Skocz do zawartości

Audio Video Show 28-30.10 2022 - zapowiedzi, relacje... widzimy się?

Recommended Posts

Napisano
8 minut temu, Tomasz S. napisał:

Będę i ja. Nie wiem czy się jakoś poznamy ale jak tak to do zobaczenia !

Kolego ale jeśli chcesz się z kimś spotkać, to może warto podać jakieś namiary na siebie. W innym wypadku raczej nie liczyłbym na to, że się "jakoś poznamy".

Napisano
1 godzinę temu, seba3002 napisał:

Kolego ale jeśli chcesz się z kimś spotkać, to może warto podać jakieś namiary na siebie. W innym wypadku raczej nie liczyłbym na to, że się "jakoś poznamy".

Zawsze można umówić się na konkretne wydarzenie. Ja postaram się zajrzeć w niedzielę na prezentację przez Marka Bilińskiego jego nowej płyty.

Sobota u mnie niestety odpada, ale w piątek też mam nadzieję trochę się pogapić i posłuchać.

Napisano
9 godzin temu, Pajto02 napisał:

Jeszcze tak dopytam, czy orientuje się ktoś, czy otrzymam opaskę wejścia w późniejszych godzinach? Mam już zakupiony karnet, ale mógłbym zacząć jutro dopiero od jakiejś godziny 16. Czy zostanę wpuszczony?

Tak, nawet jak przyjdziesz 19:45 to otrzymasz opaskę.

Napisano

Nowe głośniki Sveda Audio:

Golden Tulip

image.thumb.png.ee883dd107ac27eeb33d01d0ef377dee.png

Nowe głośniki Cube Audio (Golden Tulip):

image.thumb.png.195090dbd3a7e9f4fed35d32b963ba1e.png

Nowe głośniki Aida (Sobieski, Galeria 1):

image.thumb.png.3e7b581cc4e04d52578daf2e28d20003.png

Pylon Audio Jade 20 (Sobieski)

767320406_WhatsAppImage2022-10-28at02_40

a na koniec w sali Sound Clubu ... WADAX!

image.thumb.png.9eb4a1141b87a929502211fe20f7c058.png

Najdroższy DAC na świecie. Komplet z serwerem 1.3mln zł. I zdaniem tych którzy słuchali, podobno faktycznie jest sporo lepszy od wszystkiego co jest na rynku. 

Napisano
14 godzin temu, Pajto02 napisał:

Jeszcze tak dopytam, czy orientuje się ktoś, czy otrzymam opaskę wejścia w późniejszych godzinach? Mam już zakupiony karnet, ale mógłbym zacząć jutro dopiero od jakiejś godziny 16. Czy zostanę wpuszczony?

No jak nie jak tak

bez przesady

4 godziny temu, Elberoth napisał:

Najdroższy DAC na świecie. Komplet z serwerem 1.3mln zł. I zdaniem tych którzy słuchali, podobno faktycznie jest sporo lepszy od wszystkiego co jest na rynku. 

Ludzie nie słyszą różnicy jak grają wzmacniacze :P

Piotr

Napisano

Wpadnijcie zobaczyć Samsunga The Wall do Sobieskiego. Nie wiem co robi większe wrażenie - obraz czy cena (1.4mln zł). 

Byłem wczoraj - obraz petarda (mimo, że nie jaram się jakoś strasznie technologia wideo).

Sobieski, sala Belweder 1

image.thumb.png.0ceaaed03269504d59e48bc3185f2129.png