audiowit Napisano 3 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2022 Ej, ej. Piotrek to kawał historii tego forum. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 3 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2022 Dokładnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 3 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2022 3 godziny temu, lolekdrugi napisał: na audiostereo.pl się nie żegnali, przynajmniej nie znalazłem wpisu. pewnie dlatego, że tu żegnał się Piotr, jako przedstawiciel S4Home, a nie S4Home, jako firma... a na AS Piotr się nie udzielał. Cóż... jest to jakiś koniec pewnej "epoki". I jak przedmówcy, też mam nadzieję, że Piotr jednak prywatnie zostanie na forum. Piotrze, powodzenia! 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 3 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2022 I dodam jeszcze, że poza tym, że był przedstawicielem branży, to był do tego zajebistym gościem, z którym nie koniecznie i nie zawsze trzeba było się zgadzać, ale zawsze można było na niego liczyć 😎 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klips Napisano 3 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2022 prośba do Administracji forum - proszę dla Piotra zastrzec nick -PAN PIOTR Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klips Napisano 3 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2022 z reguły nie wdaję się w pyskówki, ale w drodze wyjątku przyznam, że masz tupet... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klips Napisano 3 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2022 póki co "w ten kraju"można wyrazić swoje zdanie, a jak oceni Admin to jego sprawa; Oli z tego forum nie znam... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klips Napisano 3 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2022 odebrałem to inaczej... jeżeli uraziłem - przepraszam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 3 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2022 Piotrek - powodzenia! Zostawiłeś na naszym Forum kawał życia... Pozdrawiam PS. A jeśli chodzi o kilka wpisów z tej strony - to proszę bez dalszej kłótni! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 4 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2022 Co do wyboru nicka, zostawmy to Piotrowi. Dajmy mu czas na poukładanie wszystkiego, jak cało wyjdzie z życiowej szykany. Nie znamy powodów odejścia z S4Home. Stało się to tak nagle! Moim zdaniem nikt nie był na to przygotowany. Dla mnie to był szok! Mam nadzieję, że jednak do Nas, na forum powróci! Czas pokaże. Pozdrawiam serdecznie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 4 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2022 (edytowany) Szanowny Piotrze (@S4Home) - bez Ciebie to forum będzie jakieś takie niepełne. Wracaj i dziel się wszystkim co wiesz. Szczególnie skorzystają na tym nowi forumowicze. Starych już nie naprawisz😉, ale porozmawiać mozna, szczególnie, ze zawsze robiłeś to w bardzo komunikatywny sposób. Pozdrawiam. Edytowano 4 czerwca 2022 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 4 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2022 Ale po znajomości załatwisz jakiś rabacik dla forumowiczów? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fantomas Napisano 6 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2022 Ja też dziękuję. Zwłaszcza za odpowiedzi na as, Powodzenia . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 6 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2022 Ale tu nudy teraz 😉 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 6 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2022 (edytowany) I smutno jakoś.. 😳 :)))))) Edytowano 6 czerwca 2022 przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 czerwca 2022 Ludzie nie pracują zazwyczaj do końca życia w jednej firmie, więc nic w tym dziwnego za bardzo Czy zostanie w branży, to oczywiście wszystko zależy od Piotrka, ale uważamy, że powinien, bo wiedzę ma sporą, więc jest to osoba, która na pewno potrafi bardzo pomóc osobom poszukującym audio. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 6 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2022 Nie zawsze zgadzaliśmy się z Piotrkiem ale szanujemy Jego wiedzę i wkład w to forum. Życzymy dalszych sukcesów! 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 9 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2022 No bez Piotrka to jakoś tak łyso.. Przyzwyczaiłem się.. Ciekawe, czy Piotr jeszcze czyta forum? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Józef Herczek Napisano 10 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 10 czerwca 2022 No łyso, teraz poranna lektura na forum trwa 5 minut a z Piotrkiem to zawsze x3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 30 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 30 czerwca 2022 Witajcie, Bardzo dziękuję za Ciepłe, w większości, słowa. Chciałem się odnieść do Waszych wypowiedzi tutaj ale stworzymy wątek jak o Magnacie na kilkadziesiąt stron :P . Pewien rozdział zamknięty, otwieram nowy. Znacie mnie to wciąż ja. Miałem nieco czasu, musiałem ułożyć pewne sprawy osobiste oraz zawodowe, ale jednak przywiązanie do audio i dzielenie się informacjami oraz także chłonięcie informacji od Was wygrało i jestem z powrotem pod nowy sobą. Teraz już całkowicie jako osoba prywatna. Przemyślałem kilka kwestii, cześć starych kontaktów została, mam nadziej na uruchomienie także nowych już wkrótce, i mam kilka pomysłów na rozwój tego forum na przyszłość. Jeszcze raz dziękuję Wam za dobre słowa. PS. Powiem Wam że dziwnie tak zaczynać od początku Piotr 15 8 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 30 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 30 czerwca 2022 Haha.... Witaj 😂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 30 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 30 czerwca 2022 27 minut temu, Piotr Sonido napisał: Witajcie, Bardzo dziękuję za Ciepłe, w większości, słowa. Chciałem się odnieść do Waszych wypowiedzi tutaj ale stworzymy wątek jak o Magnacie na kilkadziesiąt stron :P . Pewien rozdział zamknięty, otwieram nowy. Znacie mnie to wciąż ja. Miałem nieco czasu, musiałem ułożyć pewne sprawy osobiste oraz zawodowe, ale jednak przywiązanie do audio i dzielenie się informacjami oraz także chłonięcie informacji od Was wygrało i jestem z powrotem pod nowy sobą. Teraz już całkowicie jako osoba prywatna. Przemyślałem kilka kwestii, cześć starych kontaktów została, mam nadziej na uruchomienie także nowych już wkrótce, i mam kilka pomysłów na rozwój tego forum na przyszłość. Jeszcze raz dziękuję Wam za dobre słowa. PS. Powiem Wam że dziwnie tak zaczynać od początku Piotr Cześć Piotr!!!! 🙋 Cieszę się że jesteś!! W Twoim nicku Sonido, co to takiego? Pozdrawiam 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 30 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 30 czerwca 2022 35 minut temu, Piotr Sonido napisał: PS. Powiem Wam że dziwnie tak zaczynać od początku Elegancko, dzialaj! Juz nie musisz podpisywac sie pod kazdym postem, z tym nickiem, ale to pewnie przyzwyczajenie 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 30 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 30 czerwca 2022 12 minut temu, 1Ender napisał: Cześć Piotr!!!! 🙋 Cieszę się że jesteś!! W Twoim nicku Sonido, co to takiego? Pozdrawiam Sonido to po hiszpańsku dźwięk . Jednak mnie kojarzy się w audio z marką węgierskiej manufaktury produkującej głośniki szerokopasmowe. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 30 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 30 czerwca 2022 Dokładnie. To dźwięk po hiszpańsku Kiedy zakładaliśmy S4Home i myśleliśmy wtedy o finalnej nazwie to z mojej strony wyszła propozycja właśnie "Sonido". I szczerze jakoś tak we mnie zostało mimo że tyle lat minęło. Wykorzystałem 19 minut temu, no_i_fajnie napisał: Elegancko, dzialaj! Juz nie musisz podpisywac sie pod kazdym postem, z tym nickiem, ale to pewnie przyzwyczajenie Tak to przyzwyczajenie. A niech już zostanie 53 minuty temu, Butler napisał: Haha.... Witaj 😂 Do Ciebie bardziej pasuje: :):):):):) Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts