Kubakk Napisano 27 października 2022 Udostępnij Napisano 27 października 2022 7 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Kto? Zaciekawiliście mnie nimi teraz 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pajto02 Napisano 27 października 2022 Udostępnij Napisano 27 października 2022 Jeszcze tak dopytam, czy orientuje się ktoś, czy otrzymam opaskę wejścia w późniejszych godzinach? Mam już zakupiony karnet, ale mógłbym zacząć jutro dopiero od jakiejś godziny 16. Czy zostanę wpuszczony? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 27 października 2022 Udostępnij Napisano 27 października 2022 Będę i ja. Nie wiem czy się jakoś poznamy ale jak tak to do zobaczenia ! 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 27 października 2022 Udostępnij Napisano 27 października 2022 8 minut temu, Tomasz S. napisał: Będę i ja. Nie wiem czy się jakoś poznamy ale jak tak to do zobaczenia ! Kolego ale jeśli chcesz się z kimś spotkać, to może warto podać jakieś namiary na siebie. W innym wypadku raczej nie liczyłbym na to, że się "jakoś poznamy". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moss Napisano 27 października 2022 Udostępnij Napisano 27 października 2022 Sebusia poznasz wszędzie 🤣 https://youtu.be/HLIgeYki17g Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 27 października 2022 Udostępnij Napisano 27 października 2022 Ej, serio, jest ktoś kto nie zna @seba3002 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 27 października 2022 Udostępnij Napisano 27 października 2022 22 minuty temu, moss napisał: Sebusia poznasz wszędzie 🤣 https://youtu.be/HLIgeYki17g Ciebie, gdyby mi nawet płacili w zlocie, nie chciałbym poznać 😊 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moss Napisano 27 października 2022 Udostępnij Napisano 27 października 2022 Zagadaj na PW , postawię ci drinka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 27 października 2022 Udostępnij Napisano 27 października 2022 45 minut temu, moss napisał: Sebusia poznasz wszędzie 🤣 https://youtu.be/HLIgeYki17g Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 27 października 2022 Udostępnij Napisano 27 października 2022 1 godzinę temu, seba3002 napisał: Kolego ale jeśli chcesz się z kimś spotkać, to może warto podać jakieś namiary na siebie. W innym wypadku raczej nie liczyłbym na to, że się "jakoś poznamy". Zawsze można umówić się na konkretne wydarzenie. Ja postaram się zajrzeć w niedzielę na prezentację przez Marka Bilińskiego jego nowej płyty. Sobota u mnie niestety odpada, ale w piątek też mam nadzieję trochę się pogapić i posłuchać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 27 października 2022 Udostępnij Napisano 27 października 2022 2 godziny temu, moss napisał: Zagadaj na PW , postawię ci drinka. A będziesz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moss Napisano 27 października 2022 Udostępnij Napisano 27 października 2022 7 minut temu, seba3002 napisał: A będziesz? Zawsze jestem. 😃 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elberoth Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 9 godzin temu, Pajto02 napisał: Jeszcze tak dopytam, czy orientuje się ktoś, czy otrzymam opaskę wejścia w późniejszych godzinach? Mam już zakupiony karnet, ale mógłbym zacząć jutro dopiero od jakiejś godziny 16. Czy zostanę wpuszczony? Tak, nawet jak przyjdziesz 19:45 to otrzymasz opaskę. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elberoth Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 Nowe głośniki Sveda Audio: Golden Tulip Nowe głośniki Cube Audio (Golden Tulip): Nowe głośniki Aida (Sobieski, Galeria 1): Pylon Audio Jade 20 (Sobieski) a na koniec w sali Sound Clubu ... WADAX! Najdroższy DAC na świecie. Komplet z serwerem 1.3mln zł. I zdaniem tych którzy słuchali, podobno faktycznie jest sporo lepszy od wszystkiego co jest na rynku. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elberoth Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 Ciekawa premiera z PL - Qualio: Sobieski sala 205 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 14 godzin temu, Pajto02 napisał: Jeszcze tak dopytam, czy orientuje się ktoś, czy otrzymam opaskę wejścia w późniejszych godzinach? Mam już zakupiony karnet, ale mógłbym zacząć jutro dopiero od jakiejś godziny 16. Czy zostanę wpuszczony? No jak nie jak tak bez przesady 4 godziny temu, Elberoth napisał: Najdroższy DAC na świecie. Komplet z serwerem 1.3mln zł. I zdaniem tych którzy słuchali, podobno faktycznie jest sporo lepszy od wszystkiego co jest na rynku. Ludzie nie słyszą różnicy jak grają wzmacniacze Piotr 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 (edytowany) Palec pod budkę, kto dziś na AVS? Ja już jadę. A jak tam aplikacja targowa? Edytowano 28 października 2022 przez Asia 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elberoth Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 Wpadnijcie zobaczyć Samsunga The Wall do Sobieskiego. Nie wiem co robi większe wrażenie - obraz czy cena (1.4mln zł). Byłem wczoraj - obraz petarda (mimo, że nie jaram się jakoś strasznie technologia wideo). Sobieski, sala Belweder 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 Nigdzie was nie widzę? Czuję się trochę jak Travolta… 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 6 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 A mówili, że szału nie ma. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 Dowiedziałem się niedawno, że na AVS ma być Haiku z moim nowym wzmacniaczem (SOL Indigo). Gdyby ktoś z Was go słuchał, to proszę, dajcie mi znać z jakimi kolumnami grał (i jak to razem wypadło). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 55 minut temu, MarcKrawczyk napisał: Nigdzie was nie widzę? Czuję się trochę jak Travolta… Pięknie to sobie w Gato wymyślili, ocznie petarda. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 (edytowany) Jest i Bartek Edytowano 28 października 2022 przez Asia 6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 Wygląda na pokój w którym można oddać pod opiekę dzieci. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts