Asia Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 14 minut temu, Rafał S napisał: Dowiedziałem się niedawno, że na AVS ma być Haiku z moim nowym wzmacniaczem (SOL Indigo). Gdyby ktoś z Was go słuchał, to proszę, dajcie mi znać z jakimi kolumnami grał (i jak to razem wypadło). Właśnie jesteśmy w pokoju Haiku. Gra gramofon Denona 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 Haha 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 Sol będzie grał jutro. Kolumny - Klipsch Heresy III. 8 minut temu, Asia napisał: Gra gramofon Denona 😉. Z przedwzmacniaczem Haiku oczywiście. Znane części forumowiczów 🙂. 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 Grają te 'elektrostaty"? Jak masz okazję to posłuchaj! 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 Przed chwilą, Kraft napisał: Grają te 'elektrostaty"? Jak masz okazję to posłuchaj! Cudowne 😍. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 (edytowany) Już Ci "elektrostaty" spakowali? Edytowano 28 października 2022 przez Kraft 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 (edytowany) Ale te monitory RE-WE-LA-CJA. Edytowano 28 października 2022 przez Asia 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 QLN 😍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 1 minutę temu, Asia napisał: Ale te monitory RE-WE-LA-CJA. A co to za monitory? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 Dodałam zdjęcie wyżej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 (edytowany) @Dedal75 QLN Prestige One. Fantastyczny monitor z niesamowitą swobodą grania. A te podłogówki z jednym wooferkiem jeszcze fajniejsze Edytowano 28 października 2022 przez lpomis 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 (edytowany) Danke 🖐️ @Asiawidzę zdjęcie i co z tego 😋 aaaa tego dużego zdjęcia nie widziałem 🙆 Cena tez rewelacja 😒 Edytowano 28 października 2022 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 Bardzo ładne 🙂. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 Asia dużo ludzi? Jest Jazz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 Też jestem ciekaw. Mam nadzieję, że w piątek będzie luźniej. Jeszcze dwie godziny i też lecę do Sobieskiego 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 2 minuty temu, maxredaktor napisał: w piątek będzie luźniej Jest, zdecydowanie. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 2 godziny temu, Asia napisał: @Asia Jak wrażenia u Aidy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elberoth Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 Ludzi w piątek na 16:00 więcej niż przez cały piątek w 2019. Ale jak ktoś ma czas w piątek wieczorem to polecam, bo w piątek historycznie przychodzi tylko 10% ludzi. 50% sobota i 40% niedziela. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zolt Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 Spóźniłem się z biletem online i wszystkie wyprzedane. Jutro pomiędzy 10, a 11 długie kolejki będą czy raczej bez problemu przy kasie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 4 godziny temu, Asia napisał: Jest i Bartek To ja nie mam więcej pytań do akustyka 🤦 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prawie Audiofil Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 55 minut temu, zolt napisał: Spóźniłem się z biletem online i wszystkie wyprzedane. Jutro pomiędzy 10, a 11 długie kolejki będą czy raczej bez problemu przy kasie? Przyłączam się do pytania. Mozna kupić bilety przy kasie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 41 minut temu, J4Z napisał: Ale co ty chcesz? Ja bym w takim pokoju zwariował 2 godziny temu, AudioTube napisał: Jak wrażenia u Aidy? Dołączam się do pytania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 28 minut temu, Prawie Audiofil napisał: Przyłączam się do pytania. Mozna kupić bilety przy kasie? Rano była spora kolejka po bilety, maleńka osób, które kupiły przez internet. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 Można kupić przy kasie. Pierwszy pokój i sztos. Piękne panele akustyczne w Pylon/Fezz. 6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zolt Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 Generalnie zastanawiam się jak logistycznie rozwiązać swoją obecność. Będę tylko w sobotę. Czy czasowo da radę ogarnąć i PGE i Sobieski czy lepiej skupić się na jednym obiekcie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts