DiBatonio Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 8 minut temu, moss napisał: Teraz czekam na słowo przepraszam Chyba sobie żartujesz gościu. Na przeprosiny to u mnie musisz sobie ciężko zapracować. 10 minut temu, moss napisał: Wysłałem ci na PW o czym mówię. Ja niestety nie mogę Tobie wysłać zdjęcia, bo nie mam zgody właściciela. Skądinąd znam wady i zalety tych YB które mi wysłałeś, ale to inny rząd wielkości i możliwości do tego co opisałem. Cenie markę bardzo, gościły u mnie ich świetne M1ki, ale te aktywne to pierdziawki do tego co ja opisałem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 I się temat rozkraczył , to do przewidzenia było. @moss zaloz temat i sprowadź nas na właściwą drogę ,otwórz nam oczy. Nie stać mnie , i kredytu też nie dostanę ale poczytać ludzka rzecz . Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moss Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 3 minuty temu, DiBatonio napisał: Chyba sobie żartujesz gościu. Na przeprosiny to u mnie musisz sobie ciężko zapracować. No tak, pan z Poznania nigdy nie przyzna się do błędu. Dobrze wiem kto był u kukawy i z czym. Ja już to miałem okazję posłuchać po rok temu. Chciałeś ale co nie wyszło. Przed chwilą, Dedal75 napisał: I się temat rozkraczył , to do przewidzenia było. @moss zaloz temat i sprowadź nas na właściwą drogę ,otwórz nam oczy. Nie stać mnie , i kredytu też nie dostanę ale poczytać ludzka rzecz . Pzdr Pan z Poznania wie, jego pytajcie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 1 minutę temu, moss napisał: No tak, pan z Poznania nigdy nie przyzna się do błędu. Dobrze wiem kto był u kukawy i z czym. Jeszcze raz powtórzę. To nie codzi o @Kukawa tylko z nim byłem u mojego kolegi fizyka z zestawem który tworzył 2 lata , badaniami, obliczeniami i pomiarami. Nie masz pojęcia do czego startujesz z tymi aktywnymi od YB. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 (edytowany) 6 minut temu, moss napisał: Ja już to miałem okazję posłuchać po rok temu. Jak będziesz miał okazję posłuchać systemu jakim dysponuje sly30 to wróć do rozmowy. Na razie z tego co tu proponujesz, to entry level do tego co ma Sly30, czy mój kolega fizyk. 18 minut temu, J4Z napisał: @DiBatoniooczywiście też daj znać jak odczytasz. Daje znać 😆 Edytowano 2 maja 2022 przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moss Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 1 minutę temu, DiBatonio napisał: Jak będziesz miał okazję posłuchać systemu jakim dysponuje sly30 to wr9c do rozmowy. Na razie z tego co tu proponujesz, to entry level do tego co ma Sly30, czy mój kolega fizyk. Co mnie sly, mówimy cały czas o monitorach w rozsądnym budżecie. Chcesz fantazjować, droga wolna. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 (edytowany) 4 minuty temu, moss napisał: Co mnie sly, mówimy cały czas o monitorach w rozsądnym budżecie. Chcesz fantazjować, droga wolna. To nie kwestia fantazji tylko tego z jakimi systemai mamy do czynienia na co dzień, co słuchasz i jakie masz punkty odniesienia. A Ty z tych monitorów robisz na siłę hiper super duper HiEnd wszechczasów. Edytowano 2 maja 2022 przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 Słuchałem kolumn aktywnych u Niemca. Dla mnie zestaw referencyjny. Przepraszam za OT. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 9 minut temu, moss napisał: Pan z Poznania wie, jego pytajcie. To nie jest odpowiedz na moje pytanie. Kiedyś na straganie zapytałem chińczyka co jest napisane na kimonie w jego języku , a on z rozbrajającym uśmiechem odpowiedział " psiecitaj siobje' Nie interesuje mnie Batonik😋 . Rozwiń temat ale go załóż najpierw bardzo proszę 👍 . Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moss Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 8 minut temu, DiBatonio napisał: A Ty z tych monitorów robisz na siłę hiper super duper HiEnd wszechczasów. A robię. Znajdź mi zestaw monitorow pasywnych plus dac i wzmacniacz, który zagra lepiej. S16HZ CG plus wzmacniacz za 12 tyś. ? Kpina Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 Czyżby moderacja musiała Cię poprosić , biedaka nie posłuchasz ,😁 . Nie ciągnij już tematu w tym wątku 👌 . Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 1 godzinę temu, 1Ender napisał: Słuchałem kolumn aktywnych u Niemca. Dla mnie zestaw referencyjny. Przepraszam za OT. Pozdrawiam Ehh, serio? Nie napiszesz, jakich? Geithain? A kolegę Mossa trochę poniosło z tym nikogo z Was nie stać. Serio, kolumny za 12 tysięcy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moss Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 1 godzinę temu, DiBatonio napisał: Jak będziesz miał okazję posłuchać systemu jakim dysponuje sly30 to wróć do rozmowy. Na razie z tego co tu proponujesz, to entry level do tego co ma Sly30, czy mój kolega fizyk. Daje znać 😆 Miałem okazję i zaproszenie od jego kolegi Sylwka czy jakoś tak by jechać do sly, bo to są kolesie. Osobiście mnie to nie interesuje bo nie zawracam sobie głowy czymś na co mnie nie stać. A tak na marginesie, to oprócz tych monitorów co podałeś były w tym samym czasie robione inne. Tak więc wiedz, że masz zaległości w tym temacie. Jedne i drugie są aktywne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 Nikogo nie stać na te monitorki? 😆 Niech no policzę... 😄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melo-man Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 1 godzinę temu, DiBatonio napisał: Jak będziesz miał okazję posłuchać systemu jakim dysponuje sly30 to wróć do rozmowy. Ze skrajności w skrajność. Sly30 ma prawdopodobnie jeden z najdroższych systemów audio w Polsce. Pewnie w TOP 10, no może dwudziestce. Więc Twoje porównanie jest jakby nie na miejscu. 1 godzinę temu, DiBatonio napisał: byłem u mojego kolegi fizyka z zestawem który tworzył 2 lata , badaniami, obliczeniami i pomiarami. Gratulacje, jeżeli komuś się udało, ale co do badań i pomiarów to byłbym jednak ostrożny, o czym wielokrotnie pisałem, bo to nie jest w mojej ocenie ścieżka do stworzenia dobrego audio. Większość brzmienia nie da się wg mnie "sparametryzować". Słyszałem w życiu wiele np. wzmacniaczy, który na papierze wypadały znakomicie, ale kiedy pojawiała się np. ściana dźwięku to nie dawały rady i ich brzmienie nie było już gładkie, czyste, wyraźne. Jak to wytłumaczysz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 Kto to jest ten sly30? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 10 minut temu, seba3002 napisał: Kto to jest ten sly30? 😳 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 Sly30 nie znacie? Na mieście wszyscy go znają 😀. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 747 jest znacznie lepszy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moss Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 2 godziny temu, Adi777 napisał: Nikogo nie stać na te monitorki? 😆 Niech no policzę... 😄 Pomogę ci. Coś około 15 tyś Dodajesz tylko źródło o temat monitorów możesz zamknąć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 Paul, można wypożyczyć te super monitory YB Audio? Jestem zainteresowany. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 34 minuty temu, Fafniak napisał: 747 jest znacznie lepszy Oj Panie, prawdziwy z niego Boeing 😆😆😆 Lata na haju 😄 35 minut temu, moss napisał: Pomogę ci. Coś około 15 tyś Dodajesz tylko źródło o temat monitorów możesz zamknąć. Skoro kosztują tylko 15 tysięcy, to po co piszesz, że nikogo nie stać? PS Dwa tygodnie pracy... 🤫 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 4 godziny temu, DiBatonio napisał: Jak będziesz miał okazję posłuchać systemu jakim dysponuje sly30 to wróć do rozmowy. Na razie z tego co tu proponujesz, to entry level do tego co ma Sly30, czy mój kolega fizyk. Daje znać 😆 To OZ czy BR? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moss Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 7 minut temu, Adi777 napisał: Skoro kosztują tylko 15 tysięcy, to po co piszesz, że nikogo nie stać? Bo tak jest. Nie wspomnę, że też trzeba mieć jaja by to zrobić. Pisać sobie można, ale jak dojdzie co do czego , to wszyscy chowają głowę w piasek. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 2 minuty temu, moss napisał: Bo tak jest. Nie wspomnę, że też trzeba mieć jaja by to zrobić. Pisać sobie można, ale jak dojdzie co do czego , to wszyscy chowają głowę w piasek No proszę, ja też będę miał aktywne. Może DIY. Może coś jak sly30. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts