... Pewnie najlepiej byłoby spytać, czy pogadamy na kamerce. Wtedy będzie wszystko wiadomo. Albo prawie wszystko. Edytowano 26 października 2023 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 26 października 2023 Udostępnij Napisano 26 października 2023 Jeżeli chodzi o komunikatory i zakup np. poprzez OLX to jest wykorzystywany przez oszustów myk "na etykietę" inpost lub innego paczkomatowego dostawcy. Oszust proponuje, że opłaci Ci etykietę z płatnością przy odbiorze paczki, Ty sie zgadzasz. On generyje dwie etykiety, jedna z opłata przy odbiorze, drugą bez opłaty. "Skleja" z dwóch jedną i wysyła Ci tak byś dostał etykietę odbiór bez opłaty nie wiedząc o tym. Wysyłasz i zapomnij o pieniądzach. towar przepadł. Korzystają z komunikatorów by później było trudniej o odszkodowanie czy ściganie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 26 października 2023 Udostępnij Napisano 26 października 2023 Dobra, walnę wprost. Chodzi o znajomość po zapoznaniu się na portalu randkowym 😏 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 26 października 2023 Udostępnij Napisano 26 października 2023 Link jak oszukują. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 26 października 2023 Udostępnij Napisano 26 października 2023 Czytałem o takich oszustwach. Oszustwa na Whatsapp - konto firmowe - coś w tym stylu. No nic, będę musiał się mieć na baczności i uważać co piszę... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 26 października 2023 Udostępnij Napisano 26 października 2023 5 minut temu, Adi777 napisał: Dobra, walnę wprost. Chodzi o znajomość po zapoznaniu się na portalu randkowym 😏 Nie wysyłaj sprośnych zdjęć i numeru karty z kodem cvv, a tak to flirtuj do woli jeśli się przy tym dobrze bawisz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 26 października 2023 Udostępnij Napisano 26 października 2023 Łobuz 😆 To znaczy nie typowy portal randkowy, ale okej, mniejsza o to. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 26 października 2023 Udostępnij Napisano 26 października 2023 4 minuty temu, Adi777 napisał: nie typowy portal randkowy LPG? (czy jakoś tak?) haha Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 26 października 2023 Udostępnij Napisano 26 października 2023 (edytowany) Czubek 😄 Nie, nic z tych rzeczy. Powiedzmy, że chyba, w końcu, dopadła mnie samotność i postanowiłem poszukać drugiej połówki. W lodówce nie ma Nic złego nie widzę w tego typu portalach. Edytowano 26 października 2023 przez Adi777 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 26 października 2023 Udostępnij Napisano 26 października 2023 18 minut temu, Adi777 napisał: Powiedzmy, że chyba, w końcu, dopadła mnie samotność i postanowiłem poszukać drugiej połówki. No to trzymamy kciuki 👍 Ale portal portalowi nierówny, uważaj na regulaminy i ukryte płatności. Jeden z moim kolegów z pracy miał z tym problem w zeszłym roku, skończyło się na zastrzeżeniu karty kredytowej. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 26 października 2023 Udostępnij Napisano 26 października 2023 Haha 🤣 Coś tak czułem, że to ściema. Jednak nie jestem aż taki głupi 😄 Nawet się nie chciało wiatrakowi tłumacza Google użyć. Wiem, jak piszą Holendrzy po angielsku i jakie błędy robią Co za kut... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 26 października 2023 Udostępnij Napisano 26 października 2023 Taką miałem rozrywkę na dzisiaj. Oczywiście link do Skype'a, bo jak poprosiłem o video na Whatsappie, to telefon popsuty 😂 Co za ludzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 26 października 2023 Udostępnij Napisano 26 października 2023 (edytowany) Gdzie te czasy jak się pod remizą żony znajdowało 🤗 Edytowano 26 października 2023 przez Dedal 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 26 października 2023 Udostępnij Napisano 26 października 2023 Na to wygląda że minęły 😔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 26 października 2023 Udostępnij Napisano 26 października 2023 Tak jasne . Trzeba chcieć Panie , trochę zaangażowania😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 26 października 2023 Udostępnij Napisano 26 października 2023 Paaanie a gdzie dziś remizę z potupajkami znaleźć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 26 października 2023 Udostępnij Napisano 26 października 2023 Każdy ma własną remizę 🤷🏿♂️ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 27 października 2023 Udostępnij Napisano 27 października 2023 Wars wita nas 🙂. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts