Fafniak Napisano 22 lipca 2022 Udostępnij Napisano 22 lipca 2022 7 godzin temu, J4Z napisał: Cały czas albo coś męczy, albo czegoś brakuję. 12 godzin temu, lpomis napisał: Wystarczy po prostu cieszyć się z tego co się ma i słuchać ulubionej muzyki. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 22 lipca 2022 Udostępnij Napisano 22 lipca 2022 11 godzin temu, seba3002 napisał: A ile osób na tym forum to potrafi? Ja znam jedną. Bo Ci co się cieszą to już ich na forum nie ma A kto to? 10 godzin temu, GunmaN napisał: Uwierz mi kolego że ja nie próbuję nawet zacząć gonić tego gościa w szarym futerku 🙂 To skąd pomysł na rejestrację? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 22 lipca 2022 Udostępnij Napisano 22 lipca 2022 (edytowany) Pamiętam jak się oświadczyłem , to mój teść śmiał się ze mnie i mówił -" dobrze że się żenisz , dlaczego masz mieć lepiej niż ja " Po latach wiem o co mu chodziło ,😁 23 minuty temu, Piotr Sonido napisał: To skąd pomysł na rejestrację? Piotr Także Piotr , myślę że o to tu chodzi 😂 Ps sorry za OT Edytowano 22 lipca 2022 przez Dedal75 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 22 lipca 2022 Udostępnij Napisano 22 lipca 2022 23 minuty temu, Piotr Sonido napisał: A kto to? Ja 😝. I nie dlatego, że uważam że mam w domu wybitny dźwięk. Po prostu słuchanie muzyki na tym co mam sprawia mi naprawdę przyjemność. Nie rozbieram dzwiekow na części pierwsze, nie analizuję dogłębnie. Po prostu odpalam to co lubię i cieszę się muzyką. I oczywiście zdaję sobie sprawę, że może być lepiej i ciekawiej. Tylko że kolejne zmiany ciągną za sobą następne. A wg mnie największą sztuką w tym akurat hobby, jest wiedzieć, kiedy powiedzieć stop. I wcale nie trzeba odchodzić z forum 😉. 6 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 22 lipca 2022 Udostępnij Napisano 22 lipca 2022 7 minut temu, seba3002 napisał: Nie rozbieram dzwiekow na części pierwsze, nie analizuję dogłębnie. Po prostu odpalam to co lubię i cieszę się muzyką. 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 22 lipca 2022 Udostępnij Napisano 22 lipca 2022 11 minut temu, seba3002 napisał: Po prostu słuchanie muzyki na tym co mam sprawia mi naprawdę przyjemność. Nie rozbieram dzwiekow na części pierwsze, nie analizuję dogłębnie. Po prostu odpalam to co lubię i cieszę się muzyką. No i to jest to! Słuchasz muzyki a nie sprzetu! Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 22 lipca 2022 Udostępnij Napisano 22 lipca 2022 23 minuty temu, J4Z napisał: Jesteś sadomasochistą? Ja nie jestem. Możesz napisać o co ci chodzi ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 22 lipca 2022 Udostępnij Napisano 22 lipca 2022 21 minut temu, J4Z napisał: Zacytowałes mnie i lpomisa, sugerując że powinienem się cieszyć. Mam się cieszyć z czegoś co mnie męczy na przykład? Obawiam się że mówimy o kompletnie różnych sprawach/rzeczach. Bez odbioru. To nie ma sensu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 22 lipca 2022 Udostępnij Napisano 22 lipca 2022 BoSZe, ale Wy pier....icie 😀. 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 22 lipca 2022 Udostępnij Napisano 22 lipca 2022 No i pozamiatales temat Wszystkich chwilowo wymiotlo pewnie nad wode... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 22 lipca 2022 Udostępnij Napisano 22 lipca 2022 Mam nadzieję, że zniechęciłem do dalszego pier..... Temat wiodący "Uniwersalna integra do 12 tys?", jak by co. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 22 lipca 2022 Udostępnij Napisano 22 lipca 2022 Spokojnie ludzie, w najbliższych dniach obserwujcie uważnie dział - Nasze testy. Jestem delikatnie podekscytowany 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 22 lipca 2022 Udostępnij Napisano 22 lipca 2022 2 minuty temu, kaczadupa napisał: Spokojnie ludzie, w najbliższych dniach obserwujcie uważnie dział - Nasze testy. Jestem delikatnie podekscytowany Czyżby nowe kolumienki zawitały na teścik. 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 22 lipca 2022 Udostępnij Napisano 22 lipca 2022 (edytowany) Nieeee, coś ekstra. Będę musiał ruszyć swoją kacządupę do Kolegi a czynię to w wyjątkowych przypadkach. Edytowano 22 lipca 2022 przez kaczadupa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 22 lipca 2022 Udostępnij Napisano 22 lipca 2022 43 minuty temu, kaczadupa napisał: a czynię to w wyjątkowych przypadkach. Tego już mogłeś nie pisać. Ciekawe co na to Kolega? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 22 lipca 2022 Udostępnij Napisano 22 lipca 2022 (edytowany) 2 godziny temu, kaczadupa napisał: Nieeee, coś ekstra. Będę musiał ruszyć swoją kacządupę do Kolegi a czynię to w wyjątkowych przypadkach. Tu na Pomorzu Środkowym nie dość że duszno to ty jeszcze temperaturę podnosisz 😀. No, po lekkim deszczyku ciut lepiej. Edytowano 22 lipca 2022 przez Amarok 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 22 lipca 2022 Udostępnij Napisano 22 lipca 2022 3 godziny temu, MMarek napisał: "Uniwersalna integra do 12 tys?" A jest taka? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 22 lipca 2022 Udostępnij Napisano 22 lipca 2022 5 godzin temu, J4Z napisał: Powyższe nie ma związku ze słuchaniem tego co lubię dla przyjemności, bez analizowania. Dla przyjemności słucham sobie cicho, ale jak chce głośniej to męczy. Szukam brzmienia które będzie rozdzielcze, ale nie będzie męczyć. Nie wiem czy potrzebujesz porad ale pracuj zawzięcie nad akustyką. Ja u siebie wszystkich zmian dokonuję na podstawie głośnych odsłuchów. Dążę do tego aby chciało się coraz głośniej słuchać muzyki z wielką przyjemnością i aby żaden utwór nie brzmiał tak że cokolwiek mi w nim przeszkadza . Teraz już właściwie nie słucham cicho ponieważ mam większą przyjemność jak wszystkie szczegóły odpowiednio słychać . P.S. jeszcze nie jestem w zaawansowanym wieku i słuch mam dobry Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 22 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 lipca 2022 (edytowany) Jeszcze jedno. Po ostatnich podwyżkach temat wątku jest już nieaktualny. Najprawdopodobniej nie ma dziś czegoś takiego, jak nowa uniwersalna integra do 12 tys. Niechętnie przesuwam granicę na 15 tys. i nie wykluczam drobnej korekty tej kwoty. Rok temu nie uwierzyłbym, że będę rozważał zakup za tyle. Edytowano 22 lipca 2022 przez Rafał S Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 22 lipca 2022 Udostępnij Napisano 22 lipca 2022 @Rafał S - zdradzisz jakie masz jeszcze plany - co byś chciał przesłuchać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 23 lipca 2022 Udostępnij Napisano 23 lipca 2022 10 godzin temu, Rafał S napisał: Jeszcze jedno. Po ostatnich podwyżkach temat wątku jest już nieaktualny. Najprawdopodobniej nie ma dziś czegoś takiego, jak nowa uniwersalna integra do 12 tys. Niechętnie przesuwam granicę na 15 tys. i nie wykluczam drobnej korekty tej kwoty. Rok temu nie uwierzyłbym, że będę rozważał zakup za tyle. Kiedy odsłuch czegoś z DIY? W tych pieniądzach to można super sprzęt kupić już złożony wyregulowany. Na koniec prośba. Załóż temat na AS w dziale DIY coś w stylu "końcówka + pre lub Integra DIY, nie koniecznie hybryda. Budżet 12-15k". I daj linka. Dlaczego DIY? Bo można taniej, dużo lepiej i nieprzewidywalnie, a takie konstrukcje mogą zaskoczyć. :)))) Dasz radę? :)))) Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 23 lipca 2022 Udostępnij Napisano 23 lipca 2022 (edytowany) @Fafniaka jakie ma temperatury twój Nc252, bo u mnie w te upały teraz to tak na oko bedzie sporo ponad 40st zwłaszcza z tyłu obudowy Cyrus nie jest wiele cieplejszy Edytowano 23 lipca 2022 przez marcinmarcin Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 23 lipca 2022 Udostępnij Napisano 23 lipca 2022 (edytowany) 25 minut temu, marcinmarcin napisał: jakie ma temperatury twój Nc252, No jest solidnie ciepły - tak na oko 40/45 stopni (solidnie w porównaniu do dotychczasowych temperatur jakie osiągał) Edytowano 23 lipca 2022 przez Fafniak 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 23 lipca 2022 Udostępnij Napisano 23 lipca 2022 18 minut temu, Fafniak napisał: No jest solidnie ciepły - tak na oko 40/45 stopni (solidnie w porównaniu do dotychczasowych temperatur jakie osiągał) Czyli widocznie tak mają. Też oceniam tak na około 45 po paru godzinach grania Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 25 lipca 2022 Udostępnij Napisano 25 lipca 2022 To jakie najbliższe plany na odsłuchy? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts